Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ctan
Cyandan benimde pek bir beklentim yok. Sadece bir batarya durumunu iyileştirsin yeter.
O batarya karışık iş neden dersen bazı arkadaşlar on numara çalışıyor derken bazıları beğenmiyor sorun var diyor Örn. Benimde bataryadan şikayetim yok olsa ayıp ederim gayet iyi hatta ilk günden daha iyi diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: emz ve Krnl386
Silinen Üye 2527662

Silinen Üye 2527662

Kapalı Hesap
Ee Cyan'ın manası ne oluyor o zaman. Sadece Cyan mı yazıyor Black yerine tek fark o mu?

Arkadaşlar Cyan Beta kullananlar için nasıl yenilik bekliyorsunuz anlamıyorum zaten betası var.
Farklı şeylerin gelmesi için önce betada çıkıp denenmesi gerekmiyor mu ?
Cyan 8.0 kullananlar için geldi. (Benim için :D ) O kadar bekledik hiçde boşuna değil mükemmel ...

Beta sürümünde bile dediğiniz özellikler yoksa demek ki becerememişler tam sürüme düzgün olmayan şeyleri niye versinler ki : )

• Beğen
Tepkiler: The Benefit

skynet

Üye
Arkadaşlar Cyan Beta kullananlar için nasıl yenilik bekliyorsunuz anlamıyorum zaten betası var.
Cyan 8.0 kullananlar için geldi. (Benim için :D ) O kadar bekledik hiçde boşuna değil mükemmel ...

Beta sürümünde bile dediğiniz özellikler yoksa demek ki becerememişler tam sürüme düzgün olmayan şeyleri niye versinler ki : )
Hocam usb,parlaklık ayarları size geldi mi ?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Cyan

Cyan nın beta olduğunu kim çıkardı?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Hocam usb,parlaklık ayarları size geldi mi ?

Kamerada fark var. Özellikle nokia kamera beta çok iyi cekiyor. On kamera kalite artmıs ama cektikten sonra bozuluyor gene

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: skynet
jasonwie

jasonwie

Üye
Hindistanda ilk lumia 520ye orijinal cyan dağıtılacakmış :D

Klozet Kapağı ile gönderildi.

didar

didar

Üye
valla bi değişiklik yok 1020 de yada ben bişe anlamadım :)

YkPkY

YkPkY

Üye
1520dekinin aynısı sunulmadı o zaman.wifi deki ok,parlaklık ayarı yoksa çok ayıp edip baştanmı savdılar bunlar,ilk çıkan cihazları

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
1520dekinin aynısı sunulmadı o zaman.wifi deki ok,parlaklık ayarı yoksa çok ayıp edip baştanmı savdılar bunlar,ilk çıkan cihazları

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
bi tek ok var

YkPkY

YkPkY

Üye
Usb ayarıda yok

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
arkadaşlar telden internete giremediğim için bakamıyorum.. lumia 1320 için güncelleme geldi mi?

siyahsancak

siyahsancak

Üye
bu başlamazzz

ihsan.snmz

Üye
Daha bunun pe pre surumu var ölme yaz gelsin :D

The Benefit

The Benefit

Üye
Yapmayın gardaşlar zaten canımız sıkkın. :D

Üst Alt