Ayrımcılık diye bir şey yok, kendim böyle bir konu açacağımı söyledim , gereksizlerde açarsam kabul edeceğini söyledi ve etti. Hatta sizin böyle bir şey yapacağınızı tahmin edip benim denetimim olduğunu bildir dedi ama yine de vazgeçmedi.Mod'lar ne zamandır üyelere ayrımcılık yapıyor?
İzin almadan açarsan öyle olur, ben her şeyi anlatıp, izin aldım. Zaten izin almadan böyle bir konu açamazdım, benimki de kilitlenirdi.hakikaten ayrımcılık var benim konuyu mevcut diye kilitlemişti ben ısrar edince açmıştı.
gereksizlerde açmıştım.İzin almadan açarsan öyle olur, ben her şeyi anlatıp, izin aldım. Zaten izin almadan böyle bir konu açamazdım, benimki de kilitlenirdi.
-Gereksizler bile olsa- zaten mevcut olan konular kilitlenir. Ben de bunu önlemek için izin aldım.gereksizlerde açmıştım.
nabüünAleyküm Selam![]()
Konuya bakıyom, sennabüün

bende konuya bakıyom sen napüünKonuya bakıyom, sen![]()
Sen gelsene bi!Selamün ALeyküm

bende konuya bakıyom sen napüün

Bu konu da konu sahibi olan arkadaşımıza gerekli açıklamalar yapılmıştı.Üst konuyu geçen bir konu vardı ve üst konu olmadı.
Açtırmayın kutuyu, söyletmeyin kötüyü. Belgeleri dökerim bak ortaya.hakikaten ayrımcılık var benim konuyu mevcut diye kilitlemişti ben ısrar edince açmıştı.

Normalde pc'ler sohbet konusu olarak ilerleyecekti. Öneriniz varsa ve konu sahibi arkadaşımızda uygun bulursa değiştirebiliriz.@OttomaN TigeR Konu başlığı olmamış sanki abi![]()