Galaxy W i8150 Wonder [ROM][KK][4.4.4][KTU84Q] CyanogenMod 11.0 (20141223-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

murattopdagi

murattopdagi

Üye
Son surumu deneyen var mi?
Kuralı 1 saat oldu yaklaşık dostum. Değişiklik olarak kernel var ve önemsiz de olsa durum çubuğundaki saat ortaya alınabiliyor ya da gizlenebiliyor artık. Bunun dışında zaten aynı. Performans olarak gayet iyi önceki sürümde de sorun yoktu zaten performans konusunda. Pil ömrünü de birkaç gün deneyip sonucu iletirim.

EnverYigit

EnverYigit

Üye
Kuralı 1 saat oldu yaklaşık dostum. Değişiklik olarak kernel var ve önemsiz de olsa durum çubuğundaki saat ortaya alınabiliyor ya da gizlenebiliyor artık. Bunun dışında zaten aynı. Performans olarak gayet iyi önceki sürümde de sorun yoktu zaten performans konusunda. Pil ömrünü de birkaç gün deneyip sonucu iletirim.

Söylediğin iyi oldu görmemiştim ben saat mevzusunu. Bu arada bir önceki sürümde arada bazen donuyordu telefon bu sürümde halledilmiş hiç donmadı seri telefon. Tarayıcı olarakta firefox kullanıyorum yağ gibi kayıyor telefon..

• Beğen
Tepkiler: murattopdagi
murattopdagi

murattopdagi

Üye
Söylediğin iyi oldu görmemiştim ben saat mevzusunu. Bu arada bir önceki sürümde arada bazen donuyordu telefon bu sürümde halledilmiş hiç donmadı seri telefon. Tarayıcı olarakta firefox kullanıyorum yağ gibi kayıyor telefon..
Aynen ben de şimdilik hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bu sefer custom kernel de kurmadım. Sen hangi kerneli kullanıyorsun dostum

murattopdagi

murattopdagi

Üye
Selamlar arkadaşlar. Uzun süredir saf cm11 kullanıyorum ve custom kernel de kurmadım. Son zamanlarda birkaç tane daha cm11 tabanlı güzel romlar çıktı. Beanstalk, DarkCm, Saf Cm11 bunların hangisi hangi kernelle daha iyi batarya performansı sağlar sizce. Kullandığım uygulamalar; Instagram, Twitter, İşcep, TuneIn Radio, Youtube, Swiftkey, Gmail, Whatsapp. Şu an şarjım ortalama 13-14 saat gidiyor( 1 saat 45 dk ekran ve 1 saat sesli arama).

SuperGaga

SuperGaga

Üye
[KERNEL][3.4.96][KK][ION] K^Kernel 3.4.96 v1.3 for KK 4.4 ION+PMEM ADSP [05/07/2014]

406 ve 416 mb ram olan kernellerin pek fazla stabil olmadığı söyleniyor.Hepsinde tüm özellikler çalışıyor.Fakat bana da 396 mb olanı en iyisi gibi geldi.
aynen 396 olan en iyisi onu kullanıyorum

dostumgeorge

Üye
arkadaşlar mobil veriden bağlanınca bildirim çubuğunda 3g yada H+ gibi işaretler yerine R harfi çıkıyor sadece, bu yüzden internetin nasıl çektiğini anlayamıyorum bir çözüm yolu var mı?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Tema degistir

dostumgeorge

Üye
Orjinal tema ve başka bi kaç temada da aynı durum söz konusu. Var mı önerebileceğin tema hocam.

Bi de avea internet kaynaklı olabilir mi acaba sorun?

Cm9 romda da böyle bi problem olmuştu daha önce mobil veri ayarlarında "national data roam" gibi bişey vardı onu işaretleyince düzelmişti, cm11de o seçenek yok..

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Romdaki simge paketiyle alakali olabilir playden herhangi bir tema dene

axpe

axpe

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüm konuya eklenmiştir.

spazmol

spazmol

Üye
arkadaşlar bi ara xda da tema dolu bı site paylaşılmıştı su yeni tema özelliği için bulamadım bi türlü onu yardımcı olabilirmisiniz :D

EnverYigit

EnverYigit

Üye
Donma sorunu yaşayan var mı acaba benim gibi?

Clash of clans oynuyorum oyunun yükleniyor kısmında çoğu zaman donuyor telefon basılı tutup yeniden başlatıyorum telefonu.

Greenify ve clean master kullanıyorum ram temizlemek içinde.

hasaneness

hasaneness

Üye
So Here is the Rom Guys.....:good:<br />
<br />
<br />
(I have not tried other than this Package.You can try Others)<br />
<br />
<br />
<br />
<b>Notes:</b><br />
-Default Su is not Working,so i added the super Su app.You only have to do is to install/download the binary files.<br />
-The phone will sometimes shut off while taking pictures with flash on.(This happens only when your on low battery.This may also be because of a bad battery).<br />
-The Rom needs a lot of Ram .So you guys have to experiment a lot inorder to suit your needs.<br />
-I am uploading two kernel packs.One is Orginal and the other is Tweaks.I am not recommending it,but you can experiment with it.<br />
/ <br />
<br />
Activate Root : Security folder&gt;permission&gt;Root permission.<br />
Swap Sd card :Edit in build prop &gt; persist.sys.vold.switchexternal=1<br />
<br />
If you need any other kernels,plz ask me..<br />
Happy Flashing........:victory:<br />
Press the Thanks Button if you Like my work.....:good: :)<br/>

Su yazidan pek bisey anlamadim ama galiba biri galaxy s ten miui rom portlamis cevirebilecek var mi?

alieroglu04

alieroglu04

Üye
So Here is the Rom Guys.....:good:<br />
<br />
<br />
(I have not tried other than this Package.You can try Others)<br />
<br />
<br />
<br />
<b>Notes:</b><br />
-Default Su is not Working,so i added the super Su app.You only have to do is to install/download the binary files.<br />
-The phone will sometimes shut off while taking pictures with flash on.(This happens only when your on low battery.This may also be because of a bad battery).<br />
-The Rom needs a lot of Ram .So you guys have to experiment a lot inorder to suit your needs.<br />
-I am uploading two kernel packs.One is Orginal and the other is Tweaks.I am not recommending it,but you can experiment with it.<br />
/ <br />
<br />
Activate Root : Security folder&gt;permission&gt;Root permission.<br />
Swap Sd card :Edit in build prop &gt; persist.sys.vold.switchexternal=1<br />
<br />
If you need any other kernels,plz ask me..<br />
Happy Flashing........:victory:<br />
Press the Thanks Button if you Like my work.....:good: :)<br/>

Su yazidan pek bisey anlamadim ama galiba biri galaxy s ten miui rom portlamis cevirebilecek var mi?
Evet portlamış arkadaşın biri sağolsun dün yükledim bi heycanla ama malesef türkçe dil desteği yok. Yapabilecek biri olsada kullanabilsek :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Mücteba

Mücteba

Üye
sürüm 3.4.100 güncellendi çekirdek
CMA (bitişik bellek ayırma) geçti, şimdi
kullanıcı RAM 392MB var - arco68 için
büyük teşekkür
Sabit Galeri özel videolar için (arco68
sayesinde) dondurma
repo Senkronize