Galaxy W i8150 Wonder [ROM][KK][4.4.4][KTU84Q] CyanogenMod 11.0 (20141223-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Hurtsky kernel kullan

cm10q

Üye
Depolamada swap ayari var calisiyormu ?

Ek olarak yeni surum cikmis flashlarken hangilerini formatlayayim veya formatlamaya gerek varmi uygulamalar silinmeden?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Herseyi formatla yeniden kur kernel degistirmene gerek yok

axpe

axpe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 13.07.2014 tarihli yeni sürüm eklenmiştir.
Yenilikler:
  • LPA kapatıldı.
  • KSM silindi.
  • Kernel sürümü 3.4.98'e yükseltildi.

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
artistsefa

artistsefa

Üye
Slm arkadaşlar galaxy wonder cm 11 son sürüm telefonu usb kablosu ile bilgisayara bağlayamı yorum yanlışlıkla root explorer dan bir şeyler sildim o günden sonra 2 aydır bilgısayara hiçbir bilgisayar görmüyor usb tanınmadı yazısı uyarıyor bağlanmıyor bilgisayarda driver ve kies yüklü nasıl düzelte bilirim build.prop mu yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler....

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Rom ile alakali degildir data kablosunu degistir yada data kablosunin giris yerlerinin temiz oldugundan emin ol rom ile alali degil

genco15

genco15

Üye
Walla Bu yenı kerneller sorunlu bence onları yukledıgıdımden berı telefon sureklı kapanıp samsung yazıında kalıyor wipe ları yapıp zorla acıyorum 2 dk sonra yıne aynı oluyor şimdi stock roma donecegım sonra saf cm 11 e uzerınede kernel atmıyacagım K^Kernel yukluyordum artık yuklemeyecegım bakalım hala aynısı olacak mı

• Beğen
Tepkiler: kosovali41
kosovali41

kosovali41

Üye
Walla Bu yenı kerneller sorunlu bence onları yukledıgıdımden berı telefon sureklı kapanıp samsung yazıında kalıyor wipe ları yapıp zorla acıyorum 2 dk sonra yıne aynı oluyor şimdi stock roma donecegım sonra saf cm 11 e uzerınede kernel atmıyacagım K^Kernel yukluyordum artık yuklemeyecegım bakalım hala aynısı olacak mı

Bana da bir kere oldu dediğin şekilde açıldı telefon. Hatta bende boot ekranı bile gelmiyordu, ekranda ufaktan ışık var yazı vs hiçbir şey yok. Ayrıca başka bir şey daha; ben uv veya exuv olduğu için kullanıyordum ama öyle çok bir fark göremedim şarjda. 2 gündür saf CM11 kullanıyorum. Custom kernel kurmadım. Şarjın daha iyi gittiği kanaatindeyim. Bekleme süresi daha iyi.

Alone_Chief

Alone_Chief

Üye
bu romu kullanıyorum kulaklık taktığımda arama yaparken micrafon kapalı konumda oluyor her aramada ben açıyorum karşıdan arama geldiğinde böyle bi sorun yok sizce nasıl düzeltirim...

emrah166

Üye
Bisey sormak istiyorum forumda birkac yerde gordum touchwiz3 v8 diye bir romdan bahsediliyor forumda konusu var mi acaba ben bulamadim da ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Yok eski bir rom

cm10q

Üye
hurtsky 2.5 sürümüne güncellenmiş kurdum boot ekranı bile gelmedi k^kerneldede tekrardan wifi çalışmıyor kernelmi bozuk benim telefonmu anlamadım gitti ya :angry:

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Kernel bozuk

murattopdagi

murattopdagi

Üye
hurtsky 2.5 sürümüne güncellenmiş kurdum boot ekranı bile gelmedi k^kerneldede tekrardan wifi çalışmıyor kernelmi bozuk benim telefonmu anlamadım gitti ya :angry:
Bana da aynısı oldu dostum. Normalde romu kurduğumda gapps ve ardından hemen kerneli kuruyordum. İki kere bu şekilde denedim wifi çalışmadı. Daha sonra kerneli flaşlamadan reboot ettim. Sonra kerneli kurdum. Sorun ortadan kalktı. Bir dene istersen.

kosovali41

kosovali41

Üye
2-3 gündür telefon kendini günde bir veya iki kere yeniden başlatıyor ya da kapanıyor. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı? En sonunda 3/23 sürümüne döneceğim sanırım :/

Saf CM11 7/13 sürümünü kullanıyorum. Custom kernel vs yok. Lütfen "temiz kurulum yap" demeyin. İyi günler

cm10q

Üye
2-3 gündür telefon kendini günde bir veya iki kere yeniden başlatıyor ya da kapanıyor. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı? En sonunda 3/23 sürümüne döneceğim sanırım :/

Saf CM11 7/13 sürümünü kullanıyorum. Custom kernel vs yok. Lütfen "temiz kurulum yap" demeyin. İyi günler
Bendede oluyor saf cm11 suan

• Beğen
genco15

genco15

Üye
Bende surekli oluyordu odinden stock kernele dondum sonra cm kurdum bi haftadir oyle bi sorun yok

• Beğen
murattopdagi

murattopdagi

Üye

Yeni güncelleme geldi

• Beğen
Tepkiler: EnverYigit ve hasaneness
ismailozcn

ismailozcn

Üye
  • 2014-07-21: CM-11.0 20140721-UNOFFICIAL [ ]
    MD5SUM: 913bd392e3c20287c5fe43560084874f
    • CM ile senkorize. Temalar gibi, çeşitli sorunları gidermek gerekir.
    • Kernel 3.4.99
Dev-Host link :

4.4.4 minimal gapps:

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve EnverYigit

emrah166

Üye
Son surumu deneyen var mi?