Walla Bu yenı kerneller sorunlu bence onları yukledıgıdımden berı telefon sureklı kapanıp samsung yazıında kalıyor wipe ları yapıp zorla acıyorum 2 dk sonra yıne aynı oluyor şimdi stock roma donecegım sonra saf cm 11 e uzerınede kernel atmıyacagım K^Kernel yukluyordum artık yuklemeyecegım bakalım hala aynısı olacak mı
Bana da aynısı oldu dostum. Normalde romu kurduğumda gapps ve ardından hemen kerneli kuruyordum. İki kere bu şekilde denedim wifi çalışmadı. Daha sonra kerneli flaşlamadan reboot ettim. Sonra kerneli kurdum. Sorun ortadan kalktı. Bir dene istersen.hurtsky 2.5 sürümüne güncellenmiş kurdum boot ekranı bile gelmedi k^kerneldede tekrardan wifi çalışmıyor kernelmi bozuk benim telefonmu anlamadım gitti ya![]()
Bendede oluyor saf cm11 suan2-3 gündür telefon kendini günde bir veya iki kere yeniden başlatıyor ya da kapanıyor. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı? En sonunda 3/23 sürümüne döneceğim sanırım :/
Saf CM11 7/13 sürümünü kullanıyorum. Custom kernel vs yok. Lütfen "temiz kurulum yap" demeyin. İyi günler