hasaneness
Üye
Ayarlar > performans > yüksek grafikTransparan bildirim çubuğunu nasıl yapıcaz?
Ayarlar > performans > yüksek grafikTransparan bildirim çubuğunu nasıl yapıcaz?
1 saattir gravity boxa bakınıyorumAyarlar > performans > yüksek grafik
Özelleştirmeye bayaaa bi açık bi romKesinlikle haklısın1 saattir gravity boxa bakınıyorumÖzelleştirmeye bayaaa bi açık bi rom
Stockhangi kernel ?
ahaha benimkide 2 kattın balkonunda aşağıya düştü silikon klıf vardı çizik bile olmadı telefondaDostlar bugün telefonum saglamligini olctum. Bursada Setbasi koprusunden dusen telefonum 3 parcaya ayrildi yaklasik 25 metreden dusen telefon neyseki egimli yumusak bir yere dustu 1 saatlik aramanin sonunda toparladim telefonu suan ondan mesaj yaziyorum inanin s3 s4 olsa simdiden dagilmisti
Wonder candır![]()
üstüne birde aparman merdivenlerinden yuvarlanarak 4 den 2 ye indi gene sapsaglamdı
gerçekten wonder plastik olmasına rağmen can
geçmiş olsun burada kardeşim
demir yumruk panasonic'e doğru ilerliyor hadi bakalım wonder 
Hahahha haklısın abi kılıf da yoktu bende şansımda yaver gidince tabi :-) aslinda hasar gormemesi kotu oldu suan bilincaltimda dusursemde bisey olmaz gibilerinden dusunceler var hatta yarim saat once yine dusurdum ki 3 parcaya ayrilda ama cizik bile yokahaha benimkide 2 kattın balkonunda aşağıya düştü silikon klıf vardı çizik bile olmadı telefondaüstüne birde aparman merdivenlerinden yuvarlanarak 4 den 2 ye indi gene sapsaglamdı
gerçekten wonder plastik olmasına rağmen can
geçmiş olsun burada kardeşim
demir yumruk panasonic'e doğru ilerliyor hadi bakalım wonder
![]()
wonder candırGoogle kamerayı yükle, uygulamayı açıktan sonra video çekimine geçmeden önce kamera ayarlarından video çözünürlüğünü 480p yaparak hem fotoğraf hemde video çekimini bu uygulamadan yapabilirsin, uygulamayı açıp ilk kurulumda video moduna geçersen aynı hatayı alırsın. Uygulama verilerini silmen gerekir. Stock kamera için kernel yukledikten sonra ayarlar kısmına girme şansımız olmadığı için kullanılamıyor.Selamlar arkadaşlar. Birkaç gündür kamerayı açtığımda kamera durdu hatası alıyorum. Yaklaşık 1 haftadır bu romdayım. Son sürüm ve 396 mb ramli olan kerneli kullanıyorum 1 haftadır. Telefonu yeniden başlatmam gerekiyor sorunun düzelmesi için. Ama birkaç kez daha tekrar etti. Var mı böyle bir sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan ?
Sorun KSM nin aktif olmasından kaynaklanıyor dostum. 720p video çekimi yapabiliyorum zaten sorun yok. Teşekkürler yine de.Google kamerayı yükle, uygulamayı açıktan sonra video çekimine geçmeden önce kamera ayarlarından video çözünürlüğünü 480p yaparak hem fotoğraf hemde video çekimini bu uygulamadan yapabilirsin, uygulamayı açıp ilk kurulumda video moduna geçersen aynı hatayı alırsın. Uygulama verilerini silmen gerekir. Stock kamera için kernel yukledikten sonra ayarlar kısmına girme şansımız olmadığı için kullanılamıyor.
Dostum sanırım darkcm konusunda bir fix vardı. Bir bak istersen.416 mblik kerneli yükleyince wifi açılmıyor yardım edebilecek varmı ?
TskDostum sanırım darkcm konusunda bir fix vardı. Bir bak istersen.