Galaxy W i8150 Wonder [ROM][KK][4.4.4][KTU84Q] CyanogenMod 11.0 (20141223-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Telefon gerçekten sağlam ya o kadar yere düşürdüm hiçbişi olmadı :D Gorilla glass a taş çıkartır bu telefon :D

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

ongbak96

Üye
cm11 son sürümü kurıyımmı arkadaşlar yada son sürüm sorunlu başka sürüm kur diyen var mı. baya eski sürümdeyim şuan. kerneli de güncellemedim. son sürümün yanında hangi kerneli önerirsiniz ?

miklagord1453

Üye
romu yüklemek için kuruluma geçiyor fakat status 7 hatası verip yükleme yapmıyor. çözümü nedir arkadaşlar ?? şu anda telefonu açamıyorum eski dosyaları da silmiş bulundum...

mustafa938

mustafa938

Üye
Hala stabil değil o yüzden g-wonderoid e geçtim

murattopdagi

murattopdagi

Üye
Selamlar arkadaşlar. Birkaç gündür kamerayı açtığımda kamera durdu hatası alıyorum. Yaklaşık 1 haftadır bu romdayım. Son sürüm ve 396 mb ramli olan kerneli kullanıyorum 1 haftadır. Telefonu yeniden başlatmam gerekiyor sorunun düzelmesi için. Ama birkaç kez daha tekrar etti. Var mı böyle bir sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan ?

Alone_Chief

Alone_Chief

Üye
oyun oynamam facebook inst twetter vs kullanıyorum performanstaki ayarlar ne olmalı işlmeci g/c zamanlayıcı vs

murattopdagi

murattopdagi

Üye
Kamera sorununu çözdüm. KSM nin aktif olması sebep oluyormuş.

bayfeat

bayfeat

Üye
Dostlar bugün telefonum saglamligini olctum. Bursada Setbasi koprusunden dusen telefonum 3 parcaya ayrildi yaklasik 25 metreden dusen telefon neyseki egimli yumusak bir yere dustu 1 saatlik aramanin sonunda toparladim telefonu suan ondan mesaj yaziyorum inanin s3 s4 olsa simdiden dagilmisti
Wonder candır :)
ahaha benimkide 2 kattın balkonunda aşağıya düştü silikon klıf vardı çizik bile olmadı telefonda :) üstüne birde aparman merdivenlerinden yuvarlanarak 4 den 2 ye indi gene sapsaglamdı :D gerçekten wonder plastik olmasına rağmen can :) geçmiş olsun burada kardeşim :) demir yumruk panasonic'e doğru ilerliyor hadi bakalım wonder :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
kaanslmz

kaanslmz

Üye
arkadaşlar babamın telefona rom atacağım fakat karar veremedim. en stabil hangisi sizce? CM9 diye okudum doğru mudur?

hasaneness

hasaneness

Üye
ahaha benimkide 2 kattın balkonunda aşağıya düştü silikon klıf vardı çizik bile olmadı telefonda :) üstüne birde aparman merdivenlerinden yuvarlanarak 4 den 2 ye indi gene sapsaglamdı :D gerçekten wonder plastik olmasına rağmen can :) geçmiş olsun burada kardeşim :) demir yumruk panasonic'e doğru ilerliyor hadi bakalım wonder :)
Hahahha haklısın abi kılıf da yoktu bende şansımda yaver gidince tabi :-) aslinda hasar gormemesi kotu oldu suan bilincaltimda dusursemde bisey olmaz gibilerinden dusunceler var hatta yarim saat once yine dusurdum ki 3 parcaya ayrilda ama cizik bile yok :) wonder candır

MeeksTR

MeeksTR

Üye
Selamlar arkadaşlar. Birkaç gündür kamerayı açtığımda kamera durdu hatası alıyorum. Yaklaşık 1 haftadır bu romdayım. Son sürüm ve 396 mb ramli olan kerneli kullanıyorum 1 haftadır. Telefonu yeniden başlatmam gerekiyor sorunun düzelmesi için. Ama birkaç kez daha tekrar etti. Var mı böyle bir sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan ?
Google kamerayı yükle, uygulamayı açıktan sonra video çekimine geçmeden önce kamera ayarlarından video çözünürlüğünü 480p yaparak hem fotoğraf hemde video çekimini bu uygulamadan yapabilirsin, uygulamayı açıp ilk kurulumda video moduna geçersen aynı hatayı alırsın. Uygulama verilerini silmen gerekir. Stock kamera için kernel yukledikten sonra ayarlar kısmına girme şansımız olmadığı için kullanılamıyor.

murattopdagi

murattopdagi

Üye
Google kamerayı yükle, uygulamayı açıktan sonra video çekimine geçmeden önce kamera ayarlarından video çözünürlüğünü 480p yaparak hem fotoğraf hemde video çekimini bu uygulamadan yapabilirsin, uygulamayı açıp ilk kurulumda video moduna geçersen aynı hatayı alırsın. Uygulama verilerini silmen gerekir. Stock kamera için kernel yukledikten sonra ayarlar kısmına girme şansımız olmadığı için kullanılamıyor.
Sorun KSM nin aktif olmasından kaynaklanıyor dostum. 720p video çekimi yapabiliyorum zaten sorun yok. Teşekkürler yine de.

cm10q

Üye
416 mblik kerneli yükleyince wifi açılmıyor yardım edebilecek varmı ?