Hangi kerneli kullanıyorsunuz ?
Oyunlarda dokunmatikte donmalar yaşıyorum bazen kitlenmiş gibi dokunuyorum algılamıyor 5-6 sn sonra devam ediyor
Denge sensörü dediğin yatay dikey ise bende çalışıyor?

arkadaşlar bu romda farkına varabildiğim denge sensörü çalışmıyor. Her yeni güncellemede sensörlerin ve özelliklerin kullanımı gittiçce kısıtlanıyor yada kapatılıyor. Bir önceki romda ve onun öncesindeki romlara kıyasla ayarlar menüsündeki birçok özellik bu romda yok. Bilginize..
İnşallah @sir mordred emeğine sağlık, umarım arco bu derlemeyi de en kısa sürede değerlendiriraşağıda yaptığım değişikliklerden sonra bu sorunlar ortadan kalkabilirler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
maalesef bazı sensörler çalışmıyor bu sensörler virtual sensörler(yerçekimi yükseklik falan) şöyleki bu sensörler sanal sensörler yani cihazın içinde bu sensörlerin donanımları yok hw yani donanımsal olan sensörler(pusula vb.) ise çalışıyor merak etmeyin fakat işte bazı uygulama ve oyunlar bu sanal sensörlerin çalışmasını istiyorlar aşağıdaki arcoya submitlediğim değişiklik ile inşAllah çalışmayan sensör kalmayacak(sanal sensörlerde çalışacaklar)
@sir mordred hocam bu donma sorunu içinde geçerli mi? Clash of Clans oynuyorum oyunun açılış ekranında yükleniyor kısmında çoğu zaman donuyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum.
Nerdesin sen @sir mordredsanmıyorum ama bu ve benzer hatalar şu kodun eklenmesinden sonra oluştuğunu düşünüyorum
bu kodları kaldırıp arcoya submitlemeyi düşünüyorum
bu kodları geri çekince belki/umarım bu hatalar çözülür

Stock rom kurup herseyi bastan kurmak sorunu cozebilirArkadaşlar son üç sürümü kullandım sadece ve üçünde de ara sıra bir sorun yaşadım. Şöyle ki telefon açık ama birisi aradığında kapalı gözüküyor. 15-20 dk sonra mesaj geliyor operatörden şu kişi aradı diye. Bu sorunu yaşayanınız var mı? Çözüm önerisi olan? Şu an gb ye geri döndüm. En baştan temiz kurulum yapayım diyorum ama daha önce de denemiştim. Ne yapsam bilemedim.