Galaxy W i8150 Wonder [ROM][KK][4.4.4][KTU84Q] CyanogenMod 11.0 (20141223-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

axpe

axpe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 01.08.2014 tarihli yeni sürüm eklenmiştir.
Yenilikler:
  • Sabit Torch uyandırma kilit
  • Engelli düşük RAM yapılandırması (Deneysel, ama işlerin şimdi daha akıcı ve daha duyarlı olduğunu hissediyorum)
  • Kernel 3.4.100

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

typre

Üye
tekrardan kusura kalmayın dediğiniz yere baktım velakin hafıza kartını telefon hafızasına katacak bi ikon bulamadım daha detaylı anlatabilir misiniz ?

Mücteba

Mücteba

Üye
tekrardan kusura kalmayın dediğiniz yere baktım velakin hafıza kartını telefon hafızasına katacak bi ikon bulamadım daha detaylı anlatabilir misiniz ?
ayarlar/depolama menü tusuna bas cikan seye gir orda var degisıklik

typre

Üye
dediğini yaptım dahili depolama birimine ilave oldu ama dahili bellek toplam alanı 1.07 gb dahili depolama birimi 14.63 gb oldu ben bunu dahili belleğe atamazmıyım uygulamalar orada çünkü 1 gb içinde uygulamalar 413 mb yer kaplıyor dahili depolama birimi ise bomboş duruyor nasıl yapmam lazım

Mücteba

Mücteba

Üye
dediğini yaptım dahili depolama birimine ilave oldu ama dahili bellek toplam alanı 1.07 gb dahili depolama birimi 14.63 gb oldu ben bunu dahili belleğe atamazmıyım uygulamalar orada çünkü 1 gb içinde uygulamalar 413 mb yer kaplıyor dahili depolama birimi ise bomboş duruyor nasıl yapmam lazım
kopyala digerine yapistir

typre

Üye
iyi bir yöntem ama nasıl yapılacağı hakkında gerçekten bir fikrim yok yada bundan sonraki uygulamaları direkt oraya yüklenmesini istesem böyle bir şey var mı acaba sürekli kopyala yapıştır yapmasam

Mücteba

Mücteba

Üye
iyi bir yöntem ama nasıl yapılacağı hakkında gerçekten bir fikrim yok yada bundan sonraki uygulamaları direkt oraya yüklenmesini istesem böyle bir şey var mı acaba sürekli kopyala yapıştır yapmasam
G-wonder v2 yada X-Faster v2yi yükle bunlar bu cihazı en iyi sekilde calistirir

typre

Üye
peki üstadım bunları marketten uygulama olarak mı indiriyorum nedir bu söylediklerin

typre

Üye
ben cesaret alıp hiç bilmediğim işler yaptım bu saatten sonra başka şeler hem beni hem telefonu bozar o kadar donanımlı biri değilim basit bir işlem benim gözümde ama nasıl yapılabileceği hakkında bir fikrim yok dahili bellek artmıyor sanırım en azından uygulamaları dahili depolama birimine atıp ve bundan sonraki uygulamaları direkt olarak buraya yükleyen bi uygulama yok mu

MeeksTR

MeeksTR

Üye
arkadaşlar bu romda farkına varabildiğim denge sensörü çalışmıyor. Her yeni güncellemede sensörlerin ve özelliklerin kullanımı gittiçce kısıtlanıyor yada kapatılıyor. Bir önceki romda ve onun öncesindeki romlara kıyasla ayarlar menüsündeki birçok özellik bu romda yok. Bilginize..

EnverYigit

EnverYigit

Üye
Oyunlarda dokunmatikte donmalar yaşıyorum bazen kitlenmiş gibi dokunuyorum algılamıyor 5-6 sn sonra devam ediyor

Denge sensörü dediğin yatay dikey ise bende çalışıyor?

MeeksTR

MeeksTR

Üye
Oyunlarda dokunmatikte donmalar yaşıyorum bazen kitlenmiş gibi dokunuyorum algılamıyor 5-6 sn sonra devam ediyor

Denge sensörü dediğin yatay dikey ise bende çalışıyor?
Ekranı döndürme değil kardeşim. Telefonun bulunduğu konumda (Masa yüzeyi şeklindeki duruşu) sağa ve sola hafif yatırmaları algılamıyor. Yükseklik sensörüde çalışmıyor ve sanırım 360° pusula sensörüde çalışmıyor. Navigasyon (GPS) Bağlantısında sorun çıkarıyor, öncekilerine göre sinyal kalitesi düşük daha yavaş ve az uydu buluyor. yükseklik sensörünün çalışmamasıda bu durumu etkiliyor, yani sık sık navigasyon ihtiyacınız oluyor ise, 4.4 romları kurmayın derim. birçok sürümünde farkında olmadınız sensör sorunları var.

hasaneness

hasaneness

Üye
Ekranı döndürme değil kardeşim. Telefonun bulunduğu konumda (Masa yüzeyi şeklindeki duruşu) sağa ve sola hafif yatırmaları algılamıyor. Yükseklik sensörüde çalışmıyor ve sanırım 360° pusula sensörüde çalışmıyor. Navigasyon (GPS) Bağlantısında sorun çıkarıyor, öncekilerine göre sinyal kalitesi düşük daha yavaş ve az uydu buluyor. yükseklik sensörünün çalışmamasıda bu durumu etkiliyor, yani sık sık navigasyon ihtiyacınız oluyor ise, 4.4 romları kurmayın derim. birçok sürümünde farkında olmadınız sensör sorunları var.
Son surumdeyim ve navigasyon ile ya da masanin uzerindeki ufak kaldirmalari bile algiliyor su ana kadar hic karsilasmadim

stackbyte

stackbyte

Üye
son sürümde sorun var donma sorunu ve ısınma sorunu mevcut eski sürüme döndüm

genco15

genco15

Üye
Cm m9 yayınladi bi hafta icinde arcoda yayinlar

MeeksTR

MeeksTR

Üye
Son surumdeyim ve navigasyon ile ya da masanin uzerindeki ufak kaldirmalari bile algiliyor su ana kadar hic karsilasmadim
Minion Rush oyununu kurup aynayabilirsen, kaydırakta ya da ata bindiğinde sağa sola yatırarak kontrol etmeyi deneyebilirsin, ben bu noktalarda fark ettim. Ayrıca stock romdan cpu-z ile sensör bilgisini bu costum rom ile bi karşılaştır derim

hasaneness

hasaneness

Üye
Minion Rush oyununu kurup aynayabilirsen, kaydırakta ya da ata bindiğinde sağa sola yatırarak kontrol etmeyi deneyebilirsin, ben bu noktalarda fark ettim. Ayrıca stock romdan cpu-z ile sensör bilgisini bu costum rom ile bi karşılaştır derim
Minion rushta sorun olabilir yada uyumsuz falan surumde sıkıntı olabilir daha bircok sey :) Bi top uygulamasi labirentli son surumun ilk gunu oynamistim ve sensor tamamiyla keskindi

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Niye bende sıkıntı yok şu an anlayabilmiş değilim Telefonum stabil şekilde çalışmakta şarjım 2 gün gitmekte performansta gayet iyi durumda ısınma desen yok.