Mücteba
Üye
Ne zamandir 10.2 ye yabanciymisim![]()

Ne zamandir 10.2 ye yabanciymisim![]()

ayarlar/depolama menü tusuna bas cikan seye gir orda var degisıkliktekrardan kusura kalmayın dediğiniz yere baktım velakin hafıza kartını telefon hafızasına katacak bi ikon bulamadım daha detaylı anlatabilir misiniz ?
kopyala digerine yapistirdediğini yaptım dahili depolama birimine ilave oldu ama dahili bellek toplam alanı 1.07 gb dahili depolama birimi 14.63 gb oldu ben bunu dahili belleğe atamazmıyım uygulamalar orada çünkü 1 gb içinde uygulamalar 413 mb yer kaplıyor dahili depolama birimi ise bomboş duruyor nasıl yapmam lazım
G-wonder v2 yada X-Faster v2yi yükle bunlar bu cihazı en iyi sekilde calistiririyi bir yöntem ama nasıl yapılacağı hakkında gerçekten bir fikrim yok yada bundan sonraki uygulamaları direkt oraya yüklenmesini istesem böyle bir şey var mı acaba sürekli kopyala yapıştır yapmasam
bunlar rom forumda konusu varpeki üstadım bunları marketten uygulama olarak mı indiriyorum nedir bu söylediklerin
Ekranı döndürme değil kardeşim. Telefonun bulunduğu konumda (Masa yüzeyi şeklindeki duruşu) sağa ve sola hafif yatırmaları algılamıyor. Yükseklik sensörüde çalışmıyor ve sanırım 360° pusula sensörüde çalışmıyor. Navigasyon (GPS) Bağlantısında sorun çıkarıyor, öncekilerine göre sinyal kalitesi düşük daha yavaş ve az uydu buluyor. yükseklik sensörünün çalışmamasıda bu durumu etkiliyor, yani sık sık navigasyon ihtiyacınız oluyor ise, 4.4 romları kurmayın derim. birçok sürümünde farkında olmadınız sensör sorunları var.Oyunlarda dokunmatikte donmalar yaşıyorum bazen kitlenmiş gibi dokunuyorum algılamıyor 5-6 sn sonra devam ediyor
Denge sensörü dediğin yatay dikey ise bende çalışıyor?
Son surumdeyim ve navigasyon ile ya da masanin uzerindeki ufak kaldirmalari bile algiliyor su ana kadar hic karsilasmadimEkranı döndürme değil kardeşim. Telefonun bulunduğu konumda (Masa yüzeyi şeklindeki duruşu) sağa ve sola hafif yatırmaları algılamıyor. Yükseklik sensörüde çalışmıyor ve sanırım 360° pusula sensörüde çalışmıyor. Navigasyon (GPS) Bağlantısında sorun çıkarıyor, öncekilerine göre sinyal kalitesi düşük daha yavaş ve az uydu buluyor. yükseklik sensörünün çalışmamasıda bu durumu etkiliyor, yani sık sık navigasyon ihtiyacınız oluyor ise, 4.4 romları kurmayın derim. birçok sürümünde farkında olmadınız sensör sorunları var.
Minion Rush oyununu kurup aynayabilirsen, kaydırakta ya da ata bindiğinde sağa sola yatırarak kontrol etmeyi deneyebilirsin, ben bu noktalarda fark ettim. Ayrıca stock romdan cpu-z ile sensör bilgisini bu costum rom ile bi karşılaştır derimSon surumdeyim ve navigasyon ile ya da masanin uzerindeki ufak kaldirmalari bile algiliyor su ana kadar hic karsilasmadim
Minion rushta sorun olabilir yada uyumsuz falan surumde sıkıntı olabilir daha bircok seyMinion Rush oyununu kurup aynayabilirsen, kaydırakta ya da ata bindiğinde sağa sola yatırarak kontrol etmeyi deneyebilirsin, ben bu noktalarda fark ettim. Ayrıca stock romdan cpu-z ile sensör bilgisini bu costum rom ile bi karşılaştır derim
Bi top uygulamasi labirentli son surumun ilk gunu oynamistim ve sensor tamamiyla keskindi