dün gece yükledim memnunum bir sıkıntı yok bana göre. daha kesin konuşmak için erken birkaç gün kullanmak gerekirEvet v3.1 yükleyenler yorumları alalım![]()
yok klavye düzgün sorunsuz.rehberdeki direk arama tuşunu diyorsan o yok ama kolay iş ben yaptım system kodlari değişikliği ile veririm dosyayı o kolay.Hocam klavye v2 gibi mi ve rehberde arama tuşları varmı

yukarıdaki saydığım hataları almıyorsaniz ram yüzünden canınızı sıkmanıza gerek yok kullanın romun tadını çıkarın şu kişinin rami bu kadarmış bu kişinin şarjı şu kadar gitmiş. bu değerler herkeste aynı olacak diye bir kural yok çünkü her insan telefonunu aynı kullanmıyor.yok hocam ben senin mesajına cevap olarak yazmadim ve hitap ettiğim kişi sadece bu forumdanda değil üstüne alınmayok yanlış anlamayın romu eleştirmek değil niyetim ben de simetri hastalığı var ondan sanırım yoksa stock romdan çok daha işlevsel koskoca samsung bile şu akıllı kaydırmayı kendi romuna ekleyemiyorsa bana kimse samsung mühendisini savunmasın.![]()
şu yok bu çalışmıyor şu niye yok diye romu ben yapmışım gibi kızanlar bile gördüm ben 
burası Türkiye hocam. illaki senin beyaz dediğine siyah diyen çıkıyor. emeğe saygı çok az. adamlar negatif enerji saçmaya gelmiş dünyaya. ne yapsan yaranamıyosun. gülüp geçiceksin onlara dayok hocam ben senin mesajına cevap olarak yazmadim ve hitap ettiğim kişi sadece bu forumdanda değil üstüne alınmaşu yok bu çalışmıyor şu niye yok diye romu ben yapmışım gibi kızanlar bile gördüm ben
![]()

