Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

morki05

morki05

Üye
Evet v3.1 yükleyenler yorumları alalım ;)

• Beğen
Tepkiler: Anroid

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
morki05

morki05

Üye
Hocam klavye v2 gibi mi ve rehberde arama tuşları varmı

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hocam klavye v2 gibi mi ve rehberde arama tuşları varmı
yok klavye düzgün sorunsuz.rehberdeki direk arama tuşunu diyorsan o yok ama kolay iş ben yaptım system kodlari değişikliği ile veririm dosyayı o kolay.

• Beğen
morki05

morki05

Üye
O zaman bi ara bende tekrar v3.1 geçeyim

• Beğen

erkane007

Üye
Tammy hoc am dizE="serdar431, post: 7173107, member: 163926"]hayır hiçbir sorun yok o rom ile alakalı değil whatsapp ile alakalı bir durum uygulamaların romla alakası yok. tarafımca denendi sorunsuzca kullanıyorum whatsapp[/QUOTE]
Tamam hocam duzeldi yanlis sistem uygulamasini silmisim playstoreda acilmiodu tekrar kurdum romu4 duzeldi rom akiyorrr :)

Aziz04

Aziz04

Üye
serdar hocam google ve mesajlarda sesli komut çalışmıyor bu sorunu nasıl giderebiliriz bi fikrin var mı?

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
ben kullanmıyorum sesli komutları o yüzden samsung tts ve google tts silerim. sende onları silmiş olabilirmisin? aslında bunlar metinden konuşmaya çevirmeye yarıyor ama bilemiyorum. bloatware dosyasını indirip baktınmi onun içinde olabilir belki.

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Yok hocam silmedim. Bi bakabilir misin sende çalışıyor mu

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben google aramayi siliyorum. baska tarayici kullandigim icin. ve sesler ile.ilgili ne varsa siliyorum kullanmadigim icin o yuzden deneme imkanim yok su anda

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
peki :tşk:

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar romda takılma donma ısınma reset atma yada durduruldu gibi hatalar almıyorsaniz ram değerlerindeki rakamları sorun etmeyin. bizim insanımız bu ram olayına fazla takılmış durumda hele birde 400-500 lerde olan ramleri görünce ister istemez takıntı oluyor ama büyütmeye gerek yok. :) yukarıdaki saydığım hataları almıyorsaniz ram yüzünden canınızı sıkmanıza gerek yok kullanın romun tadını çıkarın şu kişinin rami bu kadarmış bu kişinin şarjı şu kadar gitmiş. bu değerler herkeste aynı olacak diye bir kural yok çünkü her insan telefonunu aynı kullanmıyor.

• Beğen

cruel355

Üye
v3.1 yükledim. gözle görülen iyileştirmeler var. v3.0'dan zaten memnundum bu tam anlamıyla olmuş. sizde de oldu mu bilmiyorum tek farkettiğim klavye biraz üstte kalmış hafif boşluk var klavyenin altında. sanki diğerinde tam yerindeydi. onun dışında yağ gibi arayüz ve rom.

• Beğen

ofurkan

Üye
Hocam bunda düzeltilecek bir sorun yok heralde gayet güzel rom bu sefer hatalı çıkmamış .Sadece boeffla dan kaynaklı kamera hatası dışında bir şey göremedim onunda çözümü basit zaten.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
evet bu sefer olmuş gayet güzel rom hızlı ve akıcı o kadar ince detaylara girmemek lazım sonuçta custom rom. bazı arkadaşlarımız çok aşırı inceliyor sonuçta bir samsung mühendisi yapmıyor bu romu sizin benim gibi insanlar yapıyor custom romlarin içinde bence en iyisi. ben efextreme romunu görene kadar hep stock kullanıyordum.

• Beğen
okanki

okanki

Üye
akıllı duraklatma harika video oynatırken kafamı başka biyere çeviriyom video duruyo telefona bakıyom devam ediyo süper

cruel355

Üye
yok yanlış anlamayın romu eleştirmek değil niyetim ben de simetri hastalığı var ondan sanırım yoksa stock romdan çok daha işlevsel koskoca samsung bile şu akıllı kaydırmayı kendi romuna ekleyemiyorsa bana kimse samsung mühendisini savunmasın. :)

ofurkan

Üye
Aynen hocam bende yine sizin yayınladığınız Nee Nordic romunu kurmuştum ama bu stock romdan daha iyi .Stock da facebook dan çıkınca bile ekran 2 3 saniye gelmiyodu bunda gayet hızlı şaşırtıcı doğrusu.Aslında bu romu gördüğümden beri telefonun uğraşacağım bir yanı kaldı sıkılmaya başladım :D

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
yok yanlış anlamayın romu eleştirmek değil niyetim ben de simetri hastalığı var ondan sanırım yoksa stock romdan çok daha işlevsel koskoca samsung bile şu akıllı kaydırmayı kendi romuna ekleyemiyorsa bana kimse samsung mühendisini savunmasın. :)
yok hocam ben senin mesajına cevap olarak yazmadim ve hitap ettiğim kişi sadece bu forumdanda değil üstüne alınma :) şu yok bu çalışmıyor şu niye yok diye romu ben yapmışım gibi kızanlar bile gördüm ben :)

• Beğen

cruel355

Üye
yok hocam ben senin mesajına cevap olarak yazmadim ve hitap ettiğim kişi sadece bu forumdanda değil üstüne alınma :) şu yok bu çalışmıyor şu niye yok diye romu ben yapmışım gibi kızanlar bile gördüm ben :)
burası Türkiye hocam. illaki senin beyaz dediğine siyah diyen çıkıyor. emeğe saygı çok az. adamlar negatif enerji saçmaya gelmiş dünyaya. ne yapsan yaranamıyosun. gülüp geçiceksin onlara da :)