Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

GreaTH

GreaTH

Üye
3.1 otadan geldi

• Beğen
Tepkiler: Anroid

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar 3.1 geldi. v3 ten geçenler full wipe yapın. v2 den geçenler otadan güncelleme yaptıgında wipe cache ve wipe dalvik cache yapın diyor. ama en temizi romu indirip kurmak bence.
Siz kısaca linkten indirin sıfırdan kurar gibi kurun en temizi en güzeli :D
buyrun link

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Anroid ve Kontrol
Kontrol

Kontrol

Üye
Serdar hocaya sigorta yapmak lazım :D

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Serdar hocaya sigorta yapmak lazım :D
kim yapacak :D
arkadaşlar ingilizcesi iyi olan bir arkadas sunu cevirebilirmi lütfen. indirme linkinin altına bunu yazmış

WARNING: If you are coming from v1.0 or v2.0 just wipe Cache/Dalvik and you're good to go flashing but if you're coming from v3.0 or already have v3.1 (which went wrong updated via OTA) I highly recomend you to do a full clean installation in order to avoid any further bugs. Be aware.

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
İndirmeye başladım ama ttnet hızı düşürmüş sabaha anca iner :dayak:Temiz kurulumdan bahsediyor hocam sizde söylemişsiniz zaten tavsiyem bu yönde diye birşeyler söylüyor

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
İndirmeye başladım ama ttnet hızı düşürmüş sabaha anca iner :dayak:Temiz kurulumdan bahsediyor hocam sizde söylemişsiniz zaten tavsiyem bu yönde diye birşeyler söylüyor
tamam o zaman yanlış bilgi vermeyelimde millete benim hızıda düşürmüş ttnet sinir oluyorum :off:
inşallah bu sürüm hatasız olmuştur..

• Beğen
okanki

okanki

Üye
keşke 1 saat önce geleydi . V2 yi indirip kurdum daha 1 saat olmadı yaw.Neyse Bunu deneyen oldumu nasıl.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar az önce yükledim sorunsuz gibi görünüyor hiçbir hata almadım. senk butonu mevcut,wifi çalışıyor, svoice çalışıyor,duvar kağıdı seçme çalışıyor, kamera çalışıyor. ilk izlenime göre güzel bir hata almadım inşallah bundan sonrada çıkmaz.

• Beğen
okanki

okanki

Üye
V2 yi backup yaptım ama vipe yapınca silinir V2 ye sonra dönmek iiçin ne yapmalıyım arkadaşlar

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
V2 yi backup yaptım ama vipe yapınca silinir V2 ye sonra dönmek iiçin ne yapmalıyım arkadaşlar
backup ı hafıza kartına yaparsan silinmez. backup to sdcard1 seç. sdcard secersen telefon hafızana kaydeder

• Beğen
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
v2 yükledim süper ama oyunlarda kasma yapıyor bideram hep 600 civarında geziyor

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
yükledim ama kasmalar biraz daha azalmış gördüm ama hava durumu widgeti ve akıllı duraklatma falan çalışmıyor

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
yükledim ama kasmalar biraz daha azalmış gördüm ama hava durumu widgeti ve akıllı duraklatma falan çalışmıyor
Hava durumu widgeti konuda mevcut ya bloatware dosyasını indirip yükleyeceksiniz seçmece yada onun altına boyutu daha az olan sadece havadurumu ve saat widgeti olan zip ekledim cwm den rom yükler gibi yükleyeceksiniz.

Linkteki dosya sadece accuweather ve dijital saat widgeti içerir.

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
3.1 akıyo laa fırat nehri gibi :dance:

Son düzenleme:
  • Beğen

ofurkan

Üye
Hocam süpersiniz yine hemen konuya eklemişsiniz widgetlar için zip de hazırlamışsınız.v3.1 inde geldiğide iyi olmuş ram sorununu kafama takmıştım onla uğraşıyodum sürekli :D

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve serdar431
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı kaydırma özelliklerini kullanmak isteyen arkadaşlar s3 stock browserde çalışmıyor. romda iki tane browser mevcut birisi note3 browseri birisi s3 stock browseri. akıllı kaydırma özelliklerini kullanmak için note3 browserini kullanmalısınız...

• Beğen

erkane007

Üye
V3.1 de bende whatsappin girisini gecmeden uygulamadan atiyor sizdede oylemi

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
V3.1 de bende whatsappin girisini gecmeden uygulamadan atiyor sizdede oylemi
hayır hiçbir sorun yok o rom ile alakalı değil whatsapp ile alakalı bir durum uygulamaların romla alakası yok. tarafımca denendi sorunsuzca kullanıyorum whatsapp

• Beğen