Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Ben güncelleme yapmaya calissamda hata veriyor zaten anlamadim gitti .Hocam bir de bu ram olayini anlamadim yerlesmesi gerekiyor tabi ama v2 de daha romu ilk kurdugumda bile en fazla 550 ydi ram bunda 650 700 e kadar cikiyor bir şeyde yuklemedim ki:bilmm
vallaha hocam kernelden olabilir boeffla kullanıorsan zram açık yap kernel ayarlarından

• Beğen
Tepkiler: Anroid

cruel355

Üye
Ben güncelleme yapmaya calissamda hata veriyor zaten anlamadim gitti .Hocam bir de bu ram olayini anlamadim yerlesmesi gerekiyor tabi ama v2 de daha romu ilk kurdugumda bile en fazla 550 ydi ram bunda 650 700 e kadar cikiyor bir şeyde yuklemedim ki:bilmm
dostum gereksiz sistem uygulamalarını kaldır. sorun düzelecektir. aşağıdaki siteden listeyi görebilirsin. yeşil olanları silebilirsin. rame inanılmaz etkisi oluyor.

• Beğen

cruel355

Üye
hocam fark ettiniz mi bilmiyorum ama gelen aramalarda ekranda 2-3 saniyelik bi gecikme yaşanıyor. biraz can sıkıcı bi durum tabii.

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
hocam fark ettiniz mi bilmiyorum ama gelen aramalarda ekranda 2-3 saniyelik bi gecikme yaşanıyor. biraz can sıkıcı bi durum tabii.
evet o gecikme v2.0 dan beri var ama önemsiz bence zaten telefonu cebinden cıkarana kadar gecer 2-3 saniye

• Beğen

cruel355

Üye
evet o gecikme v2.0 dan beri var ama önemsiz bence zaten telefonu cebinden cıkarana kadar gecer 2-3 saniye
çok önemli değil tabi de masaüstünde falan dururken ses önce gelince insan bi garipsiyor :)

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
:op:

• Beğen

ofurkan

Üye
Yok hocam stock kullanıyorum cruel355 hocamın dediğinide yaptım bir türlü düzelmiyor.Anlam veremedim tekrar romu yüklemem lazım heralde bir sorun çıktı.

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Yok hocam stock kullanıyorum cruel355 hocamın dediğinide yaptım bir türlü düzelmiyor.Anlam veremedim tekrar romu yüklemem lazım heralde bir sorun çıktı.
valla hocam bende stock kernel kullanıyorum 400-500 arası hatta telefon kendi halinde biraz durduktan sonra açıp baktıgımda 380-390 görüüyorumArkadaşlar tekrar söylüyorum OTA dan gelen 3.1 güncellemesini yüklemeyin wifi sorunu oluyor tekrar romu en bastan yüklemek zorunda kalırsınız benden söylemesi...

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Bu romu yüklemekte kararsız olan varsa bence hiç düşünmeden yükleyin harika stabilite ve görselliği muhteşem :salincak::dance::nargile:

• Beğen

ofurkan

Üye
Hocam Boeffla Kernel v5.3 linkini verebilirmisiniz acaba :sosİki saattir yabancı sitelerde download butonunu arıyorum :alsana:
İngilizcem zayıftırda :agla2:

• Beğen

cruel355

Üye
Hocam Boeffla Kernel v5.3 linkini verebilirmisiniz acaba :sosİki saattir yabancı sitelerde download butonunu arıyorum :alsana:
İngilizcem zayıftırda :agla2:
odin ile yüklemek için:

cwm ile flashlamak için:

• Beğen

omar1907gfb

Üye
ne yapmam lazım?

• Beğen

ofurkan

Üye
odin ile yüklemek için:

cwm ile flashlamak için:
Teşekkür ederim hocam sağolun.

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve cruel355

cruel355

Üye

omar1907gfb

Üye
hocam Boeffla Kernel v5.3 u yukledım şimdi de bu çıktı karşımane yapmam lazım?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Anroid ve cruel355
Aziz04

Aziz04

Üye
cihazı root'laman gerekiyor

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
cihazı root'laman gerekiyor
aynen ya root bozulmuş yeniden root yapacaksın yada supersu programının içine gir izin verilenlerden boeffla config kaldır sonra tekrar boeffla config gir izin ver. yanlışlıkla reddet demişte olabilirsin

• Beğen