sen yanlış anlamışsın galiba, o yeni özellik dediği felan kilit ekranı uygulamasıyla alakalıgüncellemeyi sanırım ilk 925 e verip tepkileri ve çıkabilecek sorunları görmek istediler. Güncelleme kimseyi tatmin etmediğini görünce yeni bir özellik ekleyip ve sorunları giderdikten sonra yeniden yayımlayacaklar. mantıklı açıklaması bu şekilde sanırım.
sen yanlış anlamışsın galiba, o yeni özellik dediği felan kilit ekranı uygulamasıyla alakalı
benim bildiğim kadarıyla kilit ekranları güncelleme olarak gelecek ama mağazada geliştiriciler için destek sağlanacak yani geliştiriciler kilit ekranı uygulaması yapabilecek yani kilit ekranına bir özellik eklenmiş gibi oluyorsanmıyorum, çünkü kilit ekranı ayrı uygulama olarak gelecek gibi görünüyor. @bulutsuzgece arkadaşımızın açıklamasında ise güncellemeye bir şey eklendiği.
sanmıyorum, çünkü kilit ekranı ayrı uygulama olarak gelecek gibi görünüyor. @bulutsuzgece arkadaşımızın açıklamasında ise güncellemeye bir şey eklendiği.
Uygulama ingilizce olacak gibi geldi bana. Yani günler, aylar, saatler gibi...

Vaay abi Ms adamı kaçırmamış, var mı daha detayBu arada Windows Phone 8.1 kilit ekranı uygulamasında çok gizli tutulan Rudy Huyn ortaklığı da ortaya çıktı.

farklı bir sitede gördüm paylaşayım dedim hakkatten iyi yazmış :)
Cyan cyan dediler,
Özkan’ın başının etini yediler.
Her gün isyan ettiler,
Windows Phone sövdüler.
………..
Evelaxsa güvendiler,
Tarihler şaşmaz dediler.
Güncelleme gelmeyince,
Ana avrat sövdüler.
……….
Android’i övdüler,
Bizde niye yok dediler.
Clans of clans dediler,
Burnumuzdan getirdiler.
……….
Sitede siyaset yaptılar,
Birbirlerini yediler.
Uzlaşmaya gelince ,
Kara cahilsin dediler.
……….
Bin yirmiyi övdüler,
Bizi küçük gördüler( 520)
Baba parası yediler.
Daha yohh mu dediler.
……..
512 ramli telefon aldılar.
Bilmemezlikten geldiler,
Oyunlar çalışmayınca,
Yapımcılara sövdüler.
…………
Çok uzattın dediler,
Artıları verdiler.
Rekor 159 deyince,
Kırarız abi dediler.

Abi hakikaten çok uzun sürüyor. Nedir bunları bu kadar zor yapan. Tamam ben bir program yazmasını bilmiyorum. Ama bende bilgisayarlarla çalışan bir kişiyim. Tek başıma 2 fabrikanın grafikerliğini yapıyorum. Bazen elime bir katalog gelir yok bilmem kaç sayfalık. Onca işlerim arasında kos koca bir ajansın yaptığını ben tek başıma yapmak zorunda kalırım. Ancak maksimum 2-3 haftada tamamlanır o iş. Bir program yazmak bundan daha zor olsun var sayıyorum da tamam 2 hafta sürmesin, tamam 1 ay sürmesin, peki kabul ediyorum 3 ay da sürmesin, varsın sadece bir kilit ekranını yazmanız sisteme entegre ve tüm cihazlar için düzgün çalışmasını sağlamanız 6 AY sürsün ki bunun için 6 aydan çok daha fazladır çalıştığınıza eminim. AMA BU KADAR UZUN SÜREDİR BİR BAŞKA DİL İLE ÇALIŞTIRAMAMANIZI ANLAYAMIYORUM. Sinirlendim kusura bakmayın. Gereksiz bulursanız silebilirsiniz Admin arkadaşlar.