Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

KenanK

KenanK

Üye
güncellemeyi sanırım ilk 925 e verip tepkileri ve çıkabilecek sorunları görmek istediler. Güncelleme kimseyi tatmin etmediğini görünce yeni bir özellik ekleyip ve sorunları giderdikten sonra yeniden yayımlayacaklar. mantıklı açıklaması bu şekilde sanırım.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
güncellemeyi sanırım ilk 925 e verip tepkileri ve çıkabilecek sorunları görmek istediler. Güncelleme kimseyi tatmin etmediğini görünce yeni bir özellik ekleyip ve sorunları giderdikten sonra yeniden yayımlayacaklar. mantıklı açıklaması bu şekilde sanırım.
sen yanlış anlamışsın galiba, o yeni özellik dediği felan kilit ekranı uygulamasıyla alakalı

KenanK

KenanK

Üye
sen yanlış anlamışsın galiba, o yeni özellik dediği felan kilit ekranı uygulamasıyla alakalı

sanmıyorum, çünkü kilit ekranı ayrı uygulama olarak gelecek gibi görünüyor. @bulutsuzgece arkadaşımızın açıklamasında ise güncellemeye bir şey eklendiği.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hakikaten ya 925 telefonları kobay niyetine kullandılar

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

skynet

Üye
İlk 620 ye versinler kobay olmaya razıyım :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, Dexter Morgan, suyunsesi ve 3 diğerleri
braayn

braayn

Üye
yeni kilit ekranıdamı beta arkadaş içimiz dışımız BETA Asıl kobay 925 değil bizleriz......WP sistemini seviyorum o nedenle eleştirimide yapıyorum benim sistemim benim kararım :)

• Beğen
Tepkiler: dark_13, suyunsesi ve Aybin.Kilic
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Güncellemeyi alan da şikayet ediyor almayan da!

• Beğen
Tepkiler: dark_13
braayn

braayn

Üye
farklı bir sitede gördüm paylaşayım dedim hakkatten iyi yazmış :)

Cyan cyan dediler,
Özkan’ın başının etini yediler.
Her gün isyan ettiler,
Windows Phone sövdüler.
………..
Evelaxsa güvendiler,
Tarihler şaşmaz dediler.
Güncelleme gelmeyince,
Ana avrat sövdüler.
……….
Android’i övdüler,
Bizde niye yok dediler.
Clans of clans dediler,
Burnumuzdan getirdiler.
……….
Sitede siyaset yaptılar,
Birbirlerini yediler.
Uzlaşmaya gelince ,
Kara cahilsin dediler.
……….
Bin yirmiyi övdüler,
Bizi küçük gördüler( 520)
Baba parası yediler.
Daha yohh mu dediler.
……..
512 ramli telefon aldılar.
Bilmemezlikten geldiler,
Oyunlar çalışmayınca,
Yapımcılara sövdüler.
…………
Çok uzattın dediler,
Artıları verdiler.
Rekor 159 deyince,
Kırarız abi dediler.

• Beğen
Tepkiler: dark_13, dakamon, The Benefit ve 6 diğerleri
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
sanmıyorum, çünkü kilit ekranı ayrı uygulama olarak gelecek gibi görünüyor. @bulutsuzgece arkadaşımızın açıklamasında ise güncellemeye bir şey eklendiği.
benim bildiğim kadarıyla kilit ekranları güncelleme olarak gelecek ama mağazada geliştiriciler için destek sağlanacak yani geliştiriciler kilit ekranı uygulaması yapabilecek yani kilit ekranına bir özellik eklenmiş gibi oluyor

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Ulen akıllı telefon mu aldik prizin
yaninda arsa mi aldik belli değil
kahrolsun kapital dunya :)))))

• Beğen
Tepkiler: ellimin kori, Rainesto, kursat99 ve 3 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Hayır.
Benim bahsettiğim şey "Kilit Ekranı uygulamasına yeni bir özellik eklemişler".
Tanıttıkları günden bugüne bir sessizlik hakimdi.
O arada bu kilit ekranı uygulamasının testleri sürüyormuş ve birkaç sorunla karşılaşmışlar, bir yandan da uygulamaya yeni bir özellik eklemişler.
Kilit ekranı tema uygulaması bir güncelleme değil, ayrı bir uygulama olarak mağazada yer alacak o konuyu da iyice netleştirelim. (Bkz. Glance Screen Beta örneği)

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, OttomaN TigeR ve Heimdalll
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada Windows Phone 8.1 kilit ekranı uygulamasında çok gizli tutulan Rudy Huyn ortaklığı da ortaya çıktı.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, Rainesto, suyunsesi ve 7 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama ingilizce olacak gibi geldi bana. Yani günler, aylar, saatler gibi...

WPCentral'de "English Devices" diye söylemiş.
Eğer durum buysa, cihaz dilini ingilizce yapmak zorunda kalabiliriz. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

ArMaGeDdOn_87

Üye
İnşallah 1 hafta içinde de güncelleme yayınlanır

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
Arkadaşlar kardeşimde 925 vodafone 32gb var o güncelleme indirmiş ama telefon hata vermiş garanti dışı felan demiş sonra kapanmış 2 saat sonra açılmış vede çok fazla kasılma oluyormuş neden?

Silinen Üye 2527662

Silinen Üye 2527662

Kapalı Hesap
farklı bir sitede gördüm paylaşayım dedim hakkatten iyi yazmış :)

Cyan cyan dediler,
Özkan’ın başının etini yediler.
Her gün isyan ettiler,
Windows Phone sövdüler.
………..
Evelaxsa güvendiler,
Tarihler şaşmaz dediler.
Güncelleme gelmeyince,
Ana avrat sövdüler.
……….
Android’i övdüler,
Bizde niye yok dediler.
Clans of clans dediler,
Burnumuzdan getirdiler.
……….
Sitede siyaset yaptılar,
Birbirlerini yediler.
Uzlaşmaya gelince ,
Kara cahilsin dediler.
……….
Bin yirmiyi övdüler,
Bizi küçük gördüler( 520)
Baba parası yediler.
Daha yohh mu dediler.
……..
512 ramli telefon aldılar.
Bilmemezlikten geldiler,
Oyunlar çalışmayınca,
Yapımcılara sövdüler.
…………
Çok uzattın dediler,
Artıları verdiler.
Rekor 159 deyince,
Kırarız abi dediler.

Çok iyi :D

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Bu arada o kadar çok kitlenen telefon var ki aklımda yüklesem mi yüklemesem mi düşünceleri oluştu. Bir sorum da olacak. Benim cihazın bölge Abd güncelleme Türkiye'de dağıtılıyor ya bana gelir mi bu durumda yoksa bölge değiştireyim mi?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Abi hakikaten çok uzun sürüyor. Nedir bunları bu kadar zor yapan. Tamam ben bir program yazmasını bilmiyorum. Ama bende bilgisayarlarla çalışan bir kişiyim. Tek başıma 2 fabrikanın grafikerliğini yapıyorum. Bazen elime bir katalog gelir yok bilmem kaç sayfalık. Onca işlerim arasında kos koca bir ajansın yaptığını ben tek başıma yapmak zorunda kalırım. Ancak maksimum 2-3 haftada tamamlanır o iş. Bir program yazmak bundan daha zor olsun var sayıyorum da tamam 2 hafta sürmesin, tamam 1 ay sürmesin, peki kabul ediyorum 3 ay da sürmesin, varsın sadece bir kilit ekranını yazmanız sisteme entegre ve tüm cihazlar için düzgün çalışmasını sağlamanız 6 AY sürsün ki bunun için 6 aydan çok daha fazladır çalıştığınıza eminim. AMA BU KADAR UZUN SÜREDİR BİR BAŞKA DİL İLE ÇALIŞTIRAMAMANIZI ANLAYAMIYORUM. Sinirlendim kusura bakmayın. Gereksiz bulursanız silebilirsiniz Admin arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: emz, The Benefit, beats ve 4 diğerleri
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Abi hakikaten çok uzun sürüyor. Nedir bunları bu kadar zor yapan. Tamam ben bir program yazmasını bilmiyorum. Ama bende bilgisayarlarla çalışan bir kişiyim. Tek başıma 2 fabrikanın grafikerliğini yapıyorum. Bazen elime bir katalog gelir yok bilmem kaç sayfalık. Onca işlerim arasında kos koca bir ajansın yaptığını ben tek başıma yapmak zorunda kalırım. Ancak maksimum 2-3 haftada tamamlanır o iş. Bir program yazmak bundan daha zor olsun var sayıyorum da tamam 2 hafta sürmesin, tamam 1 ay sürmesin, peki kabul ediyorum 3 ay da sürmesin, varsın sadece bir kilit ekranını yazmanız sisteme entegre ve tüm cihazlar için düzgün çalışmasını sağlamanız 6 AY sürsün ki bunun için 6 aydan çok daha fazladır çalıştığınıza eminim. AMA BU KADAR UZUN SÜREDİR BİR BAŞKA DİL İLE ÇALIŞTIRAMAMANIZI ANLAYAMIYORUM. Sinirlendim kusura bakmayın. Gereksiz bulursanız silebilirsiniz Admin arkadaşlar.

Ben de sana tamamen katılıyorum yazılım yapmak bence de bu kadar uzun sürmemeli

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Üst Alt