Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Sam Sabri'nin haberine göre, ön izleme programı askıya alınmış yani son gelen 12400 build sürümü. Ön izleme sürümünü kullanan geliştiriciler de dahil WP8.1 yazılım sürümünü düşürmelerini (downgrade) ve bu şekilde Lumia Cyan yazılımının yüklenmesini tavsiye etmişler.

Onu sadece "cihazı kilitlenmiş olan" kullanıcılar için önermişler.
Boşuna downgrade yapmayın.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve beats

beats

beats

Üye
Onu sadece "cihazı kilitlenmiş olan" kullanıcılar için önermişler.
Boşuna downgrade yapmayın.
:) Tavsiye edildiği için ben de yapmıyorum, ama yeni yazılım sunucuya düşünce illaki flash olacak. Ama bu sorun en az bir hafta daha dağıtımı aksatır gibime geliyor, olmaz inşallah.

...decode...

...decode...

Üye
beyler BitLocker sorunu biz normal kullanıcılar için geçerli bir durum değil. WP8'e downgrade yapıp ekstradan uğraşmayın. Güncelleme cihazınıza gelince direk güncellemeyi yapın.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ben bugün öylesine downgrade yaptım ve WP8 ile WP8.1 arasında ne kadar fark olduğunu bir kez daha gördüm.
Hemen geri WP8.1 Dev Pre 895'e geri döndüm. WP8.1 nimetmiş meğer :kıskıs:

:sukur:

• Beğen
Tepkiler: PureFood, suyunsesi, emz ve 9 diğerleri
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
desenize sıcak gelişmeler var..

kamuraN021

kamuraN021

Üye
ie de bende şu şekilde atma vardı çok sekme açtığımda sadece sekmeleri kapatıyordu

fraps34

Üye
Ben bugün öylesine downgrade yaptım ve WP8 ile WP8.1 arasında ne kadar fark olduğunu bir kez daha gördüm.
Hemen geri WP8.1 Dev Pre 895'e geri döndüm. WP8.1 nimetmiş meğer :kıskıs:

:sukur:
ZAten wp 8.0 ın hesap makinesinden farkı yoktu. Ms 1.5 yıl boyunca o kıytırık sistemle kullanıcıları oyaladı.Nokia nın batış sebebidir wp8....

Yalnız benim şaşırdığım nokta ise burada zamanında wp8 den memnunmusunuz diye sorunca çoğu kullanıcının sistem harika ,androidden veya ios tan geçtim onlara on basar tarzı söylemleri oldu.Maalesef İnsan oğlu kazıklandığı kabul etmiyor düştüğü hataya başkalarınıda düşürüyor.

Ms nin wp yi günceleyerek kısa sürede androide yetişebileceğini düşünüyordum ama android L tanıtımından sonra artık ms den ümidim kalmadı.RAkibin eli armut toplamıyor , artık rekabet daha acımasız

• Beğen
Tepkiler: The Benefit, MixRadio, emz ve 1 kişi daha
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sorun yaşayan arkadaş telefonu sıfırlama seçeneğini denediniz mi? Eski ve uyumsuz dosyalar bazen nadiren de olsa sistemin kararlılığını bozabiliyor gibime geliyor.
Şahsen her güncelleme sonrası telefonu sıfırlamayı tercih ediyorum.
Belki de Symbian döneminden kalma alışkanlık diyeyim şuna. :)

• Beğen
Tepkiler: emz
remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar L920 wp 8.1 preview for developers kullanıyorum. Kararlı sürüm bize ne zaman gelecek bir bilgi var mı?

Uzaydan gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar L920 wp 8.1 preview for developers kullanıyorum. Kararlı sürüm bize ne zaman gelecek bir bilgi var mı?

Uzaydan gönderildi.

Henüz net bir bilgi yok.
Ancak en geç bir hafta içinde sorunları giderip kaldıkları yerden devam ederler diye tahmin ediyorum.

ArMaGeDdOn_87

Üye
  • Beğen
Tepkiler: erhanercan

ihsan.snmz

Üye
Beyler şimdi güncelleme geldi mi 520için birşey anlamadım ben bir güncelleme yüklemiştim hepsi o

ArMaGeDdOn_87

Üye
dakamon

dakamon

Üye
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
L1520 de is surumunun sonu neden 895 değilde 899

Secret Light

Secret Light

Üye
Arkadaşlar L525 kullanıyorum son 8.1 dev. Guncellemeyi yuklemiştim yuklemez olaydım telefon oldu resmen ya stabilligini kaybetti hucresel+sım e geldigimde bile telefon donar oldu sıfırlayacagım ama telefon yeni korkuyorum bir şey olacak diye şu kararlı surum tüm telefonlara 1hafta içimdemi gelicek ? @bulutsuzgece

MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
Bence yapın derim. Çünkü Previewden geçenlerde ufak tefek sorunlar yaşayabiliyor. Glance hataları, pil sorunu gibi. Downgrade yapın sonra hemen güncelleyin tertemiz kurulum olmuş olur.

braayn

braayn

Üye
şimdi cyanda bu tarz mavi ekran sorunları vs çıkıyorsa gdr 1 i düşünemiyorum :) sevdiğimiz bir sistem ama ilk başlarda wp kullanıyorum dediğimde arkadaşlar mavi ekran hatası alıyormusun gibi şakalar yapmışlardı.Şimdi ise bakıyorumdu hayaldi gerçek oldu.Allah beterinden sakınsın.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Ali Kurtaran, emz ve 2 diğerleri
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Umarım güncelleme geldiğinde hatalar vermez mağdur oluruz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: kamuraN021

Üst Alt