Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar v3.0 linki konuya eklendi linkteki sorun giderildi indirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: morki05

Kontrol

Kontrol

Üye
Hayırlı olsun. Bir kaç arkadaş bir kullansin bakalım. Wipe yapmaya değecek kadar iyi olmuşsa v2 den vazgeçerim :)

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun. Bir kaç arkadaş bir kullansin bakalım. Wipe yapmaya değecek kadar iyi olmuşsa v2 den vazgeçerim :)
Ben yükledim şuan kullanıyorum bakalım 1-2 gün kullanayım

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Senden yorum bekliyorum. 1 2 gün kullan, inşallah yeni özellik ekleyip bozmamistir romu. genelde öyle oluyor.
ilk izlenim olarak güzel hocam yeni özellik eklenip bozulma yok tek sorunlu şey var oda s voice çalışmıyor onun haricinde bir sıkıntı yok aksine hem ram kullanımı hemde hız olarak v2.0 dan daha iyi. birde saat widgetlerini koymamış içine o var

erkane007

Üye
Rom super Ben v2 yi wipe yapip gectim ama tek so run ekrana basilitutup duvarkagidi sec diyorum uygulama yuklenmedi diyor ama Rom super svoiceyi dergimi falan kaldirdim akiyor :)

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Rom super Ben v2 yi wipe yapip gectim ama tek so run ekrana basilitutup duvarkagidi sec diyorum uygulama yuklenmedi diyor ama Rom super svoiceyi dergimi falan kaldirdim akiyor :)
Duvar kağıdı önemli değil galeridende değiştirebiliriz yada ayarlardan sonucta hergün duvarkağıdı değiştirmiyoruz. vede normalde uygulama var gereksizleri silerken secwallpaper diye apk var onu sildiysen öyle der :D onun haricinde dediğine katılıyorum resmen akıyor hızı performansı muhteşem

Kontrol

Kontrol

Üye
Arkadaşlar. oyun oynarken özellikle ısınma çok fena oluyor. Stock kernel de bu kadar ısınma olmuyor. ama boeffla kernel de çok iyi.
Siz ne ayar kullanıyorsunuz acaba ısınma yapmayan bir profil verebilir misiniz ?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hocam profil olarak zzmove kullanıyorsun heralde batarya tasarruf modu. o modda işlemci hızı max 1000mhz olarak ayarlandığı için oyun oynarken 1000mhz zorluyor olabilir o yüzden ısınma yapmış olabilir. tavsiyem birde default profilde dene

Kontrol

Kontrol

Üye
Orasını özellikle 200-1700 olarak ayarları yani son hız 1.7 Ghz. yine de hangi profil olursa olsun oyunda ısınıyor. yada ben profili yapamıyorum. Clash of clash oynuyorum bu arada :)

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Orasını özellikle 200-1700 olarak ayarları yani son hız 1.7 Ghz. yine de hangi profil olursa olsun oyunda ısınıyor. yada ben profili yapamıyorum. Clash of clash oynuyorum bu arada :)
valla oyunlarla aram pek olmadığı için dostum yorum yapamayacağım oyun oynayan başka arkadaşlar belki yardımcı olabilir. yada deneme yanılma yolu ile yapacaksın :D governor zzmove değilde boeffla olarak dene birde denemediysen

Kontrol

Kontrol

Üye
ona bakayım bir de. ısınma yapmayan kernel yok mu ya :)
bana gereken tek ayar şarj akimini yüksek tutmak. başka bir işime de yaramıyor :)

metince54

Üye
serdar hoca heryerdesin

Kontrol

Kontrol

Üye
Stock ile çok az ısınma oluyor.
Boeffla da telefonu kurcalasam 10 dk sonra ısınıyor.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Stock ile çok az ısınma oluyor.
Boeffla da telefonu kurcalasam 10 dk sonra ısınıyor.
Kardeşim o zaman stock yüklemediğin hata :D ne duruyorsun stock kernel yükle sence şarj akım hızımı önemli yoksa ısınmamı? bana göre ısınma daha önemli. yerinde ben olsam şarj hızından feragat edip ısınma sorununu çözerim :D

Kontrol

Kontrol

Üye
Benim 3 şarj cihazı da çok geç sarj ediyor. 3 u de orjinal.
haliyle geç sarj olması can sıkıyor :)
300 ile sarj ederken artık 1600 ile ediyorum. Bu farktan vazgeçilmez :D

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Benim 3 şarj cihazı da çok geç sarj ediyor. 3 u de orjinal.
haliyle geç sarj olması can sıkıyor :)
300 ile sarj ederken artık 1600 ile ediyorum. Bu farktan vazgeçilmez :D
o zaman kernel ayarlarını değiştirip değiştirip deneyeceksin deneme yanılma yolu ile. illaki birinden birisi tutacaktır :D

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Kardeş rom 10 numara 5 yıldız s3 te bunu üstüne rom tanımam.emeği geçen herkese teşekkürler...

darkblademaster

darkblademaster

Üye
kardeşim cok süper oldu yükledim yanlız ses yükseklği bunda aktif degil galiba onuda boeff le cözdüm :D
kardeşim bu hatayı aldım çözüm nasıl olur ??