Ben yükledim şuan kullanıyorum bakalım 1-2 gün kullanayımHayırlı olsun. Bir kaç arkadaş bir kullansin bakalım. Wipe yapmaya değecek kadar iyi olmuşsa v2 den vazgeçerim![]()
Senden yorum bekliyorum. 1 2 gün kullan, inşallah yeni özellik ekleyip bozmamistir romu. genelde öyle oluyor.Ben yükledim şuan kullanıyorum bakalım 1-2 gün kullanayım
ilk izlenim olarak güzel hocam yeni özellik eklenip bozulma yok tek sorunlu şey var oda s voice çalışmıyor onun haricinde bir sıkıntı yok aksine hem ram kullanımı hemde hız olarak v2.0 dan daha iyi. birde saat widgetlerini koymamış içine o varSenden yorum bekliyorum. 1 2 gün kullan, inşallah yeni özellik ekleyip bozmamistir romu. genelde öyle oluyor.
Duvar kağıdı önemli değil galeridende değiştirebiliriz yada ayarlardan sonucta hergün duvarkağıdı değiştirmiyoruz. vede normalde uygulama var gereksizleri silerken secwallpaper diye apk var onu sildiysen öyle derRom super Ben v2 yi wipe yapip gectim ama tek so run ekrana basilitutup duvarkagidi sec diyorum uygulama yuklenmedi diyor ama Rom super svoiceyi dergimi falan kaldirdim akiyor![]()
onun haricinde dediğine katılıyorum resmen akıyor hızı performansı muhteşemvalla oyunlarla aram pek olmadığı için dostum yorum yapamayacağım oyun oynayan başka arkadaşlar belki yardımcı olabilir. yada deneme yanılma yolu ile yapacaksınOrasını özellikle 200-1700 olarak ayarları yani son hız 1.7 Ghz. yine de hangi profil olursa olsun oyunda ısınıyor. yada ben profili yapamıyorum. Clash of clash oynuyorum bu arada![]()
governor zzmove değilde boeffla olarak dene birde denemediysenElimizden geldiğince kardeşim Allah'ın izniyleserdar hoca heryerdesin
stock kernel ile denedinmi ?ona bakayım bir de. ısınma yapmayan kernel yok mu ya
bana gereken tek ayar şarj akimini yüksek tutmak. başka bir işime de yaramıyor![]()
Kardeşim o zaman stock yüklemediğin hataStock ile çok az ısınma oluyor.
Boeffla da telefonu kurcalasam 10 dk sonra ısınıyor.
ne duruyorsun stock kernel yükle sence şarj akım hızımı önemli yoksa ısınmamı? bana göre ısınma daha önemli. yerinde ben olsam şarj hızından feragat edip ısınma sorununu çözerim 
o zaman kernel ayarlarını değiştirip değiştirip deneyeceksin deneme yanılma yolu ile. illaki birinden birisi tutacaktırBenim 3 şarj cihazı da çok geç sarj ediyor. 3 u de orjinal.
haliyle geç sarj olması can sıkıyor
300 ile sarj ederken artık 1600 ile ediyorum. Bu farktan vazgeçilmez![]()