Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Aziz04

Aziz04

Üye
Sakin olun hocam yapmayı bilmiyor işte hiç uğraşma konuyu bile düzgün okumamış belli saçmalıyor:bangin:.
Bu arada yeni sürümü sabırsızlıkla bekliyoruz.İnşallah yeni versiyon romu bozmaz.
senin kafandaki saç teli kadar tele rom ve program kurdum bugüne kadar sen önce insanlara nasıl hitap edeceğini öğren konu sahibi değilsin ne hakla benim yazdığım yoruma, yorum yapıyorsun.? git sütünü iç az büyü yavrum :bangin::bira2:
:horse:

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
senin kafandaki saç teli kadar tele rom ve program kurdum bugüne kadar sen önce insanlara nasıl hitap edeceğini öğren konu sahibi değilsin ne hakla benim yazdığım yoruma, yorum yapıyorsun.? git sütünü iç az büyü yavrum :bangin::bira2:
:horse:
arkadaşlar sakin lütfen kavga tartışma yeri değil burası

Aziz04

Aziz04

Üye
Sen doğru konuya yazdığına eminmisin arkadaşım? başka rom yükleyipte yanlışlıklamı buraya yazıyorsun? Bu rom ile alakasız konuşuyorsun.

Allah Allah ilginçliğe bir bak yüzlerce kişi hayran olurken sen gelmişsin ne diyorsun yüklemesini bilmiyorsan bizim yada romun hatası değil hata senindir.

Sen kafana göre yükleme yaparsan herşey olur. kim dedi sana 3 kere megawipe yap diye hangi akıla hizmet 3 kere megawipe yapıyorsun. veeeee kim dedi sana romu yükledikten sonra wipe yap diye??? romu yükledikten sonra wipe falan yapılmaz.öncesinde megawipe yapmışsın zaten sonra niye wipeleri yapıorsun ne alaka yani. bilip bilmeden kafanıza göre iş yapıyorsunuz sonra roma çamur atıyorsunuz.Kurulum ve yüklemeyi herşeyi detayı ve sırası ile konuya belirttim. pardon ama sen kafana göre yapıpta roma çamur atamazsın yüzlerce kişi kullanıyor 1 Allahın kulu bile donma ve sacmasapan bug var demedi. heleki donma hayatta yok 4.3 stock romlarda bile bu romdan daha cok hata vardır.
Kardeş senin anlatımına göre yüklemedim nasıl yüklendiği konusunda bilgim var. 3 kez megayı keyfi yaptım, sonrasındaki wipeleride. şimdi ben sana soruyorum acaba 3 kez mega ve sonrasında wipe yaptığım için mi bu takılmalar oldu? Neyse bende bu sorunlar olduğu için farlı stok roma geçtim emeğine saygı duyuyorum kardeşim.
:tşk:

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş senin anlatımına göre yüklemedim nasıl yüklendiği konusunda bilgim var. 3 kez megayı keyfi yaptım, sonrasındaki wipeleride. şimdi ben sana soruyorum acaba 3 kez mega ve sonrasında wipe yaptığım için mi bu takılmalar oldu? Neyse bende bu sorunlar olduğu için farlı stok roma geçtim emeğine saygı duyuyorum kardeşim.
:tşk:
hocam bence sıkıntı romu yükledikten sonra wipe yapmanda. ben bir kereliğine denemiştim romu kullanırken normal wipeleri yapmıştım sorunlar olmuştu. kanaatimce büyük ihtimal romu yükledikten sonra yaptığın wipelerden kaynaklanıyor. önceki 3 megadan birşey olacağını zannetmiyorum megawipe hemen ardından romu yükleyin sonra wipe yapmayın birde öyle deneyin.

Kontrol

Kontrol

Üye
Rom akıyor. tek kelime ile muhteşem! :D

Aziz04

Aziz04

Üye
hocam bence sıkıntı romu yükledikten sonra wipe yapmanda. ben bir kereliğine denemiştim romu kullanırken normal wipeleri yapmıştım sorunlar olmuştu. kanaatimce büyük ihtimal romu yükledikten sonra yaptığın wipelerden kaynaklanıyor. önceki 3 megadan birşey olacağını zannetmiyorum megawipe hemen ardından romu yükleyin sonra wipe yapmayın birde öyle deneyin.
Neyse bide öyle deneyeyim. rom çok güzel görsel olarakta.

• Beğen
Tepkiler: Turkcell21
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Neyse bide öyle deneyeyim. rom çok güzel görsel olarakta.
sadece bir kere megawipe yap sonra recoveryden çıkmadan romu yükle yeniden başlat ve wipe yapma. arkadaşların dediği dogru yani ben bugüne kadar nerdeyse tümm s3 romlarını denedim hiçbirinde bu kadar kalmadım 2 haftadır bu romu kullanıyorum aralıksız stock romu 10 a katlar. birde öyle deneyin bakalım tekrar sorun yapacakmı ona göre bir çözüm arayalım

Aziz04

Aziz04

Üye
Tmm hocam yüklüyorum şuan.

erkane007

Üye
Bu rom ilk gorfumden itibaren kurmaya çalışıyorum fakat cmw hata veriyordu birsürü rom gezdim en son bunu yüklemek kaldı prilz touch kurdum sorun kalktı rom akiyor adam dün gece v3 koyacaktır ama hala koymadi. Beklemedeyim rom süper arkadaşlar :)

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Bu rom ilk gorfumden itibaren kurmaya çalışıyorum fakat cmw hata veriyordu birsürü rom gezdim en son bunu yüklemek kaldı prilz touch kurdum sorun kalktı rom akiyor adam dün gece v3 koyacaktır ama hala koymadi. Beklemedeyim rom süper arkadaşlar :)
upload sitesi ile ilgili bir sorun olmuş o yüzden koyamadı sorunun hallolmasini bekliyoruz.

erkane007

Üye
upload sitesi ile ilgili bir sorun olmuş o yüzden koyamadı sorunun hallolmasini bekliyoruz.
Hocam dün efeXTREME konusuna en son bir Türkün yorum yazdini gördüm hal hatır soracaktım da hesabı girmek için uğraşmadim sen miydin hocam :D

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
yok ben değilimde murat adında tanıdığım bir arkadaşım başka forumdan oda sıkı takip ediyor. benim ingilizcem yeterli olmadığı için yorum yapamıyorum oralara :)

erkane007

Üye
yok ben değilimde murat adında tanıdığım bir arkadaşım başka forumdan oda sıkı takip ediyor. benim ingilizcem yeterli olmadığı için yorum yapamıyorum oralara :)
Benimkide catpat işte şimdi yüklüyor bu gece gelir v3

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Kontrol

Kontrol

Üye
Hocam dün efeXTREME konusuna en son bir Türkün yorum yazdini gördüm hal hatır soracaktım da hesabı girmek için uğraşmadim sen miydin hocam :D

Unutulan- benim :D arada teşekkür ediyorum o konuya bana denk gelmiş olabilirsin :D.
Benden önce de bjk_murat diye bir arkadaş yazmıştı bende fazla ingilizcem olmadığı için ona cevap veremedim :D

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Unutulan- benim :D arada teşekkür ediyorum o konuya bana denk gelmiş olabilirsin :D.
Benden önce de bjk_murat diye bir arkadaş yazmıştı bende fazla ingilizcem olmadığı için ona cevap veremedim :D
unutulan senmisin hocam :) bende diyorum bizim Türkler maşallah yakından takip ediyor diyordum. ikinizde tanıdık çıktı bjk__murat ta tanıdık yabancı değil başka forumdan değerli bir arkadaşımız.

Kontrol

Kontrol

Üye
unutulan senmisin hocam :) bende diyorum bizim Türkler maşallah yakından takip ediyor diyordum. ikinizde tanıdık çıktı bjk__murat ta tanıdık yabancı değil başka forumdan değerli bir arkadaşımız.

aynen benim hocam :) hakkını vermek lazım adam güzel rom yapmış. 1 yorum yazmadan geçmek ayıp olurdu :)
arkadaşın ingilizcesi iyi galiba döktürmüş :DBu arada rom yapımcısı imzasına;

ROM:
KERNEL: Boeffla-kernel 5.3 Stable

yazmış androidfile den upload yapacak galiba. süre vermemiş ama bakalım. İnşallah beklentileri karşılar :)

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
aynen benim hocam :) hakkını vermek lazım adam güzel rom yapmış. 1 yorum yazmadan geçmek ayıp olurdu :)

ROM:

yazmış androidfile den upload yapacak galiba. süre vermemiş ama bakalım. İnşallah beklentileri karşılar :)
onun ingilizcesi iyi maşallah birde tecrübeli bu rom konularında. yine şuanda xda da en son yorum onun :) ne kadar bekleyeceğiz demiş

ROM:

Androidfilehost sitesinde yapımcı adına upload edilmiş efextreme v3.0 var ama henüz kendisi resmi olarak yayınlamadı ne olur ne olmaz diye adamın yayınlamasını bekliyoruz

Kontrol

Kontrol

Üye
Aynen. önce bir onay gelsin de zaten hazır olunca konuya ekler :)

erkane007

Üye
Yeni romu telefonu bicimlendirip kurcam siz hangi kerneli kullaniyorsunuz?