dostum stock kernel yüklemişsin giremezsin tabi boeffla config e adı üstünde boeffla için o. stock kernelin ayarı yok. ve o dediğin ses açtığında çıkan simgeler bende çıkıyor öyle bir sorun yok romdakardeş bu ses açarken yada kısarken yanda beliren çubuk çıkmıyor onu getirebilir miyiz hani zil sesini açarken yada kısarken yanda beliren ve medya sesini falan kısabildiğimiz simgekardeş bide stock kerneli yükledikten sonra boefle kernele giremiyorum.

Valla hocam bekliyoruz upload edilince paylaşımı yapacağız ama güzel birşey olacak gibi. upload olsun bakalım bu lite version ne oluyor onuda göreceğiz.işte bubekliyorum hocam . bi de yarım yamalak ingilizcemle anladığım lite versiyonu da var onu da size zahmet paylaşırsanız sevinirim
) ellerinize sağlık şimdiden
Sen doğru konuya yazdığına eminmisin arkadaşım? başka rom yükleyipte yanlışlıklamı buraya yazıyorsun? Bu rom ile alakasız konuşuyorsun.kurulumdan önce 3 kez mega wipe, kurulumdan sonrada normal wipe işlemlerini yapmama rağmen saçma sapan buglar ve donmalar var. rom biraz daha geliştirilmeli bence stabiliteside yok![]()
yok hocam yeni rom bir harika olacak dediklerine göre tüm sorunlar giderilmis şekilde bekliyoruz dün akşamdan beri upload ediyor ama bir türlü bitmediSakin olun hocam yapmayı bilmiyor işte hiç uğraşma konuyu bile düzgün okumamış belli saçmalıyor.
Bu arada yeni sürümü sabırsızlıkla bekliyoruz.İnşallah yeni versiyon romu bozmaz.
yok hocam yeni rom bir harika olacak dediklerine göre tüm sorunlar giderilmis şekilde bekliyoruz dün akşamdan beri upload ediyor ama bir türlü bitmedi
sağolun hocam ama bir türlü upload edemedi yapımcı. müjdeyi dün akşam bu saatlerde verdi upload ediyorum dedi hala gelen giden yok.geri sayım başlasın hocam sabırla bekliyoruz.. katkılarınız için ellerinize sağlık
programdan kaynaklı olabilir hocam. bende yedek alıyorum ama ben sadece apk olarak alıyorum ve program ile değil root explorer ile data/app içinden alıyorum sorun olmuyorHocam bugün bir şey dikkatimi çekti.Bu romu atmadan önce rom toolbox proyu satın almıştım.Appsaver ile apksını alıp bu roma kurdum. İlk kuruşumda sıkıntı olmadı.Silip ikinci kez kurunca uygulama kurulmuyor.Yeterli hafıza yok diyor.Bendeki bir programdan dolayı mı acaba yazılımsal hata mı ?
Kendisi Romu paylaşsa bizde sevdiklerimizle arkadaşlarımızla paylaşacağız ama dün aksamdan beri maşallah bir türlü upload edemedireytingleri yükseltmek istiyor herhaldeedit; tüm arkadaş ve sevdiklerinizle paylaşın diye duyuru yapmış
aynen dediğin gibi naz yapıyor kıymetlendiriyor iyice 
doğrudur hocam çünkü romda öyle bir sorunla karşılaşmadım.ROM Toolbox tan kaynaklı lisans hatası veriyor sürekli.Güncelleme gelmiş galiba bir türlü yüklenmedi yazılımsal bir şey değilmiş :/