Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
dün gelen güncellemede bende mavi ekran hatası gelmişti bitlocker ile ilgili sofr reset attım çarklar döndü ve kuruldu şimdi 8.1 kararlı sürüm geldiğinde böyle hata çıkıp hiç kurma şansımız olmadığı için 8.0 mı geçmemiz gerekiyor

parberk99

parberk99

Üye
dün gelen güncellemede bende mavi ekran hatası gelmişti bitlocker ile ilgili sofr reset attım çarklar döndü ve kuruldu şimdi 8.1 kararlı sürüm geldiğinde böyle hata çıkıp hiç kurma şansımız olmadığı için 8.0 mı geçmemiz gerekiyor

Galiba oyle ama 8'e donmeyi tavsiye etmiyorlar yedekleme sistemi değiştiği için

Nokia Lumia 625 ile gönderildi.

bmw_m6

bmw_m6

Üye
cıhaza global rom nasıl yuklenır.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ben yükledim ama benim telefonda sim kilidi yoktu o yüzden bişey diyemem

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6
habbuj

habbuj

Üye
Güncelleme hiçbir işe yaramadı batarya performansı yine berbat. su gibi emiyor şarjı kameradada bir değişiklik yok.

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Beyler l925 kullanıcısıyım. Developer kurmamıştım, kararlı sürümü bekliyordum. Bir güncelleme geldi bugün kurdum fakat hiçbir değişiklik olmadı. Tekrardan kontrol ettiğimde bir güncelleme daha buldu ancak şimdi de onu yüklemeye çalıştığımda wifi ağa bağlı olmama rağmen bir ağa bağlanmanız gerekiyor hatası alıyorum. İnternette herhangi bir sıkıntı yok. Ayrıca 6 gb boş alan var.Sorun ne olabilir?

Cvp verildi mi bilmiyorum büyük ihtimalle çözmüşsündür zaten ama yine de söyleyeyim wifi yi aç otomatik indirme kutucuğunu işaretle telefonu kapa aç indirecektir.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
925 mi kullanıyorsun? İe de atma sorunu varmı pil nasıl prew.. De kotu idi 3g de ısınmaya devam mı heee birde sürdürülüyor yazısı çıkıyormu çok soru sordum c(: Cyan güncellemesini yaptıktan sonra sıfırlarsan takılmalar olmaz 820 kullanıyorum prew... Tek sorunum pilin az gitmesi

İe de atma sorunu var ve hatta daha sık atıyormuş gibi gözlemledim ayrıca video izlerken ki ekran sıçraması kilit düşmesi de duruyor az biraz iyileştirme yapılmış.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bende 925 kullanıyorum İE'den atma gibi bir sorun ilk defa duyuyorum, 520 de yaşamıştım ama 925te hiç denk gelmedi henüz.

sadem-

sadem-

Üye
abi 520 kullanıyorum şimdiye kadar atma donma kasma falan hiç yaşamadım .sanırım şimdiye kadar gelen 4 guncellemenin bitimiyle hard formatı atmamdan dolayı guncellemenin rahat oturmasındandir.bence bi kaç güne yeni güncelleme ile tüm sorunlar biter

YkPkY

YkPkY

Üye
Tatilden donuşte yapıcam artık :) herşey sorunsuz bi pil tasarrufu yüzünden.Hayır ayarlardaki ekran ayarlarına girince kaparıp açıyorum etkisi olmuyo,güneş parlaklığını açıp kapıyorum o çalışıyor bitek pil tasarrufu bozuk

O pil tasarrufunda ekran ışığı kısma halen düzelmemişmi

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

• Beğen
Tepkiler: emz
versino2

versino2

Üye
O pil tasarrufunda ekran ışığı kısma halen düzelmemişmi

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Sizde de mi bozuk ? Ne yaptıysam duzeltemedim çalışmıyor.Yolculuğa gideceğim lazım olur diye alıcaktım tasarrufa ama olmuyor bende mecbur duşuğe aldım

luckysleven

luckysleven

Üye
925 mi kullanıyorsun? İe de atma sorunu varmı pil nasıl prew.. De kotu idi 3g de ısınmaya devam mı heee birde sürdürülüyor yazısı çıkıyormu çok soru sordum c(: Cyan güncellemesini yaptıktan sonra sıfırlarsan takılmalar olmaz 820 kullanıyorum prew... Tek sorunum pilin az gitmesi

Valla hocam arkadas ie de atma sorunu var demis ama kendi adima konusursam 1 seneye yakin wp kullaniyorum degil 925 de diger kullandigim hic bir wp de ie de atma sorunu yasamadim. Isinma sorununa gelirsek normal kullanimda 3g li yada 3g siz hafif bir isinma var. Oyun oynarken isinma artiyor ama aluminyum kasa olmasina bagliyorum ben cunku normalden daha fazla isiyi disariya iletiyor. Ama 8.1 den once isinma daha fazlaydi onu belirteyim. Surduruluyor yazisi arka planda calisan uygulamalari actigimda cikiyor oda hepsinde degil ve kamera uygulamasinda cikiyor bazende muzik uygulamasinda cikiyor.. Pil yogun kullanimda 1 gun falan gidiyor bu 8.1 den oncede boyleydi simdide ayni..

skynet

Üye
Bende hiç bugüne kadar ie de atma sorunu yaşamadım

suyunsesi

suyunsesi

Üye
L920. Bu güne kadar hiç atma sorunu yaşamadım.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ie de arka arkaya 4-5 sayfa açmışımdır bende şuana kadar hiç atma sorunu olmadı

MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
Sitede ki içeriklerden ve sekme sayısının fazla olması nedeniyle atmalar oluşabiliyor. Bende de 925 var ve bende yaşadım.

Üst Alt