dün gelen güncellemede bende mavi ekran hatası gelmişti bitlocker ile ilgili sofr reset attım çarklar döndü ve kuruldu şimdi 8.1 kararlı sürüm geldiğinde böyle hata çıkıp hiç kurma şansımız olmadığı için 8.0 mı geçmemiz gerekiyor
ncs ile dead Flash atarakburayı incelersen yardımcı olurNokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır? - MaxiCepcıhaza global rom nasıl yuklenır.
tesekkurler arakadasim peki global rom yuklersem sim kilit kalkarmi bilgin varmi bu konuda.ncs ile dead Flash atarakburayı incelersen yardımcı olurNokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır? - MaxiCep
Beyler l925 kullanıcısıyım. Developer kurmamıştım, kararlı sürümü bekliyordum. Bir güncelleme geldi bugün kurdum fakat hiçbir değişiklik olmadı. Tekrardan kontrol ettiğimde bir güncelleme daha buldu ancak şimdi de onu yüklemeye çalıştığımda wifi ağa bağlı olmama rağmen bir ağa bağlanmanız gerekiyor hatası alıyorum. İnternette herhangi bir sıkıntı yok. Ayrıca 6 gb boş alan var.Sorun ne olabilir?
Güncelleme hiçbir işe yaramadı batarya performansı yine berbat. su gibi emiyor şarjı kameradada bir değişiklik yok.
925 mi kullanıyorsun? İe de atma sorunu varmı pil nasıl prew.. De kotu idi 3g de ısınmaya devam mı heee birde sürdürülüyor yazısı çıkıyormu çok soru sordum c(: Cyan güncellemesini yaptıktan sonra sıfırlarsan takılmalar olmaz 820 kullanıyorum prew... Tek sorunum pilin az gitmesi
Tatilden donuşte yapıcam artıkherşey sorunsuz bi pil tasarrufu yüzünden.Hayır ayarlardaki ekran ayarlarına girince kaparıp açıyorum etkisi olmuyo,güneş parlaklığını açıp kapıyorum o çalışıyor bitek pil tasarrufu bozuk
Sizde de mi bozuk ? Ne yaptıysam duzeltemedim çalışmıyor.Yolculuğa gideceğim lazım olur diye alıcaktım tasarrufa ama olmuyor bende mecbur duşuğe aldımO pil tasarrufunda ekran ışığı kısma halen düzelmemişmi
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
L925. Aşırı derecede şarj problemi var.cihaz ne?
925 mi kullanıyorsun? İe de atma sorunu varmı pil nasıl prew.. De kotu idi 3g de ısınmaya devam mı heee birde sürdürülüyor yazısı çıkıyormu çok soru sordum c(: Cyan güncellemesini yaptıktan sonra sıfırlarsan takılmalar olmaz 820 kullanıyorum prew... Tek sorunum pilin az gitmesi