Aynen ama güncellemede gelmedi. en azından preview etiketi kalkıcak üzerindenL920. Bu güne kadar hiç atma sorunu yaşamadım.
Aksine telefonla alakası var ve yazılımla, bende en çok Yotube'da atma oluyor. Genellikle 3-4 video izledikten sonra İE kendini kapatıyor. Muhtemelen İE için ayrılan RAM (RAM'in tamamı değil uygulamanın kullandığı sınıra ulaşıyor) doluyor ve atıyor uygulamadan.Bunun telefonla değil sitelerle alakası var![]()
Aksine telefonla alakası var ve yazılımla, bende en çok Yotube'da atma oluyor. Genellikle 3-4 video izledikten sonra İE kendini kapatıyor. Muhtemelen İE için ayrılan RAM (RAM'in tamamı değil uygulamanın kullandığı sınıra ulaşıyor) doluyor ve atıyor uygulamadan.
bilmiyom ya video uygulaması güncelleniyor videolar açılmıyor güncelleniyor açılıyor garip garip şeyler .ss.s.sşu konu başlığı düzenlense artık güncelleme geldi derken hangi cihazlara geldi bilgimiz olsun konu başlığını okuyunca sanki tüm lumialara gelmiş gibi...
Güncelleme şu an için sadece 925 e geldiğine göre,"8.1 Güncellemesi başladı[925]" başlığı uygundurHangisini yazalım bir öneriniz var mı?
Kimi cihazların yarısına geldi yarısına gelmedi.
Pil tasarrufuna alıp her zaman yada tekrar şarj edene kadar'ı açıyormusun ?
neyle gönderildiyse gönderildi.
olabilirdebilmiyom ya video uygulaması güncelleniyor videolar açılmıyor güncelleniyor açılıyor garip garip şeyler .ss.s.s
peki bi bilginiz varmı güncellemeyi mi yarıda bıraktılar yada tekrar hataları giderip yeniden mi yayınlanacak... siz böyle bir duruma anlam verebiliyor musunuz ya belirli cihazlardan başlanır yada global vs bu nasıl iş bildiğim kadarı ile 925 lere geldi.. peki 925kullanıp gelmeyen var mı varsa cidden güncellemede sorun var ve yayınlamayı durdurdular demektir...Hangisini yazalım bir öneriniz var mı?
Kimi cihazların yarısına geldi yarısına gelmedi.
bende hiç bir sorun yok istediğim zaman kararta biliyorum ekran ayarlarında pil tasarufu parlaklık ayarı açık mı sizde acaba8.1 beta kurduğumdan beri,pil tasarrufunda ekran ışığı kararmıyor.
8.0 da normaldi,ışık kaçta olursa olsun
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Evet Developersa göre daha iyi bi kullanım sunuyor. Fakat WP8 gibi iyi değil. Yani WP 8 ile Developers arasında bir şey. Ne WP8 gibi iyi nede Developers gibi kotu.Cyanı yüklemiş arkadaşlar, batarya performansınızda iyileşme var mı Preview e göre? İlk 2-3 şarjınızı bitirdikten sonra diyorum tabi
peki bi bilginiz varmı güncellemeyi mi yarıda bıraktılar yada tekrar hataları giderip yeniden mi yayınlanacak... siz böyle bir duruma anlam verebiliyor musunuz ya belirli cihazlardan başlanır yada global vs bu nasıl iş bildiğim kadarı ile 925 lere geldi.. peki 925kullanıp gelmeyen var mı varsa cidden güncellemede sorun var ve yayınlamayı durdurdular demektir...