Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
920 deyken atmıştı bi kaç kere ama atmıyor atık. Lumia 1520 kullanan olarak güncellemeyi bekliyoruz batarya ölmeden..

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
şu konu başlığı düzenlense artık güncelleme geldi derken hangi cihazlara geldi bilgimiz olsun konu başlığını okuyunca sanki tüm lumialara gelmiş gibi...

• Beğen
Tepkiler: The Benefit

kraliletisim

Üye
820 de güncelleme yok...

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
920 kullanıyorum. Çok nadir de olsa atma sorunu yaşıyorum. Genelde çok buyuk sitelerde oluyor.

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bende Youtube 'ta atıyor bazen video açılırken.

Nokia by Microsoft Lumia 920 ile roketlendi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bunun telefonla değil sitelerle alakası var :p

beats

beats

Üye
Bunun telefonla değil sitelerle alakası var :p
Aksine telefonla alakası var ve yazılımla, bende en çok Yotube'da atma oluyor. Genellikle 3-4 video izledikten sonra İE kendini kapatıyor. Muhtemelen İE için ayrılan RAM (RAM'in tamamı değil uygulamanın kullandığı sınıra ulaşıyor) doluyor ve atıyor uygulamadan.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Aksine telefonla alakası var ve yazılımla, bende en çok Yotube'da atma oluyor. Genellikle 3-4 video izledikten sonra İE kendini kapatıyor. Muhtemelen İE için ayrılan RAM (RAM'in tamamı değil uygulamanın kullandığı sınıra ulaşıyor) doluyor ve atıyor uygulamadan.

olabilirde :s bilmiyom ya video uygulaması güncelleniyor videolar açılmıyor güncelleniyor açılıyor garip garip şeyler .ss.s.s

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
şu konu başlığı düzenlense artık güncelleme geldi derken hangi cihazlara geldi bilgimiz olsun konu başlığını okuyunca sanki tüm lumialara gelmiş gibi...

Hangisini yazalım bir öneriniz var mı?
Kimi cihazların yarısına geldi yarısına gelmedi.

• Beğen
Tepkiler: skynet

ArMaGeDdOn_87

Üye
Güncelleme şu an için sadece 925 e geldiğine göre,"8.1 Güncellemesi başladı[925]" başlığı uygundur

BelaMonte

BelaMonte

Üye
En geç bir hafta içinde dağılır demiştiniz ne olur doğru çıktın

YkPkY

YkPkY

Üye
Pil tasarrufuna alıp her zaman yada tekrar şarj edene kadar'ı açıyormusun ?

neyle gönderildiyse gönderildi.

8.1 beta kurduğumdan beri,pil tasarrufunda ekran ışığı kararmıyor.
8.0 da normaldi,ışık kaçta olursa olsun

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

YkPkY

YkPkY

Üye
olabilirde :s bilmiyom ya video uygulaması güncelleniyor videolar açılmıyor güncelleniyor açılıyor garip garip şeyler .ss.s.s

Rom şişmesinden oluyor.arada bir bendede atıyor.

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
peki bi bilginiz varmı güncellemeyi mi yarıda bıraktılar yada tekrar hataları giderip yeniden mi yayınlanacak... siz böyle bir duruma anlam verebiliyor musunuz ya belirli cihazlardan başlanır yada global vs bu nasıl iş bildiğim kadarı ile 925 lere geldi.. peki 925kullanıp gelmeyen var mı varsa cidden güncellemede sorun var ve yayınlamayı durdurdular demektir...

4MaGuS

4MaGuS

Üye
8.1 beta kurduğumdan beri,pil tasarrufunda ekran ışığı kararmıyor.
8.0 da normaldi,ışık kaçta olursa olsun

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
bende hiç bir sorun yok istediğim zaman kararta biliyorum ekran ayarlarında pil tasarufu parlaklık ayarı açık mı sizde acaba

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Cyanı yüklemiş arkadaşlar, batarya performansınızda iyileşme var mı Preview e göre? İlk 2-3 şarjınızı bitirdikten sonra diyorum tabi

MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
Önceki güncellemeler de olduğu gibi güncelleme sırayla başlayacak arkadaşlar. Sırada ki cihazlar için tahminim 1020 1520 1320 olabilir. Sabretmekte fayda var. Zaten pek fazla değişiklik yok. İki haftada tüm cihazlar güncellenmiş olacaktır.
Cyanı yüklemiş arkadaşlar, batarya performansınızda iyileşme var mı Preview e göre? İlk 2-3 şarjınızı bitirdikten sonra diyorum tabi
Evet Developersa göre daha iyi bi kullanım sunuyor. Fakat WP8 gibi iyi değil. Yani WP 8 ile Developers arasında bir şey. Ne WP8 gibi iyi nede Developers gibi kotu.

beats

beats

Üye
Sam Sabri'nin haberine göre, ön izleme programı askıya alınmış yani son gelen 12400 build sürümü. Ön izleme sürümünü kullanan geliştiriciler de dahil WP8.1 yazılım sürümünü düşürmelerini (downgrade) ve bu şekilde Lumia Cyan yazılımının yüklenmesini tavsiye etmişler.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
peki bi bilginiz varmı güncellemeyi mi yarıda bıraktılar yada tekrar hataları giderip yeniden mi yayınlanacak... siz böyle bir duruma anlam verebiliyor musunuz ya belirli cihazlardan başlanır yada global vs bu nasıl iş bildiğim kadarı ile 925 lere geldi.. peki 925kullanıp gelmeyen var mı varsa cidden güncellemede sorun var ve yayınlamayı durdurdular demektir...

Güncellemede bir sorun yaşandığından şu an için durdurdular.
Kısa bir süre sonra düzgün şekilde dağıtım kaldığı yerden devam edecek.

Üst Alt