Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu Cyan değil esas cyan ve 8,1 ne zaman gelecek prev siz

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şu aralar veriliyor ya işte. 925 kullananlar cyan kullanıyor aynı zamanda.

neyle gönderildiyse gönderildi.

Onu biliyorum 920 1520 ne zaman olur acaba dediğin gibi güncelleme dağıtmaya başladılar prev den veriyorlar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Onu biliyorum 920 1520 ne zaman olur acaba dediğin gibi güncelleme dağıtmaya başladılar prev den veriyorlar

Prevden verilen iyileştirme için 925'ler yukleyemedi. Birşey eksiktir o gelmiştir ondan sonra cyan verilecektir. İllaki gelecek bu kadar takılmamak lazım.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Prevden verilen iyileştirme için 925'ler yukleyemedi. Birşey eksiktir o gelmiştir ondan sonra cyan verilecektir. İllaki gelecek bu kadar takılmamak lazım.

Haklısın zaten aylardır prevden kullanıyorum 8,1 sürümünü ekstra birşey de yok sadece biraz şaşırdım doğrusu

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Benim anladığım kadarıyla yüklemeye az kullanılan cihazlardan başlıyorlar ki bir sorun çıkarsa daha basit çözülsün diye. Piyasada çok kullanılan modelleri en sona saklıyorlar sanırım.

dakamon

dakamon

Üye
Ya twitterda 820 920 için güncelleme geldiği söyleniyor ama ne gelen var ne giden nedir durum?

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: yasinturan
KenanK

KenanK

Üye
muhtemelen bitlocker hatası ile ilgili bir güncelleme verdiler bugün, yarın akşamda diğer modellere cyan verilecek. gibi geliyor bana.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben en geç bayrama kadar tüm cihazların tamamlanacağı görüşündeyim

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
895 Lumia 920. Hala beklemedeyiz.

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

yunusiyunus

Üye
Bayrama kadar gelse bari ya offf

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Bu güncellemede Cyan'ın artısı nedir?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bayrama gelir

İman Gücü ile gönderildi.

versino2

versino2

Üye
Benim gibi Black ten geçecekler için çok buyuk yenilikler var :DBen bişey sormak istiyorum.Blackteyken pil tasarrufuna alınca ekran kararıyordu.Cyana geçtim tasarrufa alıyorum hiç kararmıyor.Ustelik parlaklık otomatikte

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Benim gibi Black ten geçecekler için çok buyuk yenilikler var :DBen bişey sormak istiyorum.Blackteyken pil tasarrufuna alınca ekran kararıyordu.Cyana geçtim tasarrufa alıyorum hiç kararmıyor.Ustelik parlaklık otomatikte
Bende kararıyor.

Üst Alt