Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]
Prevden verilen iyileştirme için 925'ler yukleyemedi. Birşey eksiktir o gelmiştir ondan sonra cyan verilecektir. İllaki gelecek bu kadar takılmamak lazım.
Prevden verilen iyileştirme için 925'ler yukleyemedi. Birşey eksiktir o gelmiştir ondan sonra cyan verilecektir. İllaki gelecek bu kadar takılmamak lazım.
Haklısın zaten aylardır prevden kullanıyorum 8,1 sürümünü ekstra birşey de yok sadece biraz şaşırdım doğrusu
alasulumurat
Üye
Benim anladığım kadarıyla yüklemeye az kullanılan cihazlardan başlıyorlar ki bir sorun çıkarsa daha basit çözülsün diye. Piyasada çok kullanılan modelleri en sona saklıyorlar sanırım.
dakamon
Üye
Ya twitterda 820 920 için güncelleme geldiği söyleniyor ama ne gelen var ne giden nedir durum?
Tost Makinası ile gönderildi.
KenanK
Üye
muhtemelen bitlocker hatası ile ilgili bir güncelleme verdiler bugün, yarın akşamda diğer modellere cyan verilecek. gibi geliyor bana.
dilmenibrahim
Üye
Ben en geç bayrama kadar tüm cihazların tamamlanacağı görüşündeyim
Yükleyen arkadaşların söylediğine göre cihaz optimizasyonu hariç hiçbir artısı yok.
Uzaydan gönderildi.
OnurYurdakul
Üye
Bayrama gelir
İman Gücü ile gönderildi.
versino2
Üye
Benim gibi Black ten geçecekler için çok buyuk yenilikler var Ben bişey sormak istiyorum.Blackteyken pil tasarrufuna alınca ekran kararıyordu.Cyana geçtim tasarrufa alıyorum hiç kararmıyor.Ustelik parlaklık otomatikte
Benim gibi Black ten geçecekler için çok buyuk yenilikler var Ben bişey sormak istiyorum.Blackteyken pil tasarrufuna alınca ekran kararıyordu.Cyana geçtim tasarrufa alıyorum hiç kararmıyor.Ustelik parlaklık otomatikte