Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL
Sponsorlu Bağlantılar
murat_3230
Üye
kardeşim temiz kurulumu anlatırmısın zahmet olmazsa çıldıracam valla takıldım kaldım ....
KURULUM
Her ihtimale karşı yedek alın. Romu ve Gappsi hafıza kartına atın.
Wipe data/factory reset
Wipe cache
Advanced-Wipe dalvik cache
Mounts and Storages/Format system-Format data-Format cache
Temiz kurulum için Mounts and Storages/Format sdcard0/Default
İnstal zip Romu ve Gappsi flashla
Reboot
kardeşim ben romu iki sefer temiz kurdum ancak şarja bağladığımda tuş kilidine basıyom tel kitleniyo sonra kapanıp açılıyo sebebi nedir lütfen yardım...
kardeşim ben romu iki sefer temiz kurdum ancak şarja bağladığımda tuş kilidine basıyom tel kitleniyo sonra kapanıp açılıyo sebebi nedir lütfen yardım...
Bazen romlar kullanıcılarda farklı sorunlar yaratabiliyor. Çözümü varsa @lafactorial biliyordur ve benimde bi sorunum var son güncellemede. Skype dan konuşma yaparken konuşma beklemeye alındığında müzik çalar ve google sesli arama açılıyor anlamadım ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım.
murat_3230
Üye
bendeki clockword 6.0.4.5 değil ondan olabilirmi acaba clgnkral
s plus dan 4.7.11 i nexus s den 4.7.18. i s2 den 4.7.18 i bir kaç farklı yöntemlerle denedim honuç aynı herşey fc veriyor.sanırım kaynaktan inşa etmek lazım