LG G2 vs LG G Pro

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 vs LG G Pro
Dün G2 me G Pro dan takas teklifi geldi. Sizce takas etmek mantıklı olur mu ?

Aşağı yukarı iki telefonun da özellikleri aynı sayılır. Beni tek düşündüren G Pro nun tek elle kullanımı nasıl acaba ? Kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim. G Pronun artısı oyunlarda dahi destekli kalemi var..

aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
lg g2 şarj ekran işlemci bakımından iyi g pro hafıza kartı değişen kart olduğundan iyi birde geniş ekran lg g2yi üretirken tek elle kullanılabilecek ekranın en fazla 5.2 inch olacağını söylemişti 5.5 te problem yaşarsın antutu g2 33** gpro 27** birde lg g2 snap800 g pro snap 600 işlemci farkı var

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Bence pişman olursun

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bence pişman olursun
Yukarıda eklemeyi unutmuşum. g pro nun üzerine birde 300 lira fark ödeyecek.
lg g2 şarj ekran işlemci bakımından iyi g pro hafıza kartı değişen kart olduğundan iyi birde geniş ekran lg g2yi üretirken tek elle kullanılabilecek ekranın en fazla 5.2 inch olacağını söylemişti 5.5 te problem yaşarsın antutu g2 33** gpro 27** birde lg g2 snap800 g pro snap 600 işlemci farkı var
Zaten ben pek oyun oynamam. benim için telefon da en önemli şey kamera ve ekran kaliteliğidir.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Olsam Değiştirmezdim G2 Hala En Çok Tutulan Telefon Listesinde Bu Benim Düşüncem Yinede Son Karar Senin :ünlem:

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Lg optimus g Pro sağlam telefondur dayımda var ama sırf ekranı büyük diye o telefon alınmaz bence tekrar düşün g2 ile kıyaslanamaz g Pro hala 4.4.2 güncellemesi alacak diyorlar ses seda yok ve 4.1.2 çok hantal bir işletim sistemi
G pro nun güncelleme alacağını zannetmiyorum ama belki g2 5.0 güncellemesi bile alır herşey ekran değildir o telefon Note 2 ayarında (ki Note 2 tırnağı edemez bu telefonun) bence sene g2 ile devam etG pro ya kötü demiyorum ama g2 ye tercih edilecek bir telefon değil

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus g Pro sağlam telefondur dayımda var ama sırf ekranı büyük diye o telefon alınmaz bence tekrar düşün g2 ile kıyaslanamaz g Pro hala 4.4.2 güncellemesi alacak diyorlar ses seda yok ve 4.1.2 çok hantal bir işletim sistemi
G pro nun güncelleme alacağını zannetmiyorum ama belki g2 5.0 güncellemesi bile alır herşey ekran değildir o telefon Note 2 ayarında (ki Note 2 tırnağı edemez bu telefonun) bence sene g2 ile devam etG pro ya kötü demiyorum ama g2 ye tercih edilecek bir telefon değil
Benim de tek düşündüğüm nokta ekranının büyük olması. G2 nin ekranının büyüklüğü ideal. tek elle kullanılabiliyr. güncelleme konusuna gelirsek benim bu yönde pek bir takıntım yok ama g pro için kitkat güncellemesi dağıtılmaya başlanmış diye bir haber okumuştum geçenlerde..

öneriniz için yine teşekkür ediyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

bulentercan

Üye
g2 düşünmeye bile gerek yok

Son düzenleme:
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Bence kesinlikle takas etme g2 çok güzel bir telefon. :)

Invoke

Invoke

Üye
Bir kere ikisi de aynı sayılır falan değilir. G2 gayet daha iyi ama 300 lira da iyi para. =P