LG, G Pro 2'yi Mobil Dünya Kongresi'nden Önce Duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
LG, G Pro 2'yi Mobil Dünya Kongresi'nden Önce Duyurdu

LG, merakla beklenen yeni amiral gemisi modeli LG G Pro 2’yi bugün resmi olarak duyurdu. Çok ince çerceve ve arka bölümdeki donanım düğmeleriyle LG G2 ile aynı tasarımı taşıyan phabletin teknik detayları haberimizde.

Çok sayıda söylenti ve sızıntıların ardından LG G Pro 2, beklenildiği üzere bugün resmiyet kazandı. Güney Koreli şirketin phablet yerine akıllı telefon sınıfına koyduğu LG G Pro 2, 5.9 inç 1080 x 1920 IPS teknolojisini kullanan ekran ile geliyor. 2.26GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemciye Adreno 330grafik birimi eşliyor. Telefonun ön yüzünde 2.1 megapiksel, arka yüzünde LED flaş destekli ve OIS plus ( LG G2’de bulunan Optik Görüntü Sabitleme özelliğinin geliştirilmiş sürümü) özellikli 13 megapiksel kameraya yer verilmiş. Arka kamera 4K Ultra HD ( 3840 x 2160 ) çekimler yapabilmek mümkün. 3GB RAM ile güçlendirilen telefonun dahili 32GB depolama alanı microSD kart desteğiyle artırılabiliyor.

Çıkarılabilir 3200mAH’lik bataryadan gücünü olan LG G Pro 2, gelişmiş Knock ON özelliğiyle geliyor. Telefonun kilidini açmak için 8 dokunuşa kadar destek veren ve bu dokunuşlara 86000’in üzerinde kombinasyon atanabilen özelliğin adı "Knock Code" olarak değişitirilmiş. Content Lock seçeneği ile de kullanıcılar telefonlarındaki fotoğraf, video ve anılarını benzersiz bir parolayla koruyabiliyor.

Mobil Dünya Kongresi’nde kendisini gösterecek, bu ayın sonlarına doğru da Güney Kore’de satışa sunulacağı belirtilen G Pro 2’nin beyaz, gümüş ve titan renk seçenekleri bulunacak.
 


By_Casparov

By_Casparov

Üye
çok büyük yaw :D
 
orxan_92

orxan_92

Üye
Bu senenin en iyisi olur heralde)
 
  • Beğen
Tepkiler: By_Casparov
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
5.9 inç nedir yaw neremize sığdıracağız bu telefonu o_O
 
  • Beğen
Tepkiler: By_Casparov
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt