İstek LG G2 mi Nexus 5 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 yada nexus 5
Hangisini almalıyım sence lg g2 mi yoksa nexus 5 mi? Ben pil ömrü bakımından uzun gitsin istiyorum çünki günde en az 6 saat wifi acık whatsapp ta takılıyorum.Ayriyetten telefon bir süre sonra donma yapmasın istiyorum

aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
Hangisini almalıyım sence lg g2 mi yoksa nexus 5 mi? Ben pil ömrü bakımından uzun gitsin istiyorum çünki günde en az 6 saat wifi acık whatsapp ta takılıyorum.Ayriyetten telefon bir süre sonra donma yapmasın istiyorum
lg g2 nin bataryayı bozmadığın sürece şarjını bitirmek için çok uğraşırsın babam fazla girmiyo 3 günde %50lerde oluyo şarj ama batarya bozulursa değiştirme şansın yok mecbur garantiye vercen

• Beğen
Tepkiler: SadikCankurt
SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 nin bataryayı bozmadığın sürece şarjını bitirmek için çok uğraşırsın babam fazla girmiyo 3 günde %50lerde oluyo şarj ama batarya bozulursa değiştirme şansın yok mecbur garantiye vercen
baataryanasıl bozcamki, yani çabukmu bozuluyo??

SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum birkaç kişiden duydum yakın arkadaşlarımda böyle bir sorun görmedim
hmm tmm çok saolArkadaşlar yardım edin ya lg g2 mi alıyım yoksa nexus 5 mi yorumlarınızı alıyım nasıl telefonlar hangisini önerirsiniz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nexus 5 sürekli güncel en iyisi :oke:

Superfan

Superfan

Üye
Sen daha fazla bekleme Nexus 5 al.

SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
Sen daha fazla bekleme Nexus 5 al.
tmm onu alıyımda kardeşim dediğim şeylere uygunmu şarjı uzun gidermi benim wifi sürekli açık olması lazım sonra telefon donma yapmaması lazım

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Telefon donma yapmaz ikiside yapmaz merak etme. Ama wife sürekli açık nette gezmeye ikiside fazla dayanmaz hiç bi akıllı telefon dayanmaz

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
Telefon donma yapmaz ikiside yapmaz merak etme. Ama wife sürekli açık nette gezmeye ikiside fazla dayanmaz hiç bi akıllı telefon dayanmaz
Yani hep wifi acık derken günde en fazla 6 saat aralıklarla oda

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Huyunu öğrendikten sonra ne zaman biteceğini oğrenirsin zaten. İkiside bi günü çıkarır rahat

SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
Huyunu öğrendikten sonra ne zaman biteceğini oğrenirsin zaten. İkiside bi günü çıkarır rahat
tmm saolbaatryadan korkmam şey yüzünden benim şimdiki telefonum s3 mini ondan baatryaya taktım bu kadar :D şimdiki telimde su gibi içiyor şarjı

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bunlardaki işlemci telefon beklemedeyken emmez şarjı. Bende g2 alcaktım banada 1600 dendi o yüzden nexus 5 aldım. Ikisinide tavsiye ederim

SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Önemsiz :)

messevim

messevim

Üye
G2 Wİ-Fİ de şarjı neredeyse koklayarak harcar. Bir günü çok rahat bir şekilde çıkarabilirsin.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Wife açık nette gezerken falanmı birgün gidecek ?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Vay anasını :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Demek 4k :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...