Karşılaştırma Lumia 1520'mi Yoksa Lg Nexus 5 Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1520'mi Yoksa Lg Nexus 5 Mi?
Lumia 1520'mi Yoksa Lg Nexus 5 Mi?

ErenMSC

Üye
İkiside iyi bana kalırsa Nexus 5

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Sorulması hata.elbette lumia :) batarya ,hız,tasarım,kamera.daha sayıyım mı :D

• Beğen
Tepkiler: okankayci
fk555897

fk555897

Üye
Ben olsam Lumia 1520 alırdım ama senin isteklerine bağlı.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Saydıklarının hepsi nexus 5 dede yeterince var. Androidmi wp mi ona karar ver androidse androidin kralıdır nexus 5. Ben nexus 5 öneririm.

fk555897

fk555897

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
okankayci

okankayci

Üye
Üst model ile değiştireceğimden dolayı.
eğer 920den memnunsan şuan değıştırmen bnce gereksız sabret ağustostan sonra 930 cıkıcak onu alırsn eger android diyosan nexus 5 iidir fakat android wp kadar olamaz :)

enterneoll

enterneoll

Üye
sorman hata nexus 5 :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kıyaslanacak bir şey mi bu? 1520 tabii ki

0MG90

0MG90

Üye
Oha, 1520 ye 2200 lira vereceğine Xperia Z2 al arkadaşım iyi misin sen?

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Bu arkadaşın saydıklarından bahsettim.
batarya ve nexus 5 ? Tasarım hadi göreceli bişey.kamerada rakamlar mı konuşsun kullanılan lens mi ? Windows phone ne kadar hızlı herkes biliyor.hafızası arttırılamıyor .veri aktarım hızı lumia'ya göre daha yavaş.Nexus 5 fiyatına göre iyi telefon.kesinlikle kötü olamaz snapdragon 800 var çünkü.Ama lumia 1520 ikisini kıyaslayınca fazlası ile öne çıkar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bence 2200 tl ye acıdığı için seçeneğe nexus 5 i de koymuş. 1520 için bencede acı ama z2 ye değer. Bu ikisi arasından yine nexus 5.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
batarya ve nexus 5 ? Tasarım hadi göreceli bişey.kamerada rakamlar mı konuşsun kullanılan lens mi ? Windows phone ne kadar hızlı herkes biliyor.hafızası arttırılamıyor .veri aktarım hızı lumia'ya göre daha yavaş.Nexus 5 fiyatına göre iyi telefon.kesinlikle kötü olamaz snapdragon 800 var çünkü.Ama lumia 1520 ikisini kıyaslayınca fazlası ile öne çıkar
Evet kullandınızmı nexus 5. Batarya rakamına göre elestirmeyin. İki gün kullananlar var. Tasarım olarakta gayet sağlam ince ve kolay çizilmeyen bi kasası var. Kamera konusundada gayet başarılı nette yada cep telefonu fotoğraflar bölümünden bakabilirsiniz gayet detaylı çekiyo. Hafızada diğer 16 gb lerden fazla ve o kadar şey yüklü olmasına rağmen ne yetersizliğini gördüm ne tek bi kez takılmasını. Güncelleme desteğide gayet iyi. Saf android kullananlarda bilir ne kadar hızlı olduğunu.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Evet kullandınızmı nexus 5. Batarya rakamına göre elestirmeyin. İki gün kullananlar var. Tasarım olarakta gayet sağlam ince ve kolay çizilmeyen bi kasası var. Kamera konusundada gayet başarılı nette yada cep telefonu fotoğraflar bölümünden bakabilirsiniz gayet detaylı çekiyo. Hafızada diğer 16 gb lerden fazla ve o kadar şey yüklü olmasına rağmen ne yetersizliğini gördüm ne tek bi kez takılmasını. Güncelleme desteğide gayet iyi. Saf android kullananlarda bilir ne kadar hızlı olduğunu.
1 ay kadar kullandım.Kullanmadan bişeye yorum yapmam.Forumdada satmak için ilan koydum hatta.900 tl'ye verdim baya zararla.Allah bilir o 2 gün nexus 5 ile batarya sıkıntısı çekmeyenler Lumia 1520 ile kaç gün kullanır.Söylediklerinizin hepsi fazlası ile Lumia'da mevcut.Tabi şu durum var benim bütçem kısıtlı dersen Lumia pahalı kaçar.Ama parayı bir kenarıya koyarsak Nexus 5 çok toz yutar :)

kemsaf

kemsaf

Üye
tavsıyem lumia 1520

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
kesinlikle şu veya kesinlikle bu denemez bence, diyenler de taraflı yorum yapıyor şahsımca. Kamera ve batarya konusunda tabii ki 1520 önde. Kaldı ki aralarında yaklaşık 700 TL fark var. Gerisi senin işletim sistemleri arasında yapacağın tercihe kalmış. Ama wp'den android'e geçmek ne kadar mantıklı bir düşün derim

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
1 ay kadar kullandım.Kullanmadan bişeye yorum yapmam.Forumdada satmak için ilan koydum hatta.900 tl'ye verdim baya zararla.Allah bilir o 2 gün nexus 5 ile batarya sıkıntısı çekmeyenler Lumia 1520 ile kaç gün kullanır.Söylediklerinizin hepsi fazlası ile Lumia'da mevcut.Tabi şu durum var benim bütçem kısıtlı dersen Lumia pahalı kaçar.Ama parayı bir kenarıya koyarsak Nexus 5 çok toz yutar :)
cidden büyük zarar olmuş. Sanmam toz yutacağını ikisi arasında kalsam ve para sıkıntım olmasa yine nexus 5 seçerdim. Fazlasıyla yeterli bi cihaz. Burda android olarakta memnun edeceğini düşünüyorum arkadaşı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt