Arkadaş birşey saymamış ama.Saydıklarının hepsi nexus 5 dede yeterince var. Androidmi wp mi ona karar ver androidse androidin kralıdır nexus 5. Ben nexus 5 öneririm.
Nokia Lumia 920i değiştirme nedenin nedir acabaLumia 1520'mi Yoksa Lg Nexus 5 Mi?

Üst model ile değiştireceğimden dolayı.Nokia Lumia 920i değiştirme nedenin nedir acaba![]()
eğer 920den memnunsan şuan değıştırmen bnce gereksız sabret ağustostan sonra 930 cıkıcak onu alırsn eger android diyosan nexus 5 iidir fakat android wp kadar olamazÜst model ile değiştireceğimden dolayı.

Sorulması hata.elbette lumiabatarya ,hız,tasarım,kamera.daha sayıyım mı
![]()
Bu arkadaşın saydıklarından bahsettim.Arkadaş birşey saymamış ama.
batarya ve nexus 5 ? Tasarım hadi göreceli bişey.kamerada rakamlar mı konuşsun kullanılan lens mi ? Windows phone ne kadar hızlı herkes biliyor.hafızası arttırılamıyor .veri aktarım hızı lumia'ya göre daha yavaş.Nexus 5 fiyatına göre iyi telefon.kesinlikle kötü olamaz snapdragon 800 var çünkü.Ama lumia 1520 ikisini kıyaslayınca fazlası ile öne çıkarBu arkadaşın saydıklarından bahsettim.
Evet kullandınızmı nexus 5. Batarya rakamına göre elestirmeyin. İki gün kullananlar var. Tasarım olarakta gayet sağlam ince ve kolay çizilmeyen bi kasası var. Kamera konusundada gayet başarılı nette yada cep telefonu fotoğraflar bölümünden bakabilirsiniz gayet detaylı çekiyo. Hafızada diğer 16 gb lerden fazla ve o kadar şey yüklü olmasına rağmen ne yetersizliğini gördüm ne tek bi kez takılmasını. Güncelleme desteğide gayet iyi. Saf android kullananlarda bilir ne kadar hızlı olduğunu.batarya ve nexus 5 ? Tasarım hadi göreceli bişey.kamerada rakamlar mı konuşsun kullanılan lens mi ? Windows phone ne kadar hızlı herkes biliyor.hafızası arttırılamıyor .veri aktarım hızı lumia'ya göre daha yavaş.Nexus 5 fiyatına göre iyi telefon.kesinlikle kötü olamaz snapdragon 800 var çünkü.Ama lumia 1520 ikisini kıyaslayınca fazlası ile öne çıkar
1 ay kadar kullandım.Kullanmadan bişeye yorum yapmam.Forumdada satmak için ilan koydum hatta.900 tl'ye verdim baya zararla.Allah bilir o 2 gün nexus 5 ile batarya sıkıntısı çekmeyenler Lumia 1520 ile kaç gün kullanır.Söylediklerinizin hepsi fazlası ile Lumia'da mevcut.Tabi şu durum var benim bütçem kısıtlı dersen Lumia pahalı kaçar.Ama parayı bir kenarıya koyarsak Nexus 5 çok toz yutarEvet kullandınızmı nexus 5. Batarya rakamına göre elestirmeyin. İki gün kullananlar var. Tasarım olarakta gayet sağlam ince ve kolay çizilmeyen bi kasası var. Kamera konusundada gayet başarılı nette yada cep telefonu fotoğraflar bölümünden bakabilirsiniz gayet detaylı çekiyo. Hafızada diğer 16 gb lerden fazla ve o kadar şey yüklü olmasına rağmen ne yetersizliğini gördüm ne tek bi kez takılmasını. Güncelleme desteğide gayet iyi. Saf android kullananlarda bilir ne kadar hızlı olduğunu.

cidden büyük zarar olmuş. Sanmam toz yutacağını ikisi arasında kalsam ve para sıkıntım olmasa yine nexus 5 seçerdim. Fazlasıyla yeterli bi cihaz. Burda android olarakta memnun edeceğini düşünüyorum arkadaşı.1 ay kadar kullandım.Kullanmadan bişeye yorum yapmam.Forumdada satmak için ilan koydum hatta.900 tl'ye verdim baya zararla.Allah bilir o 2 gün nexus 5 ile batarya sıkıntısı çekmeyenler Lumia 1520 ile kaç gün kullanır.Söylediklerinizin hepsi fazlası ile Lumia'da mevcut.Tabi şu durum var benim bütçem kısıtlı dersen Lumia pahalı kaçar.Ama parayı bir kenarıya koyarsak Nexus 5 çok toz yutar![]()