İstek LG G2 mi Nexus 5 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0MG90

0MG90

Üye
Bence ya az eklemeye çalış N5 al ya da 2. el al. Ben olsam GM almam.

ByKatre

ByKatre

Üye
n5 in özellikleri ne ;)

ByKatre

ByKatre

Üye
özellikler iyiymiş ;)

SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ByKatre
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Arkadaşım arkandan kovalayan mı var. ? Hayat memat meselesimi var. ? Hemen telefonu almassan istanbul mafyası peşinemi takılacak. ?

Nedir bu alel acele telefon alma olayı. ?

Bekle 1 ay yada 2 ay.. Çalış bir yerde üstüne ekle biraz hemde 1 yada 2 ay sonra modellein fiyatlarıda düşecektir..

Bugün 1000 liraya GM alıcaksın ama yarın keşke şu Pessimistic abimizi dinleseydim 1-2 ay bekleyip çalışıp üstüne ekleyip Nexus 5 yada LG G2 falan alsaydım diye duvarları kafalıycaksın.

Acele kararın sonu kattiyen pişmanlıktır. Bekle biraz çalışıp para kazanıp üzerine ekleme imkanın varsa Nexus 5 yada LG G2 falan al...

Hea illada benim bütçem bu ve bugün yarın telefonu almassan dünyanın sonu gelecek diyorsan "şahsi önerim" bu bütçeyle bir tane Sony Xoeria SP al... GM markasından bende bir zamanlar umnutluydum ama adama dertten başka bir şey vermiyor.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY ve The Shadow
SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım arkandan kovalayan mı var. ? Hayat memat meselesimi var. ? Hemen telefonu almassan istanbul mafyası peşinemi takılacak. ?

Nedir bu alel acele telefon alma olayı. ?

Bekle 1 ay yada 2 ay.. Çalış bir yerde üstüne ekle biraz hemde 1 yada 2 ay sonra modellein fiyatlarıda düşecektir..

Bugün 1000 liraya GM alıcaksın ama yarın keşke şu Pessimistic abimizi dinleseydim 1-2 ay bekleyip çalışıp üstüne ekleyip Nexus 5 yada LG G2 falan alsaydım diye duvarları kafalıycaksın.

Acele kararın sonu kattiyen pişmanlıktır. Bekle biraz çalışıp para kazanıp üzerine ekleme imkanın varsa Nexus 5 yada LG G2 falan al...

Hea illada benim bütçem bu ve bugün yarın telefonu almassan dünyanın sonu gelecek diyorsan "şahsi önerim" bu bütçeyle bir tane Sony Xoeria SP al... GM markasından bende bir zamanlar umnutluydum ama adama dertten başka bir şey vermiyor.

İyi forumlar.
doğru söylüyon aslında kardeşim ama ben daima msjlaşan birisiyim ve telefonum s3 mini şarjı felaket bitiyor o yuzden yeni telefon almak için acele ediyorum ama beklerim fiyatı düşünce alırım o daha mantıklı.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
doğru söylüyon aslında kardeşim ama ben daima msjlaşan birisiyim ve telefonum s3 mini şarjı felaket bitiyor o yuzden yeni telefon almak için acele ediyorum ama beklerim fiyatı düşünce alırım o daha mantıklı.
İllaki alıcam diyorsan Xperia SP al. GM alma. Alıpta sorun yaşamayan çok azdır.

ozdede01

ozdede01

Üye
Efeyilmaz kardesim alakasız alakasız her konuda g2 nin ekranına sallıyosun :) adam sana ne cihaz aliym diyo sen diyosun iste parlaklığı en üstteydi falandı filandı :)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
messevim

messevim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ByKatre
Invoke

Invoke

Üye
Ya gözde ya ortamda ya da cihanda sorun vardır. G2 ekranı gayet iyi.

• Beğen
Tepkiler: avast ve ByKatre
SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
Ya gözde ya ortamda ya da cihanda sorun vardır. G2 ekranı gayet iyi.
Arkadaşım g 2 almayı düşünüyorum faakt internnetten tek çekim oluyo bu yüzden telefoncudan alcam ama 1600 lira diyo napcaz ya

SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
gb ı bilmiyorum ama indirimli olmuyo normal fiyattan satılıyo telefoncularda ya. internette indirimli ama iste taksit olmuyo telefoncu tanıdık elden vercem çünkü parayı taksitli olarak

byAndroid

byAndroid

Üye
Evkur a bak taksit var orda

Nirvana92

Nirvana92

Üye
1992 liraya geliyo orda taksitle

yine başladınız karanlık oyunlarınıza ama ben bu oyunu bozarım.
Bu kadar para vermeyin hacı bu tellere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...