Karşılaştırma Lenovo K900 (nam-ı değer Ütü) İnceleme ve Deneyimler

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Tasarımı beğendim ya biraz. :D Köşeli falan. :D Hele alttaki mesajdaki çerçeve deli dehşet olmuş. :D@COJR3 Batarya konusunda Li-Po için %5 olmadan tak %100 olmadan çıkarma filan demişsin ne dayanarak söyledin bunu? Li-Ion'a göre ne eksisi var? Biliyorsan biraz aydınlat.

COJR3

COJR3

Üye
    Konu Sahibi
Tasarımı beğendim ya biraz. :D Köşeli falan. :D Hele alttaki mesajdaki çerçeve deli dehşet olmuş. :D@COJR3 Batarya konusunda Li-Po için %5 olmadan tak %100 olmadan çıkarma filan demişsin ne dayanarak söyledin bunu? Li-Ion'a göre ne eksisi var? Biliyorsan biraz aydınlat.
Çerçeve çok iyi oldu evet. :) Yorumlar için teşekkürler. Allah hepinize daha iyilerini nasip etsin.

Lipo'yu ilk olarak radyo kontrol hobisinde tanıdım. NIMH' lara göre daha verimli ama sıkıntılıydı, kendisine özel şarj cihazı, kendisine ve verdiği akıma uygun esc'ler gerekiyordu. azaldığında akım çekersen ve voltajı belirli değerin altına düşerse veya fazla şarjda kalırsa pil ölüyordu.. Tam detaylı açıklayamayacağım çünkü teknik bilgim yeterli değil ama eminim google da birçok bilgi vardır. Sadece Li ion'u tercih ederdim çünkü hafızası yok. % kaçta takıp çıkarttığın önemli değil Li ion'da.Malesef dün telefon yere düştü ve ekranı çatladı. Sadece cam gitti, dokunmatikte lcd de sorun yok. Bende hem cam hemde ekran ünitesi satın aldım. 30 40 güne gelirler inşallah.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Buna Xp felan da port etmişlerdir eğer boot kilidi yoksa. Şık bir telefon kesinlikle.

nickwilliams

nickwilliams

Üye
Ben 1 yıl bu akıllı telefon kullanarak oylandı. Ben özellikleri gerçekten harika ve kullanımı kolay buldum. Smartphone benim tüm iş ile ilgili sorunlar çözüldü.

Üst Alt