muhammettvurucu
Üye
Sadece lumia. Yorumun icin tesekkur ederimhtc 8x var. Sıfırı 650₺.
Sadece lumia. Yorumun icin tesekkur ederimhtc 8x var. Sıfırı 650₺.
Yukarida da dedigim gibi kamera olayi sikinti birazNokia Lumia 525
529 TL
Cihaz Özellikleri
- İşletim sistemi: Windows phone 8
- Kamera: 5 MP, 2592х1936 piksel, Autofocus.
- Ekran: 4 inç, 480 x 800 piksel
- İşlemci: Dual core 1 Ghz
- Hafıza: 8GB dahili hafıza, 1GB RAM. microSD, up to 64 GB
- Pil ömrü: Konuşma süresi: 17 s (2G), 10s 40d (3G)
- Bekleme süresi: 336 s (2G / 3G)
- Boyutlar: 119,9 mm x 64 mm x 9,9 mm, 124 g
- Renk seçenekleri: Beyaz, sarı
Cok buyuk ayrica fiyat asiyor999 Tl'ye 1320 al ve bitmeyen bataryayı yaşa.üstelik 820den daha iyi bir telefon![]()
Kamera s4 mini kadar olsa yeterli. Yasadigim sehir buyuk evt ADİYAMAN. :-) . biraz daha arastirayim.Batarya istiyorsan 1320(kamerası kötüdür ama)
Kamera istiyorsan 720-920-925 uygundur 920 ve 925 2.el uygundur sana.Ve hatta zorlasan 1020 2.el bulabilirsin yaşadığın memleket büyükşehir ise.
Uygulamalarda sorun yaşamak istemiyorum dersen 1 GB ram aşşagısı telefon alma sıkıntı yaşarsın.
S3minin ki kadar mi yani?Kamerasi baya kötü 1320 nin ama tavsiyem 32 gb 925 buluyorsan yapis birakma ben cok istedim almak nasio olmadi nexus 5 aldim
Tesekkur ederim yorumun icin asil bi kullanici yorum yazsa keskeBencvatanda kurcaladim 32 gb 925 bulamayinca bi ara 1320 aliyim dedim kamerasi vasat ön kamerasi hic yok desek daha dogru olur
Cok buyuk ayrica fiyat asiyor
Kamera icin yorumlari pek ic acici degil :-)Biraz daha ekleyip kesinlikle 1320 al
neyle gönderildiyse gönderildi.
Kamera icin yorumlari pek ic acici degil :-)
520nin kamerası iyi değil diyip s3 aldık elimizi bile surmuyoruz kamerasınaKardesim o senin kullanimin ben yeri gelince kullanirim yaniEmin ol kamerayı kullanıcam diyip alsanda kullanmıyorsun520nin kamerası iyi değil diyip s3 aldık elimizi bile surmuyoruz kamerasına
Kardesim o senin kullanimin ben yeri gelince kullanirim yani
Kardesim bu kadar zahmet ettigin icin cok tesekkur ederim cok guzel aciklamissin saol tekrardan yalniz 1320 ve kamera?Öncelikle oyunlarda ve uygulamalarda sıkıntı yaşamamak için en az 1 gb rama sahip bir modele yönelmek lazım.
O yüzden 512 mb ramli telefon önerilerini kaale almayın.
Depolama içinse en az 8gb + hafıza kartı desteği yada 32 GB olan bir modeli göz önüne almanızı tavsiye ediyorum.
(Resim çekmeyi seviyorsunuz belli.)
Bu kriterleri baz alırsak en az 820 ile birlikte bir başlangıç yapıp , listeye ikinci el 920 ekleyip peşine ikinci el 32gb siyah renkli 925 dahil edelim. Bu 3 model arasında kesinlikle 925 ihtiyaçlarınızı karşılar.
Batarya ömrü uzun olsun dersen 1320 iş görür.
Öncelikle oyunlarda ve uygulamalarda sıkıntı yaşamamak için en az 1 gb rama sahip bir modele yönelmek lazım.
O yüzden 512 mb ramli telefon önerilerini kaale almayın.
Depolama içinse en az 8gb + hafıza kartı desteği yada 32 GB olan bir modeli göz önüne almanızı tavsiye ediyorum.
(Resim çekmeyi seviyorsunuz belli.)
Bu kriterleri baz alırsak en az 820 ile birlikte bir başlangıç yapıp , listeye ikinci el 920 ekleyip peşine ikinci el 32gb siyah renkli 925 dahil edelim. Bu 3 model arasında kesinlikle 925 ihtiyaçlarınızı karşılar.
Batarya ömrü uzun olsun dersen 1320 iş görür.
Hafta sonu eve gidince arkadaşımın 1320 sini sizin için teste alacağım. Gece ve gündüz bir kaç fotoğraf çekip eklerim.Kardesim bu kadar zahmet ettigin icin cok tesekkur ederim cok guzel aciklamissin saol tekrardan yalniz 1320 ve kamera?
Cok tesekkur ederim. İyiki varsiniz iyiki varsin maxicepHafta sonu eve gidince arkadaşımın 1320 sini sizin için teste alacağım. Gece ve gündüz bir kaç fotoğraf çekip eklerim.
Pazar günü resimleri eklerim. O zamana kadar karar vermiş olmazsanız size bir fikir oluşturur.
Siyah renk ne alaka
Kardeşim L820 yi al tek sıkıntı şarj suresi olmadı kesinlikle şu 649₺ lik HTC 8X indiriminden yararlan. Biz kardeşime alacağız. O telefonun normal fiyatı 1300-1400 TL.merhaba arkadaslar calısıp para bırıktırdım sayılır lumia alacagm ama en fazla 820 olur. Asıl sorum mesela face tapatalk yanı bıldırımler sorunsuz mu? 8.1 cok ıyı olmus. Sızce daha once 5800 s3 mını ve dıscovery kullanan bırı olarak lumıa alınır mı? Alsam pısman olur muyum ya da sıstemde sorun var mı?
Niyeyse o teli sevemiyorumKardeşim L820 yi al tek sıkıntı şarj suresi olmadı kesinlikle şu 649₺ lik HTC 8X indiriminden yararlan. Biz kardeşime alacağız. O telefonun normal fiyatı 1300-1400 TL.