s3 mini İ 8200 Q 4.2.2 ROOT

Sponsorlu Bağlantılar

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
bu telefona rom desteği olmaz muhtemelen. 8190 almaliydiniz.ama bunun sürümü 4.2.2 orasi ayri.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Daha almadik zaten

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
İlerde olur belki belli olmaz

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
buharacilar

buharacilar

Üye
arkadaşlar bi sorum olacak ben 1.7.5 vrootu kurduğumda virus var deyip kaldırıyor daha önceki sürümleri denedim roota bastım biraz yükleniyor dedi sonra bi ekran geldi "GERİ YÜKLEME" diye bir kaç defa denedim hep o ekrana gelip geri yyükleme tamamlandı deyip ekran kapanıyor bir yardım etseniz çok sevinirim bende telefono yeni aldım ama root yapamıyorum:agla2::bilmm:bilmm:agla2:

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
arkadaşlar bi sorum olacak ben 1.7.5 vrootu kurduğumda virus var deyip kaldırıyor daha önceki sürümleri denedim roota bastım biraz yükleniyor dedi sonra bi ekran geldi "GERİ YÜKLEME" diye bir kaç defa denedim hep o ekrana gelip geri yyükleme tamamlandı deyip ekran kapanıyor bir yardım etseniz çok sevinirim bende telefono yeni aldım ama root yapamıyorum:agla2::bilmm:bilmm:agla2:

Virüs programını devre dışı bırak root yaparken.

buharacilar

buharacilar

Üye
Sağol kardeş deniyecem inşallah

mehmedo213

Üye
arkadaşlar ben yükledim fakat garip bir root uygulaması yüklendi superuseri yüklüyorum ama açmıyor superuser durduruldu hatası alıyorum neden olmadı bilen varsa söyleyebilirse sevinirim

buharacilar

buharacilar

Üye
arkadaşlar ben yükledim fakat garip bir root uygulaması yüklendi superuseri yüklüyorum ama açmıyor superuser durduruldu hatası alıyorum neden olmadı bilen varsa söyleyebilirse sevinirim
google playden supersu (chainfire) yi yükle. o zaten sana sorar diğer uygulama kaldırılsınmı der
eğer gene olmazsa vroot tan reroot yap

yek2619

Üye
arkadaşlar Desaparecido9454 arkadaşın yaşadığı durum bendede aynı s3 mini i8200 var kurcalamazsan şarjı 2 gün felan gidiyor ama bir 5dk uğraş şarj arka arkaya düşüyor su gibi içiyor android in 4.2.2 olmasından kaynaklanabilirmi aceba çözüm yolu yokmu ???

46maraz

Üye
imei sorunu olab arkadaş e Devlet şifresi alip kendine ordan sisteme girip sadece kullandığın hatta çalışacak şekilde telefonunun imeini kaydedebilirsin ama unutma yalnızca 1 numara çalışır..

LattAsdfasdf

Üye
Şarj olayı bendede aynı. Su gibi akıyor [emoji4]

vuslat_vakti

Üye
Tşk. Ederim Arkadaşım Çok yararlı paylaşım oldu ALLAH razı olsun Yanlız arkadaşlar Speruser degilde Sper Su yukleyim rottan sonra

LattAsdfasdf

Üye
Root yaptiktan sonra odinle stock rom yuklesek root kalkar ve tekrar garanti kapsamina girer mi ?

hazar1907

Üye
bu tele malesef cwm cikmadı daha :/

LattAsdfasdf

Üye
Ben root yaptımda sarji somurmeye basladi geri kaldirdim :D
Bisey sorcam sizin antutu test somuclariniz kac ?

hazar1907

Üye
Şarjı her türlü sömürüyor telefon zaten... Rot ile grenify kurup kurtarabiliriz aslında

hazar1907

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt