Aynı durumdaydım.Servise gitti eski yazılıma dönüldü.Pil içinde bir ayar çektiler.Şu anda her şey yolundaBenim S3mini de aynı sorun var servis yok ayrıca telefonun şarjı kendi kendine 5-6 saat içinde % 50 ye düşüyor eski yazilima geri dönmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum eski yazilima dönsem sorun duzelirmi
bende servise gönderdim daha 2 gün oldu servise göndermeden önce format atıldı pil sorunu o şekilde çözüldü inş serviste olay düzelirAynı durumdaydım.Servise gitti eski yazılıma dönüldü.Pil içinde bir ayar çektiler.Şu anda her şey yolunda
Bu arada eşim yanlışlıkla inmiş olan güncellemeyi yüklemiş fakat 2-3 gün olmasına rağmen henüz şebeke sorunu yaşanmadı. Samsung yazılımdaki sorunu düzeltti mi acaba?
Çok ilginçtir ki 2-3 gün sorunsuz kullanıma rağmen tekrar şebeke sorunu yaşanmaya başladı ve tekrar servise verdim. Samsung aldığım için o kadar pişmanım ki birdaha hiçbir ürününü kullanmayı düşünmüyorum. Telefon yüzünden değil yazılım sorunudur bir sonraki yazılım ile düzeltilir ama burada önemli olan Samsung un yaklaşımı ilk servise verdiğimde hiç bir sorun bulunamadı şeklinde servisten dönmüştü şaka gibi ve hala telefonu bugün servise teslim ederken servis elemanı otomatik güncelleştirmeleri kapatmalısınız diyor. KApatmama rağmen kurmasada güncelleme iniyor dediğimde mümkün değil diyor ve bu servis elemanı. Sebebi belli olan bir sorunu bile haftalardır çözemediler.
Yazilim yuklenirken telefonu kapatirsaniz telefon cortlayabilirBu konuda uyardığınız iyi oldu.Bende de güncellemeleri kapatmama rağmen ,güncellemeyi aldı . Şu anda bekliyor yanlışlıkla dokunayım diye. Demek ki yazılımda hiç bir değişiklik yapılmamış . Zaten eskiden yüklediğimizde bende de sorun 1 hafta sonra filan çıkmıştı.Yüklemeden sonra bir sorun yapmıştı.Ardından 1 hafta kadar sorunsuz devam etti .Sonrasında azıtmış vaziyette soruna devam etti. Eğer yanlışlıkla yüklemeye basarsanız telefonu tamamen kapatmaya çalışmak belkide çare olur.Nelerle uğraşıyoruz.

Yazilim yuklenirken telefonu kapatirsaniz telefon cortlayabilir![]()
Bu konuda uyardığınız iyi oldu.Bende de güncellemeleri kapatmama rağmen ,güncellemeyi aldı . Şu anda bekliyor yanlışlıkla dokunayım diye. Demek ki yazılımda hiç bir değişiklik yapılmamış . Zaten eskiden yüklediğimizde bende de sorun 1 hafta sonra filan çıkmıştı.Yüklemeden sonra bir sorun yapmıştı.Ardından 1 hafta kadar sorunsuz devam etti .Sonrasında azıtmış vaziyette soruna devam etti. Eğer yanlışlıkla yüklemeye basarsanız telefonu tamamen kapatmaya çalışmak belkide çare olur.Nelerle uğraşıyoruz.
Bende güncellemeyi yükledim, tüm sorunlar ortadan kalkmışMaalesef tekrar güncellemeyi yanlışlıkla yükledik.Anında şebeke gitti.Eski yazılımı yüklemeyi anlatacak bir arkadaş var mı? Yoksa yeniden servise götürüp 10 gün servisin yapmasını mı beklemeliyiz.
not: Son 10 gün içinde yeni bir güncelleme daha gelmiş olduğunu farkettim .Onu yükledim .Sanki bu yeni güncelleme ile ŞEBEKE sorunu farkedilerek düzeltilmiş galiba.Bekleyelim görelim.45 günde 2 güncelleme yapmaları ŞEBEKE sorununun farkında olduklarını düşündürttü.
LattAsdfasdf kardeşim bahsettiğin güncelleme bu galiba.
Sonuç: ikinci güncellemeden sonra(3-4 saat denendi) ŞEBEKE bağlanma sorunu hallolmuş görülmekte.
Birinci güncellemeden sonra telefondaki güncelleme tekrar yaptırılıp ,ilk güncellemede oluşan sorun ortadan kalkmaktadır.

bu dihaz için enginer mod kodu nedir acaba cihazımın imei kapandı bir türlü doğru kodu bulamadım
İki saattir root atmaya çalışıyorum önüme gelen her yöntemi denedim telefon bi türlü rootlanmıyor çıldırıcam artık yardım edin4-samsung drıwerleri indirip yukleyin (bunu indirmezseniz yapamazsınız!!!!!)

root var fakat rom yok ne yazıkki.Bende aranıza katıldım sıfır bir s3 mini aldım fakat sonradan şunu farkettim versiyon farkı var mıi benim cep I8200Q diye geçiyor acaba buna uygun root ve romlar var mı?