arkadaşlar bi sorum olacak ben 1.7.5 vrootu kurduğumda virus var deyip kaldırıyor daha önceki sürümleri denedim roota bastım biraz yükleniyor dedi sonra bi ekran geldi "GERİ YÜKLEME" diye bir kaç defa denedim hep o ekrana gelip geri yyükleme tamamlandı deyip ekran kapanıyor bir yardım etseniz çok sevinirim bende telefono yeni aldım ama root yapamıyorum![]()
google playden supersu (chainfire) yi yükle. o zaten sana sorar diğer uygulama kaldırılsınmı derarkadaşlar ben yükledim fakat garip bir root uygulaması yüklendi superuseri yüklüyorum ama açmıyor superuser durduruldu hatası alıyorum neden olmadı bilen varsa söyleyebilirse sevinirim
Denedimde sonuç aynıŞarjı her türlü sömürüyor telefon zaten... Rot ile grenify kurup kurtarabiliriz aslında

Denedimde sonuç aynı![]()
Guncelledimde otomatikman 15-20 dakika sonra telefonun sebekesi gidiyor ac kapa yapmadan gelmiyor ?Dün bir güncelleme geldi. onu kurun. telin batarya ömrü uzadı
Guncelledimde otomatikman 15-20 dakika sonra telefonun sebekesi gidiyor ac kapa yapmadan gelmiyor ?