s3 mini İ 8200 Q 4.2.2 ROOT

Sponsorlu Bağlantılar

sekil_27

sekil_27

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini İ 8200 Q 4.2.2 ROOT
Arkadaşlar uzun zamandır androi kullanmıyordum hediye aldıgım s3 mini İ8200 Q 4.2.2 ROOTLADIM
Geçelim şimdi yapılışına
1-Telde ayarlar-daha fazlası-cihaz hakkında -yapım numarası na 7 kez tıklayın ve geliştirici seçeneklerini bir geri gelip daha fazlası kısmında çıkartın,
2-geliştirici seçeneklerinden uynık kal-usb hata ayıklamayı -sahte konumlara izin veri-uygulamaları usb - kısımları işaretleyin
3-super useri indirip telin hafıza kartına atın(apk olanı)
4-samsung drıwerleri indirip yukleyin (bunu indirmezseniz yapamazsınız!!!!!)
5-vroot 1.7.5 i indirip kurun ve teli açık şekilde pcye baglayın (xp de yaptım ben)
6-programın kurulup açıldıktan sonra root yazan kısma tıklayın ve yeşil butona basın
7-root yapıldıgını görüceksiniz ve bir uygulama görüceksiniz root adında
8-super useri elle kendiniz kurun ve x plorer ile ayarlardan girip yazma hakkını aldınızı görüceksiniz

sallama ve atma deil yazılan uygulamalı olarak yapılmış ve gerçekleştirilmiştir ve hiç bir yerden alıntı deildir(xda da bir yazıdan fazlasını bulamadım ayrıca vroot la olabilecegi dışında )
kolay gelsin sorularınızı yanıtlamıya çalışıcam

• Beğen
Tepkiler: Mustafa00450, fatih793, Oguzhantrc ve 1 kişi daha

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Vallahi helal olsun sana kardeş cidden helal olsun yaptım sonunda allah razı olsun

• Beğen
Tepkiler: hayali isyan ve sekil_27

AHRenccc

Üye
Kardeş ya benimkisi yurtdışından olduğu için kapalı kayıt da olmuyor daha.şu dediğin işlemleri yapsam fayda eder mi?

• Beğen
Tepkiler: hayali isyan
sekil_27

sekil_27

Üye
    Konu Sahibi
kardes root olayi farkli kayit olayi farkli bir konu :kopyalama imei ile internete girdin an kapanir ; pasaport bulup kayit ettirceksin sen baska hic bir sey kesin cozum deildir senin icin

• Beğen

AHRenccc

Üye
Peki yazılımı ne zaman çıkar diye bilgi vermiyorlar mı kaç hafta oldu
var mı abi bi bilgin

• Beğen
sekil_27

sekil_27

Üye
    Konu Sahibi
Ne yazılımı kardes anlamadım? Senin imeden dolayı tel acılıyor ama hattmı kapalı?
Yoksa tel hiçmi açılmıyor?kayıtla alakası yokmu ?

• Beğen

AHRenccc

Üye
Evet tel açılıyor ama hat kullanılamıyor kayıtla alakalı yani.telefoncuya götürünce daha yazılımı çıkmadı kaydedilemez diyor

• Beğen
Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Kardeşim bu cwm olayını yaptın mı sen ?

• Beğen

AHRenccc

Üye
ilk defa android kullanıyorum

edit:android genel e, cihaz destek e falan konu açtım takan olmadı laf kalabalığı oluyor biraz ama napayım

• Beğen
sekil_27

sekil_27

Üye
    Konu Sahibi
Kardes yazılımla alakalı deil seninki ; imei kaydı yaptırıcaksın pasaporta ; yazılım sadece telefonu çalışır hale getirir hepsi bunla alakalıdır
Hattını kayıtsız telinde kullanamazsın pasaport bulup kayıt ettırıceksin telini

• Beğen
Tepkiler: hayali isyan ve AHRenccc
sekil_27

sekil_27

Üye
    Konu Sahibi
Hayır cwm ye girmedim ; hediye edilen bir teldi ve sadece root yapıp gereksiz uygulamalardan kurtardım teli sesi artırmaya bakıyorum sadece şimdi uygun program bulursam paylaşıcam
REM 500 mb ta çıktı
CWM OLAYINA HİÇ GİRME BENCE HİÇ BİR YERDE DOGRU VE EKSİZSİZ BİR BİLGİ VE PROGRAM VE UYGUN BİR ROMA RASTLAMADIM ; teli çökertir boşuna tamir ücreti ödersin dogru cwm ve rom bulamazsan
Şimdilik uzak dur derim tavsiye olarak

• Beğen
Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Hayır cwm ye girmedim ; hediye edilen bir teldi ve sadece root yapıp gereksiz uygulamalardan kurtardım teli sesi artırmaya bakıyorum sadece şimdi uygun program bulursam paylaşıcam
REM 500 mb ta çıktı
CWM OLAYINA HİÇ GİRME BENCE HİÇ BİR YERDE DOGRU VE EKSİZSİZ BİR BİLGİ VE PROGRAM VE UYGUN BİR ROMA RASTLAMADIM ; teli çökertir boşuna tamir ücreti ödersin dogru cwm ve rom bulamazsan
Şimdilik uzak dur derim tavsiye olarak
Doğru Cwm ve rom bulursan paylaşırsan sevinirim... bu arada ses arttırma bende yapamadım bir türlü

• Beğen
sekil_27

sekil_27

Üye
    Konu Sahibi
Cwm konusuna girmiycem tel bende deil ;cwm olayında her romun eksisi muhakkak oluyor ve sürekli rom denemek zorunda kalıyorsun xperia ray vardı ona atmadıgım rom kalmamıştı
EN İYİSİ HİÇ BULAŞMAMAK Kİ BÖYLE HİÇ BİR BİLGİNİN OLMADIGI s3 i8200 Q gibi bir modelde tel brick olur ilk yanlış romda
Ses i halletmiye çalışıcam

• Beğen
Tepkiler: hayali isyan ve Desaparecido9454
Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Cwm konusuna girmiycem tel bende deil ;cwm olayında her romun eksisi muhakkak oluyor ve sürekli rom denemek zorunda kalıyorsun xperia ray vardı ona atmadıgım rom kalmamıştı
EN İYİSİ HİÇ BULAŞMAMAK Kİ BÖYLE HİÇ BİR BİLGİNİN OLMADIGI s3 i8200 Q gibi bir modelde tel brick olur ilk yanlış romda
Ses i halletmiye çalışıcam
Eyvallah bilgilerin için teşekkürler

• Beğen

esm63

Üye
biri yardımetsin lütfen
root işlemini yaptm yine bypass msl hatası veriyor ?? lütfen yardımm

[email protected] skype

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Merhaba arkadaşlar bende bu teli almayi dusunuyorum bi arkadas cpu z yi yukleyip gpu su nedir gosterir misiniz?

• Beğen
vips

vips

Üye
CWM ile CM yi birbirine karıştırmayın

CM: Cyanogen Mod (Custom ROM)
CWM: ClockWorkMod (Custom Recovery)

CM kullanmasanız bile CWM kullanmalısınız

madem rootladnız bu uygulamayı indirin
o sizi doğru CWM için yönlendirecektir

• Beğen
Tepkiler: xxxxxmertxxxxx ve hayali isyan
Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Cm olsa birde şu telefona iyi olacak...

• Beğen
Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
CM istemenin sebebi nedir?
OC yapmak mı?
Cm iyi diye biliyorum şarj açısından mesela şarj yüzdesini gösteren ibare yok bu modelde ve fazla uygulama ram harcayan şeyler var ne bileyim cm olsa iyi olur benim için

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt