Telefon Tavsiyesi Lütfen Yardım Edin

Sponsorlu Bağlantılar

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım Edin
Merhaba arkadaşlar. Şuanda bilgisayarımın ekran kartı yok. 600 liraya AMD R9 280 Dual X almayı düşünüyorum. Ancak düşündüm ki bu kart bana fazla. Daha uygun fiyatlı bir kart alıp telefonumu yenilemeyi düşünüyorum. General Mobile Discovery 2 almak istiyorum. İnternette arattığımda bulamıyorum. Acaba böyle bir cihaz yok mu ? Yani discovery 2 nedir ? Hangi cihazdır ? Elite , lite'den farklı değil mi ? Ya da lite'nin diğer bir adı mı ? Ben discovery 1'i biliyorum. Diğer modelleri anlatır mısınız ? 700 liraya kadar para bulabilirim. Bu fiyata varsa Discovery 2 mi almalıyım ? Yoksa daha iyi bir cihaz var mı ?

0MG90

0MG90

Üye
Discovery 2 hala çıkmadı ne zaman çıkarda bilinmez. GM alma derim. Discovery hala güncelleme alacak :D
700 liraya kadar en iyi cihaz Moto G. Güncelleme falanda alıyor. Özellikleri de iyi.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Discovery 2 hala çıkmadı ne zaman çıkarda bilinmez. GM alma derim. Discovery hala güncelleme alacak :D
700 liraya kadar en iyi cihaz Moto G. Güncelleme falanda alıyor. Özellikleri de iyi.
Onu da düşündüm ancak hoşuma gitmedi. Şimdi Discovery 2 ne zaman çıkar ve fiyatı ne olur ? Sizce discovery 1 mi alayım yoksa bekleyip 2 mi alayım ? Şimdi 1 alsam pişman olur muyum ?

0MG90

0MG90

Üye
Onu da düşündüm ancak hoşuma gitmedi. Şimdi Discovery 2 ne zaman çıkar ve fiyatı ne olur ? Sizce discovery 1 mi alayım yoksa bekleyip 2 mi alayım ? Şimdi 1 alsam pişman olur muyum ?
Ben olsam almazdım. Sorunlu bi cihaz kullananların yorumunu görüyorum yani. Şarj soketi, ölü piksel falan. Eğer Mediamarkt, Teknosa vb. yerlere gidersen incele bence.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Ben olsam almazdım. Sorunlu bi cihaz kullananların yorumunu görüyorum yani. Şarj soketi, ölü piksel falan. Eğer Mediamarkt, Teknosa vb. yerlere gidersen incele bence.
Arkadaşta var gayet güzel gözüküyor. Ben zaten cihaz ilk çıktığında çoğu kişiye önerdim. Alan kimse pişman olmadı. Kafam çok karışık. Ekran kartını da yüksek tutup telefon alabilirim. Eğer fiyatı artırabilirsem iPhone 5 falan alabilirim. Dediğim gibi hemen alabilirim ama o fiyata Discovery 1 almak istemiyorum 2 olsaydı alırdım.

Invoke

Invoke

Üye
Diskavriki vardı de mi? Unutmuşum ben onu :D Yıl geçti neredeyse.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimalle Discovery 2'yi bekleyeceğim. İncelemesine baktım çok hoşuma gitti. Uygun bir fiyattan giriş yaparsa almayı düşünüyorum. Umarım fiyatı uygun olur.

bulentercan

Üye
Discovery 2 hala çıkmadı onun yerine wp düşünürsen 650 tl ye hepsiburada.com htc windows phone 8x var

• Beğen
Tepkiler: Topal Pire ve byAndroid
Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Discovery 2 hala çıkmadı onun yerine wp düşünürsen 650 tl ye hepsiburada.com htc windows phone 8x var
Eyvallah sağ ol kardeşim ama Discovery'i beklemek daha mantıklı gözüküyor. Umarım erken gelir. Ne zaman geleceği de belli değil ama bekleyeceğiz artık.

Takipçi Satın Al

Üst Alt