Bendeki msdn mi bilmiyorum ki. Içinde hem 32 bit hem 64 bit win8.1 var galiba bazı güncellemeler de entegreli.MSDN isolar zaten uygun.
Beğendiğine sevindimSonun da başka bir bilgisayar bulup bilgisayara işletim sistemi yükledim
İnşAllah bununla ilgili bir inceleme konusu açacağım. Genel olarak bilgisayar hoşuma gitti.

Yoksa bi ara atarim sana msdn isolariniBendeki msdn mi bilmiyorum ki. Içinde hem 32 bit hem 64 bit win8.1 var galiba bazı güncellemeler de entegreli.
Beğendiğine sevindim![]()

Atsan bile indirememYoksa bi ara atarim sana msdn isolarini![]()

Net baglatacagin zaman atariz bizdeAtsan bile indiremem![]()

Laptop aldıktan sonra oNet baglatacagin zaman atariz bizde![]()
sen bugün at özelden ben net bulduğum zaman indiririm 
TamamLaptop aldıktan sonra osen bugün at özelden ben net bulduğum zaman indiririm
![]()

Su an AHCI modunda mı ? Ama hala IDE0 ve IDE1 yazıyor hdd ve dvd de ? Ayrica secure boot ayari galiba yok.evet uefi kurulum yapabilirsin.
diskleri AHCI moduna al şuan IDE olarak görünüyor.
fastboot evet enable olacak.
secure boot bölümüde enable olacak fotoda göremedim.
evet ahci mod seçmişsin.Su an AHCI modunda mı ? Ama hala IDE0 ve IDE1 yazıyor hdd ve dvd de ? Ayrica secure boot ayari galiba yok.
Yani bu moddayken sifirdan win 8.1 kurmam gerekevet ahci mod seçmişsin.
kurulu windows üzerinden bu ayarı değiştirirsen sistem açılmayabilir çünkü driver farkı var ve kurulumdan farkeder bu.
ahci üzerinden sıfır sistem kurmak gerekir.
Ama bu moddayken çok kurulum yaptim ve hep ide idi 
Öneri - Asus X550LN-XO007D Notebook İncelemesi - MaxiCep@messevim Nasıl kurdun? Benimki de yarın gelir herhalde![]()
IDE modda çalışmaz diye bir kaide yok. ama AHCI daha iyi daha hızlıYani bu moddayken sifirdan win 8.1 kurmam gerekAma bu moddayken çok kurulum yaptim ve hep ide idi
![]()

Tamam hallettim denemek icin Win 7 kurdum NCQ acik o IDE0 IDE1 duruyo hala ama. AHCI modda usbden kurulum yaptim heralde o yuzden etkilemedi usbnin basinda IDE yok ya da onlar baska bisey. Su secure boot baska nerede olabilir veya baska hangi ismi vardir ? Ya da baska bi yolla acilabilir mi ?IDE modda çalışmaz diye bir kaide yok. ama AHCI daha iyi daha hızlı![]()
olmayabilir emin değilim.Tamam hallettim denemek icin Win 7 kurdum NCQ acik o IDE0 IDE1 duruyo hala ama. AHCI modda usbden kurulum yaptim heralde o yuzden etkilemedi usbnin basinda IDE yok ya da onlar baska bisey. Su secure boot baska nerede olabilir veya baska hangi ismi vardir ? Ya da baska bi yolla acilabilir mi ?
Daha kurmadim yemekten sonra kuracam. Win 7 kurdum uefi acikken sadece 2 bolum vardi onda. 1. bolum 100mb 2.si 500 gb hdd den geriye kalanlardi.olmayabilir emin değilim.
uefi açıkken uefi olarak win8 kurdun mu ?
kurulumda 3 ayrı bölüm oluşturuyor
350mb 128mb 100mb olarak oluşturup 4. bölümede windowsu kuruyorsan eğer uefi olarak kurmuşsun demektir.
denedin mi
win7de uefi desteği yokDaha kurmadim yemekten sonra kuracam. Win 7 kurdum uefi acikken sadece 2 bolum vardi onda. 1. bolum 100mb 2.si 500 gb hdd den geriye kalanlardi.