The Shadow
Üye
İso bozuktur bende de öyle oldu bi kez farklı bi isoyla denedim çözüldü
Hocamc az once elime gecti. Yalniz dvd den isletim sistemi yuklerken burada takilip kaliyor ilerlemiyor. Sorun ne olabilir acaba?

İso bozuktur bende de öyle oldu bi kez farklı bi isoyla denedim çözüldü
Hocamc az once elime gecti. Yalniz dvd den isletim sistemi yuklerken burada takilip kaliyor ilerlemiyor. Sorun ne olabilir acaba?

Hmm bilmiyorum ki ben. Dvd den kurduğun için yavaştır. Ben USB ile kurmayı düşünüyorum.
İSO nedir?İso bozuktur bende de öyle oldu bi kez farklı bi isoyla denedim çözüldü![]()
Iste sorun orada. Baska iso deneyemem dag basinda yayladayim cevremde baska pcde yokİso bozuktur bende de öyle oldu bi kez farklı bi isoyla denedim çözüldü![]()
Aynen ama 30 dk. ya atılıyor dvd ile usb ile 15 dk. fazla fark yok ama çok uzun süre kalmaması lazım yine de aynı yerde.Hmm bilmiyorum ki ben. Dvd den kurduğun için yavaştır. Ben USB ile kurmayı düşünüyorum.
Dvd ye yazdığın win 8.1 kurulum dosyasından bahsediyorum.Hmm bilmiyorum ki ben. Dvd den kurduğun için yavaştır. Ben USB ile kurmayı düşünüyorum.
İSO nedir?
%10 a kadar ilerlerken sorun yok. Olan ondan sonra oliyor. IlerlemiyorAynen ama 30 dk. ya atılıyor dvd ile usb ile 15 dk. fazla fark yok ama çok uzun süre kalmaması lazım yine de aynı yerde.
Aynı şey bana da oldu 1 hafta pc siz kaldım imkan bulup farklı iso yazdırdım sonra%10 a kadar ilerlerken sorun yok. Olan ondan sonra oliyor. Ilerlemiyor

Yapmayin yav....harddiskimde bircok iso dosyasi mevcut ama yazdirmak icin pc yokAynı şey bana da oldu 1 hafta pc siz kaldım imkan bulup farklı iso yazdırdım sonra![]()

Neyse bekleyin biraz daha belki devam ederYapmayin yav....harddiskimde bircok iso dosyasi mevcut ama yazdirmak icin pc yok![]()

MecburNeyse bekleyin biraz daha belki devam eder![]()

Sanırım o mod bende etkin, o yüzden win 8.1 de pc yi kapattığımda hızlı açılıyor ve biosa giremiyorum. Sadece yeniden başlatta biosa girmek mümkün.beyler yeni bilglisayarlar uefi'dir.
düz olarak kuracağınız sistem eufi ile kurulmuşa göre yavaş açılacaktır.
bir mahsuru yok lakin, win8'in özelliği olan fastboot'tan çok daha fazla yararlanmak isteyenler internetten araştırıp
uefi modda işletim sistemi kurmanızı tavsiye ederim.![]()
ve şu uefi işini sende dene derim telefondan araştır. Ben nete giremiyorum bu aralar@messevim hocam başka pc yoksa tek yapacağın tekrar tekrar denemek olcak
ve şu uefi işini sende dene derim telefondan araştır. Ben nete giremiyorum bu aralarDeniyorum ama sonuc hep ayni. Uefi yi arastirdim ama birsey anlamadim dogrusu.@messevim hocam başka pc yoksa tek yapacağın tekrar tekrar denemek olcakve şu uefi işini sende dene derim telefondan araştır. Ben nete giremiyorum bu aralar@messevim hocam başka pc yoksa tek yapacağın tekrar tekrar denemek olcak
ve şu uefi işini sende dene derim telefondan araştır. Ben nete giremiyorum bu aralar
o zaten normal olarak windows8 in bir çalışma şekli.Sanırım o mod bende etkin, o yüzden win 8.1 de pc yi kapattığımda hızlı açılıyor ve biosa giremiyorum. Sadece yeniden başlatta biosa girmek mümkün.

Tamam o özelliği nasıl açacağımı anladım bilgi içino zaten normal olarak windows8 in bir çalışma şekli.
uefi boot başka birşey.
eğer ssd varsa yeniden başlat dediğinizde sistemin açılması 5 saniye kadar sürüyor ilk kurulumda
bu durum harddiskte te normale göre 2 kat daha hızlı.
araştırın ve UEFI olarak kurun ciddi tavsiyedir![]()

Nette araştırdım bi dosyayı mı editlemek mi ne gerekiyormuş sanırım ne kadar ne kadar doğru bilmiyom ama eve gidince denicemnasıl açıyoruz uefiyi
En iyisi @L-LumieRe ye sormak tabii 
sadece açılacak bir özellik değil. windows kurulumda farklı bir kurulum şeklidirnasıl açıyoruz uefiyi

Tamamsadece açılacak birde özellik değil. windows kurulumda farklı bir kurulum şeklidir![]()

Sağ ol hocam.Hayirli olsun.kardesim