Tavsiye Çok acil max. 1850 lira laptop tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye

Hocam:pc az once elime gecti. Yalniz dvd den isletim sistemi yuklerken burada takilip kaliyor ilerlemiyor. Sorun ne olabilir acaba?
İso bozuktur bende de öyle oldu bi kez farklı bi isoyla denedim çözüldü :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Hmm bilmiyorum ki ben. Dvd den kurduğun için yavaştır. Ben USB ile kurmayı düşünüyorum.
Aynen ama 30 dk. ya atılıyor dvd ile usb ile 15 dk. fazla fark yok ama çok uzun süre kalmaması lazım yine de aynı yerde.
Hmm bilmiyorum ki ben. Dvd den kurduğun için yavaştır. Ben USB ile kurmayı düşünüyorum.
İSO nedir?
Dvd ye yazdığın win 8.1 kurulum dosyasından bahsediyorum.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ama 30 dk. ya atılıyor dvd ile usb ile 15 dk. fazla fark yok ama çok uzun süre kalmaması lazım yine de aynı yerde.
%10 a kadar ilerlerken sorun yok. Olan ondan sonra oliyor. Ilerlemiyor

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
beyler yeni bilglisayarlar uefi'dir.
düz olarak kuracağınız sistem eufi ile kurulmuşa göre yavaş açılacaktır.
bir mahsuru yok lakin, win8'in özelliği olan fastboot'tan çok daha fazla yararlanmak isteyenler internetten araştırıp
uefi modda işletim sistemi kurmanızı tavsiye ederim. :oke:

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
beyler yeni bilglisayarlar uefi'dir.
düz olarak kuracağınız sistem eufi ile kurulmuşa göre yavaş açılacaktır.
bir mahsuru yok lakin, win8'in özelliği olan fastboot'tan çok daha fazla yararlanmak isteyenler internetten araştırıp
uefi modda işletim sistemi kurmanızı tavsiye ederim. :oke:
Sanırım o mod bende etkin, o yüzden win 8.1 de pc yi kapattığımda hızlı açılıyor ve biosa giremiyorum. Sadece yeniden başlatta biosa girmek mümkün.

ismail

ismail

Üye
@messevim hocam başka pc yoksa tek yapacağın tekrar tekrar denemek olcak :( ve şu uefi işini sende dene derim telefondan araştır. Ben nete giremiyorum bu aralar@messevim hocam başka pc yoksa tek yapacağın tekrar tekrar denemek olcak :( ve şu uefi işini sende dene derim telefondan araştır. Ben nete giremiyorum bu aralar

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
@messevim hocam başka pc yoksa tek yapacağın tekrar tekrar denemek olcak :( ve şu uefi işini sende dene derim telefondan araştır. Ben nete giremiyorum bu aralar@messevim hocam başka pc yoksa tek yapacağın tekrar tekrar denemek olcak :( ve şu uefi işini sende dene derim telefondan araştır. Ben nete giremiyorum bu aralar
Deniyorum ama sonuc hep ayni. Uefi yi arastirdim ama birsey anlamadim dogrusu.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Sanırım o mod bende etkin, o yüzden win 8.1 de pc yi kapattığımda hızlı açılıyor ve biosa giremiyorum. Sadece yeniden başlatta biosa girmek mümkün.
o zaten normal olarak windows8 in bir çalışma şekli.
uefi boot başka birşey.
eğer ssd varsa yeniden başlat dediğinizde sistemin açılması 5 saniye kadar sürüyor ilk kurulumda :oke:
bu durum harddiskte te normale göre 2 kat daha hızlı.
araştırın ve UEFI olarak kurun ciddi tavsiyedir :oke:

The Shadow

The Shadow

Üye
o zaten normal olarak windows8 in bir çalışma şekli.
uefi boot başka birşey.
eğer ssd varsa yeniden başlat dediğinizde sistemin açılması 5 saniye kadar sürüyor ilk kurulumda :oke:
bu durum harddiskte te normale göre 2 kat daha hızlı.
araştırın ve UEFI olarak kurun ciddi tavsiyedir :oke:
Tamam o özelliği nasıl açacağımı anladım bilgi için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
nasıl açıyoruz uefiyi

The Shadow

The Shadow

Üye