[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

eyupozturk

Üye
Selamlar. Hanımın Galaxy Wonder telefonu var, ROM'u güncellemeyi düşünüyorum. Kendisi pek ayarlara filan girmez, ama ROM'un %100 Türkçe olmasını tercih ederim. ROM düzenleme hakkında bir şey bilmiyorum, ama İngilizcem gayet iyidir. Eğer arco yada lafactorial arkadaşlardan tanıdığınız varsa, CM11'de 4.4.2 ve 4.4.3 İngilizce olan kısımları Türkçeleştirmeye talibim. Nasıl çalışmak isterlerse o şekilde çalışabiliriz, bana ulaşmaları yeterli olur. Yardımcı olabilirseniz ve ben yardımcı olabilirsem sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve lafactorial

anadolulu03

Üye
yuklemeyi dusunenlerin dikkatine.... rom cok guzel seri ve sikintisi yok. yanliz sarji coook yiyor. tek sorunu bu. bunada bir cozum bulunursa muhtesem bir rom olur.

merica06

merica06

Üye
Merhabalar öncelikle günaydin.. 4.4.3 romu + trim 360 khan kernel + tdt tweaks + seeder + grenify + kitkat tabanli adreno suruculerini yuklu sekilde kullaniyorum ne bur gram kasma nede ram dolu suana kadar kullandigim en iyi rom tek eksigi sarji biraz hizli yiyor onada raziyim fifa modern combat 0 kasma

• Beğen
Tepkiler: lafactorial
Mücteba

Mücteba

Üye
Merhabalar öncelikle günaydin.. 4.4.3 romu + trim 360 khan kernel + tdt tweaks + seeder + grenify + kitkat tabanli adreno suruculerini yuklu sekilde kullaniyorum ne bur gram kasma nede ram dolu suana kadar kullandigim en iyi rom tek eksigi sarji biraz hizli yiyor onada raziyim fifa modern combat 0 kasma
Ram boştur ama önbellek ve diğer dolduğu için boş ram 15 ile 10 mb olarak geçiyor senin gördüğün ram boş ama dolu olan yerdir

bayfeat

bayfeat

Üye
kardeşim trim destekli kernelde seeder kullanmana gerek yok. çünkü trim destekli kernel seederin işlevini yapıyor.Sirmordred ustamızın dediği gibi seeder, trimle destekli kernelde çakışabilir. buda olumsuzluklar gösterebilir bilgin olsun kardeşim. iyi forumlar. :)

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
wondrın tek eksiği ram artık bunada cozum bulsak super olur hr oyunda kasıyor:-)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
blackcat67

blackcat67

Üye
Galaxy Wonder'ı bıraktım cihaz evrim geçirdi s3 aldım cihazdan güncelleme kesildi :close_tema:

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, ismailozcn, aJHier ve 1 kişi daha
genco15

genco15

Üye
Galaxy Wonder'ı bıraktım cihaz evrim geçirdi s3 aldım cihazdan güncelleme kesildi :close_tema:
aynn kardes s3 guncelleme almayacak denıldıınde aklıma ılk sen geldın ama cm de iyidir bence pismanlık bi durum yok

fecral

fecral

Üye
@lafactorial rahatsız ettiğim için özür dilerim. xda'da paylaşacağınız sürüm bu son sürümden farklı mı olacak? herhangi bir değişiklik var mı?
bu arada xda'daki konunuz hayırlı olsun. :yuru

• Beğen
Tepkiler: lafactorial
lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
@lafactorial rahatsız ettiğim için özür dilerim. xda'da paylaşacağınız sürüm bu son sürümden farklı mı olacak? herhangi bir değişiklik var mı?
bu arada xda'daki konunuz hayırlı olsun. :yuru
Build.prop modder var ekstra.
Teşekkür ederim. Aslında paylaşmayacaktım orada ama baktım çok talep var paylaşayım dedim.

• Beğen
Tepkiler: fecral

scandall20

Üye
nasıl yaa bende bildirim cubugu bile kasarak inyo ayrıca arama geldiği zaman ekran gelmiyo siyah ekranda çalıyor telefon

MeeksTR

MeeksTR

Üye
Işık sensörü neden çalışmıyor?

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
ARCHIDROID OPTIMIZATIONS V3 nedir usta bizi bi biilgilendirsen kernel üzerinde ki optimizasyonlar falan mı ? @lafactorial

scandall20

Üye
hepsini yaptım birtek sürücüleri kurmadım onun haricinde denemek için fifayı indirdim kasmayı gec oyun zar zor açılyo... sen nasıl yaptın hangi sürücüyü nerden indirdin hangi performans ayarlarını yaptın bi anlatır mısın ?

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
ARCHIDROID OPTIMIZATIONS V3 nedir usta bizi bi biilgilendirsen kernel üzerinde ki optimizasyonlar falan mı ? @lafactorial
Hem kernel hem rom üzerindeki derlerken yapılan ayarlamalar, iyileştirmeler.

• Beğen
Tepkiler: fecral ve linkinparkmm
genco15

genco15

Üye
merica06

merica06

Üye
hepsini yaptım birtek sürücüleri kurmadım onun haricinde denemek için fifayı indirdim kasmayı gec oyun zar zor açılyo... sen nasıl yaptın hangi sürücüyü nerden indirdin hangi performans ayarlarını yaptın bi anlatır mısın ?

Merhaba öncelikle performans ayarları permance+noop dayada smartv2+noop da olur daha sonra @MeskTR adlı arkadasımın performans ayarları var resimleri onları yap bide temiz kur bende 0 kasma

• Beğen
Tepkiler: MeeksTR

Üst Alt