[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Evlat halo silinmez. Devredışı bırakırsan sana bir sorun oluşturmaz...
kardeşim haloyu nasıl devre dışı bırakcaz bide s5 launcher varmı bldiğin haloyu sevmddim uygulamalar mesnüsünde klasör olşuturmadaım varsa link at

gwonder_13

gwonder_13

Üye
kardeşimbu son sürümde holayı nasıl silicez yardım edin :(
kardeşm şöyle bi dene uygualamalrdan gir haloyu verilerni sil ve temizle sonra durdur de ve çık ama bunları yaparken holodan hariç başka br launcher kullan ve sonra google playden remove unınstal indir ve oradan haloyu kaldr ben genelde istemedğm şeyleri ordan kaldryom ;)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
kardeşm şöyle bi dene uygualamalrdan gir haloyu verilerni sil ve temizle sonra durdur de ve çık ama bunları yaparken holodan hariç başka br launcher kullan ve sonra google playden remove unınstal indir ve oradan haloyu kaldr ben genelde istemedğm şeyleri ordan kaldryom ;)
halo kaldırılır yani dimmi ??

gwonder_13

gwonder_13

Üye
başka launcher kullan ve dene kardeşm :)

gwonder_13

gwonder_13

Üye
yok bn cm9daym daha ama bunu bi denycem sen denedn mi kardeşm :)

gwonder_13

gwonder_13

Üye
valla kardeşm bnde usta saylmam yoksa neden olmasın salih hocam ve dğer hocalara sorablrsn :)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
aJHier

aJHier

Üye
kardeşimbu son sürümde holayı nasıl silicez yardım edin :(

Bahsettiğin şey Halo. Kendisi bir launcher degil.
Holo Launcher olan;)

Birdirim çekmecesini aşağı çekince Görüceksin deaktif etmeyi . en üstteli simgelerden biri.
ayrıca Link at demek olmuyor , link atarmısın olucak. Burda herkez yaptıgını gönüllü yapıyor.

ve sanırım TDT tweak şU

• Beğen
Tepkiler: burak_102, stackbyte, sir mordred ve 2 diğerleri
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Bahsettiğin şey Halo. Kendisi bir launcher degil.
Holo Launcher olan;)

Birdirim çekmecesini aşağı çekince Görüceksin deaktif etmeyi . en üstteli simgelerden biri.
ayrıca Link at demek olmuyor , link atarmısın olucak. Burda herkez yaptıgını gönüllü yapıyor.

ve sanırım TDT tweak şU

bizde artislik yapmıyoruz atan atar atamayan canı sağolsun demekki atarmısın diyeiyomuşum ben yapım böyle

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Bu andreno suruculeri 4.4.3 de kullanabilirmiyz?

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
smarthasv2+vr

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
perfonmance+sio :)

• Beğen
Tepkiler: lafactorial

ismailnayir

Kapalı Hesap