frterk
Üye
sitesinde yarın yazıyor ne kadar doğru bilemiyorumNe zaman)

sitesinde yarın yazıyor ne kadar doğru bilemiyorumNe zaman)

kardes v5+ lite da wifi sorunumu varmı ? full de kopmalar var ara ara da :/Eyvallah kardeşim adamlar noktayı koydu sanıyodum takip etmiyodum şimdi gözüm kulağım orda ve sende![]()
orjinal kamerada ses kapanmıyorOrjinal kamerada da ses kapanıyor mu yoksa sadece powercamde mi kapanıyor?
n7100 içinmi lte romu kardeş, bu lte rom sürümü n7100de sorun çıkartmasınArkadaşlar v5 + light olanı yükleyin sorun yok görüntülü arama çalışıyor yazı tipini ayarlardan hızlı ayarları düzenleyip ekleyin sorunuz olursa yardımcı olabilirimStabil rom budur ilk gün kurdum tek kelime s5 oldu telefonum hatta s5ten bile daha iyi
![]()
hepsinde var okardes v5+ lite da wifi sorunumu varmı ? fu ll de kopmalar var ara ara da :/
o rekor bendeYok arkadaşım romda yaşadığım en ufak sorun yok herşey on numara sadece bir kez kapandı şimdiye kadar oBende ilk önce fu ll olanı yükledim berbattı rom takılmamı dersin görüntülü aramanın olmamasımı ama light kurdum problem yokMillet rom çıkar çıkmaz fu ll alanı kurarım niya eksik olsunki dedi ama bir kişi bile memnun olmadı fullden xda da millet hala uğraşıyo light süper başka ne eklicekler hakikaten merak ediyorum electron team bi harika note 2 üzerinde rom rekoru bendedir en az 50 kez farklı rom attım ama bu adamlar işi biliyo bravo

n7100 v5+ lite version kardeş ben kurdum 300 mb daha az sadece bazı programlar yok sbaro shealt kids mode vs... arkadaşın dediği gibi daha stabil kilit ekranında donma ve geç uyanma sorunu yok... birde üstüne agni r3 kernel çaktım sarj ve performansda daha iyi olduorjinal kamerada ses kapanmıyor
n7100 içinmi lte romu kardeş, bu lte rom sürümü n7100de sorun çıkartmasın
hepsinde var o
o rekor bende![]()

n7100 sorunsuz diyosun deniyecem akşamada kernel ne işe yarıyo dostum bi çözümedim ?n7100 v5+ lite version kardeş ben kurdum 300 mb daha az sadece bazı programlar yok sbaro shealt kids mode vs... arkadaşın dediği gibi daha stabil kilit ekranında donma ve geç uyanma sorunu yok... birde üstüne agni r3 kernel çaktım sarj ve performansda daha iyi oldu![]()
Bende bir problem yok şuan için... yanlış bilgilendirmek istemem kernel konusundada bir yerde denk geldim v5 şarj süresi sorunu diye kernel vardı flashladım farkedilir bir şekilde fark var sarj ve performansdan7100 sorunsuz diyosun deniyecem akşamada kernel ne işe yarıyo dostum bi çözümedim ?
linkini paylaşabilirmisin konuya dahil edeyim bende.Bende bir problem yok şuan için... yanlış bilgilendirmek istemem kernel konusundada bir yerde denk geldim v5 şarj süresi sorunu diye kernel vardı flashladım farkedilir bir şekilde fark var sarj ve performansda

linkini paylaşabilirmisin konuya dahil edeyim bende.![]()
romu kurdum suan süperLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
konuya eklemeden önce dene derim farklılık gösterebilir belki sende![]()

romu kurdum suan süper![]()
Antutu cok bişey fark etmiyo asphalt 8 ve dengi oyunları çalıştırsın yeterli 360dpi çaktım onumara oldu kernelden tırsıyorum yüklemekten farklı bikernel yükledm telefonu kitlendikerneli flashladın mı üstüne
bende suan kafama takılan tek sorun antutu puanı çok çok düşük neredeyse s3 den bile :/

Anladım bende bir sorun olusmadi bilgineAntutu cok bişey fark etmiyo asphalt 8 ve dengi oyunları çalıştırsın yeterli 360dpi çaktım onumara oldu kernelden tırsıyorum yüklemekten farklı bikernel yükledm telefonu kitlendi![]()
denerim ama yine farkı ney bu kernelin sadece şarjmı ?Anladım bende bir sorun olusmadi bilgine![]()
ramde 700lerde seyrediyor ayni zamanda gecislerde baya iyidenerim ama yine farkı ney bu kernelin sadece şarjmı ?
saol kardeşimramde 700lerde seyrediyor ayni zamanda gecislerde baya iyi