[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

selahattinozdal

Üye
Eyvallah kardeşim adamlar noktayı koydu sanıyodum takip etmiyodum şimdi gözüm kulağım orda ve sende:)

• Beğen
Tepkiler: frterk

selahattinozdal

Üye
Yok arkadaşım romda yaşadığım en ufak sorun yok herşey on numara sadece bir kez kapandı şimdiye kadar oBende ilk önce full olanı yükledim berbattı rom takılmamı dersin görüntülü aramanın olmamasımı ama light kurdum problem yokMillet rom çıkar çıkmaz full alanı kurarım niya eksik olsunki dedi ama bir kişi bile memnun olmadı fullden xda da millet hala uğraşıyo light süper başka ne eklicekler hakikaten merak ediyorum electron team bi harika note 2 üzerinde rom rekoru bendedir en az 50 kez farklı rom attım ama bu adamlar işi biliyo bravo

• Beğen
Tepkiler: frterk
adanalı1

adanalı1

Üye
İndirip saklayalım lazım olur ılerırde :D sağolasın kardesım .

selahattinozdal

Üye
Ben sakladım hafıza kartımda ne olur ne olmaz:) sende Sağol iyi geceler diliyorum.

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal kamerada da ses kapanıyor mu yoksa sadece powercamde mi kapanıyor?
orjinal kamerada ses kapanmıyor
Arkadaşlar v5 + light olanı yükleyin sorun yok görüntülü arama çalışıyor yazı tipini ayarlardan hızlı ayarları düzenleyip ekleyin sorunuz olursa yardımcı olabilirim:)Stabil rom budur ilk gün kurdum tek kelime s5 oldu telefonum hatta s5ten bile daha iyi:)
n7100 içinmi lte romu kardeş, bu lte rom sürümü n7100de sorun çıkartmasın
kardes v5+ lite da wifi sorunumu varmı ? fu ll de kopmalar var ara ara da :/
hepsinde var o :(
Yok arkadaşım romda yaşadığım en ufak sorun yok herşey on numara sadece bir kez kapandı şimdiye kadar oBende ilk önce fu ll olanı yükledim berbattı rom takılmamı dersin görüntülü aramanın olmamasımı ama light kurdum problem yokMillet rom çıkar çıkmaz fu ll alanı kurarım niya eksik olsunki dedi ama bir kişi bile memnun olmadı fullden xda da millet hala uğraşıyo light süper başka ne eklicekler hakikaten merak ediyorum electron team bi harika note 2 üzerinde rom rekoru bendedir en az 50 kez farklı rom attım ama bu adamlar işi biliyo bravo
o rekor bende:ehe

frterk

frterk

Üye
orjinal kamerada ses kapanmıyor
n7100 içinmi lte romu kardeş, bu lte rom sürümü n7100de sorun çıkartmasın
hepsinde var o :(
o rekor bende:ehe
n7100 v5+ lite version kardeş ben kurdum 300 mb daha az sadece bazı programlar yok sbaro shealt kids mode vs... arkadaşın dediği gibi daha stabil kilit ekranında donma ve geç uyanma sorunu yok... birde üstüne agni r3 kernel çaktım sarj ve performansda daha iyi oldu :)

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
n7100 v5+ lite version kardeş ben kurdum 300 mb daha az sadece bazı programlar yok sbaro shealt kids mode vs... arkadaşın dediği gibi daha stabil kilit ekranında donma ve geç uyanma sorunu yok... birde üstüne agni r3 kernel çaktım sarj ve performansda daha iyi oldu :)
n7100 sorunsuz diyosun deniyecem akşamada kernel ne işe yarıyo dostum bi çözümedim ?

frterk

frterk

Üye
n7100 sorunsuz diyosun deniyecem akşamada kernel ne işe yarıyo dostum bi çözümedim ?
Bende bir problem yok şuan için... yanlış bilgilendirmek istemem kernel konusundada bir yerde denk geldim v5 şarj süresi sorunu diye kernel vardı flashladım farkedilir bir şekilde fark var sarj ve performansda

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Bende bir problem yok şuan için... yanlış bilgilendirmek istemem kernel konusundada bir yerde denk geldim v5 şarj süresi sorunu diye kernel vardı flashladım farkedilir bir şekilde fark var sarj ve performansda
linkini paylaşabilirmisin konuya dahil edeyim bende.:tşk:

frterk

frterk

Üye
linkini paylaşabilirmisin konuya dahil edeyim bende.:tşk:

konuya eklemeden önce dene derim farklılık gösterebilir belki sende ;)

selahattinozdal

Üye
Arkadaşlar galaxy s5 kamerayı portlayan oldumu hiçNote 2 üzerinde çalıştırabilen varmı

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
:thumbup::thumbup::thumbup: kerneli flashladın mı üstüne :)

bende suan kafama takılan tek sorun antutu puanı çok çok düşük neredeyse s3 den bile :/
Antutu cok bişey fark etmiyo asphalt 8 ve dengi oyunları çalıştırsın yeterli 360dpi çaktım onumara oldu kernelden tırsıyorum yüklemekten farklı bikernel yükledm telefonu kitlendi :)

frterk

frterk

Üye
Antutu cok bişey fark etmiyo asphalt 8 ve dengi oyunları çalıştırsın yeterli 360dpi çaktım onumara oldu kernelden tırsıyorum yüklemekten farklı bikernel yükledm telefonu kitlendi :)
Anladım bende bir sorun olusmadi bilgine ;)

Üst Alt