[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

mks740

mks740

Üye
N
güvenlik modelini tek elle çalıştırmadan kastın kardeş şekilli kilit flnmı bu arada ?
Nasıl resim atacağımı bilmediğim için atamiyorum. Şöyle bişey. Normal modeli küçültüyor. Sağ ve sol tarafa yakın şekilde istediğin gibi kullanabiliyorsun. Sallıyorum normali 4x4 cmlik ise tek elle çalıştırmada 3x3 oluyor. Çok rahat oluyordu.Bu romun yapımcıları neden kaldırdı anlamadım..

pirana962

pirana962

Üye
hocam öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. Akşam kurdum bu romu küçük bir sorunum var resimde belli oluyor ona yardımcı olabilirseniz sevinirim.Birde kernel ne işe yarıyor fazla bir bilgim yok o konuda verdiğiniz linkteki kerneli kurayım mı? şimdiden teşekkür ederim :)

Buhara15

Üye
Kernel kurmayin gerek yok inanin rom güzeldi taki kerneli kurana kadar ... tekrar sifirdan kurmama neden oldu.. o boşluk yüklediğin bir programdan kaynaklanıyor bildirim gosteren bazı programlar yapıyor bunu ok.

pirana962

pirana962

Üye
teşekkürler cevap için hocam..programları tek tek deneyip bulmak lazım sorunu yapanı demek ki.

..........................................,
tamam sorun çözüldü adblock adlı programı kullanıyorum ondan yapıyormuş. :)

Son düzenleme:

fastottoman

Üye
v5.2 sürümünün gelmesiyle tekrar bi kurulum sırası yazarmısınız arkadaşlar rica etsem.

1.DN3 v5.2 LiTE
2. ?

eyetkin

eyetkin

Üye
slm arkadaşlar benim kanım bu v5.2 e hiç kaynamadı yükler en başta 3 seçenek veriyor ya hangisini yüklüyorsunuz ben s5 not2 not3 yükledim hiç memnun kalmadım bu sefer en altakini seç tim bakalım

bide bu clean master bu sony expera temasını trojan olarak görüyor denk gelen oldum hiç

Son düzenleme:
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
v5.2 sürümünün gelmesiyle tekrar bi kurulum sırası yazarmısınız arkadaşlar rica etsem.

1.DN3 v5.2 LiTE
2. ?
romu kur ve de kerneli kur 360 dpi launcheri kur kardeşim başka kurulum gerek yok simge fln kurma yazılar gidiyor
slm arkadaşlar benim kanım bu v5.2 e hiç kaynamadı yükler en başta 3 seçenek veriyor ya hangisini yüklüyorsunuz ben s5 not2 not3 yükledim hiç memnun kalmadım bu sefer en altakini seç tim bakalım

bide bu clean master bu sony expera temasını trojan olarak görüyor denk gelen oldum hiç
en sorunsuz rom kardeşim neden beğenmediniz ? hayatta hiç bi virüs programına güvenmiyorum kullanmamanı tercih ederim kesinlikle telefona zarar verecek bişey yok romda:)

fastottoman

Üye
Cici60 ilgin için teşekkürler kardeşim ;)

mks740

mks740

Üye
Bildirim panelinde kaç tane özellik var? Ben rc2 kullanıyorum 25 tane var. 5.2 de maç tane?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

eyetkin

eyetkin

Üye
romu kur ve de kerneli kur 360 dpi launcheri kur kardeşim başka kurulum gerek yok simge fln kurma yazılar gidiyor
en sorunsuz rom kardeşim neden beğenmediniz ? hayatta hiç bi virüs programına güvenmiyorum kullanmamanı tercih ederim kesinlikle telefona zarar verecek bişey yok romda:)

İlk yükledim de üç seceneklerden S5 not not olanı seçmiştim çok kasmalar yaptı yeniden kurdum 3 secenek olan kurdum şimdilik iyi gidiyor.
Özel mod çalışmıyor sizde öylemi

fastottoman

Üye
tüm wipe işlemlerini yaptım ve DN3 v5.2 LiTE kurdum şebeke problemi oluştu. yardım edermisiniz.

sefilibaba

sefilibaba

Üye
DN3 v5.2 kurulu verilen kernelide flashladım. play storedan wenom xposed kurdum ancak xposed installer apks ını yüklerken YÜKLENEMEDİ sorunu alıyorum(bilinmeyen kaynaklar açık).Sorun romdan(v5.2 lite) kaynaklı olabilir mi? v5.2 lite kullanıp xposed installer apk yükleyen arkadaşlar var mı?

sefaermancik

sefaermancik

Üye
DN3 v5.2 kurulu verilen kernelide flashladım. play storedan wenom xposed kurdum ancak xposed installer apks ını yüklerken YÜKLENEMEDİ sorunu alıyorum(bilinmeyen kaynaklar açık).Sorun romdan(v5.2 lite) kaynaklı olabilir mi? v5.2 lite kullanıp xposed installer apk yükleyen arkadaşlar var mı?
Arkadaşlar sorunu çözdüm verilen kernel sürümü hem kamerayi hemde xposed yüklenmesini bozuyor. Benim tavsiyem dn3 ün orjinal kernelini değistirmeyin daha stabil çalışıyor.

frterk

frterk

Üye
Arkadaşlar sorunu çözdüm verilen kernel sürümü hem kamerayi hemde xposed yüklenmesini bozuyor. Benim tavsiyem dn3 ün orjinal kernelini değistirmeyin daha stabil çalışıyor.
bende v5.2 ve agni kernel yüklü hiçbir problem yok aksine gayet performaslı ve stabil kardeş...

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

fastottoman

Üye
arkadaşlar 5.2 lite romu kurup şebeke problemi yaşayan olursa GT-N7100_ModemNC2 bu modemi flaşlasınlar sorun çözülüyor. sfinder ve hızlı bağlan sekmelerini bildirim panelinden nasıl kaldırırım bilen varmı :)

Üst Alt