cici60
Üye
güvenlik modelini tek elle çalıştırmadan kastın kardeş şekilli kilit flnmı bu arada ?Öyle bişey bulamadım ben. Bulan olursa bizi bilgilendirsin![]()
güvenlik modelini tek elle çalıştırmadan kastın kardeş şekilli kilit flnmı bu arada ?Öyle bişey bulamadım ben. Bulan olursa bizi bilgilendirsin![]()
Nasıl resim atacağımı bilmediğim için atamiyorum. Şöyle bişey. Normal modeli küçültüyor. Sağ ve sol tarafa yakın şekilde istediğin gibi kullanabiliyorsun. Sallıyorum normali 4x4 cmlik ise tek elle çalıştırmada 3x3 oluyor. Çok rahat oluyordu.Bu romun yapımcıları neden kaldırdı anlamadım..güvenlik modelini tek elle çalıştırmadan kastın kardeş şekilli kilit flnmı bu arada ?
romu kur ve de kerneli kur 360 dpi launcheri kur kardeşim başka kurulum gerek yok simge fln kurma yazılar gidiyorv5.2 sürümünün gelmesiyle tekrar bi kurulum sırası yazarmısınız arkadaşlar rica etsem.
1.DN3 v5.2 LiTE
2. ?
en sorunsuz rom kardeşim neden beğenmediniz ? hayatta hiç bi virüs programına güvenmiyorum kullanmamanı tercih ederim kesinlikle telefona zarar verecek bişey yok romdaslm arkadaşlar benim kanım bu v5.2 e hiç kaynamadı yükler en başta 3 seçenek veriyor ya hangisini yüklüyorsunuz ben s5 not2 not3 yükledim hiç memnun kalmadım bu sefer en altakini seç tim bakalım
bide bu clean master bu sony expera temasını trojan olarak görüyor denk gelen oldum hiç

v5.2 full sürünü kullanıyorum onu tercih etmeni öneririm sorunsuz donmasızCici60 ilgin için teşekkürler kardeşim![]()

romu kur ve de kerneli kur 360 dpi launcheri kur kardeşim başka kurulum gerek yok simge fln kurma yazılar gidiyor
en sorunsuz rom kardeşim neden beğenmediniz ? hayatta hiç bi virüs programına güvenmiyorum kullanmamanı tercih ederim kesinlikle telefona zarar verecek bişey yok romda![]()
modem dosyasını kurmalısıntüm wipe işlemlerini yaptım ve DN3 v5.2 LiTE kurdum şebeke problemi oluştu. yardım edermisiniz.
Arkadaşlar sorunu çözdüm verilen kernel sürümü hem kamerayi hemde xposed yüklenmesini bozuyor. Benim tavsiyem dn3 ün orjinal kernelini değistirmeyin daha stabil çalışıyor.DN3 v5.2 kurulu verilen kernelide flashladım. play storedan wenom xposed kurdum ancak xposed installer apks ını yüklerken YÜKLENEMEDİ sorunu alıyorum(bilinmeyen kaynaklar açık).Sorun romdan(v5.2 lite) kaynaklı olabilir mi? v5.2 lite kullanıp xposed installer apk yükleyen arkadaşlar var mı?
bende v5.2 ve agni kernel yüklü hiçbir problem yok aksine gayet performaslı ve stabil kardeş...Arkadaşlar sorunu çözdüm verilen kernel sürümü hem kamerayi hemde xposed yüklenmesini bozuyor. Benim tavsiyem dn3 ün orjinal kernelini değistirmeyin daha stabil çalışıyor.
paylaştığım agni kerneli sorunsuz ve stabil çalışmaktadırbende v5.2 ve agni kernel yüklü hiçbir problem yok aksine gayet performaslı ve stabil kardeş...