[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın ben yeniyim bu konularda bişey sormak istiyorum.telefonum note 2.android 4.3 yüklü.ben 4.4.2 ye güncellemek istiyorum.ama s5 teması falan istemiyorum.sadece 4.4.2 olsun istiyorum.hangi dosyaları indirmem gerekiyor.ve nasıl yükleme yapacağım.odin kullanmayı biliyorum.telefonum klon imeili bu arada.cevap verirseniz çok sevinirim
4.4.2 ile 4.3 arasında cok farklı bişey yok orjinalinde araştırman lazım telefona uyumlu rom bulman lazım %100 ime gider hat görmez yani telefon ona göre yükle
Aynen kardes arama geldiginde 2 3 sn icinde anca uyaniyor
bide 3gden arama yapılmıyo...

mastek91

Üye
4.4.2 ile 4.3 arasında cok farklı bişey yok orjinalinde araştırman lazım telefona uyumlu rom bulman lazım %100 ime gider hat görmez yani telefon ona göre yükle
bide 3gden arama yapılmıyo...

AMA MODemi yüklesem düzelmez mi imei sorunu

furkanyaşarcasper

furkanyaşarcasper

Üye
Sinra install from sd bu yazı gelmiyor ilk robot atışım lütfen yardım edinSinra install from sd bu yazı gelmiyor girdigim sitelerde bu yazıya girmek söleniyo ama yazı yok ilk defa yapıyorum lütfen yardım

MaxipmaN

Üye
zamanla şişiyormu temp dosyalarından dolayı falan?

furkanyaşarcasper

furkanyaşarcasper

Üye
Bilmiyorum abi ilk defa yapıyom ama adin den olmuyo vd karttan olması gerekiyo ama o yazı olmuyo recovery modda ne yapmam gerekiyo

aşikar53

aşikar53

Üye
3g arama yapmiyor bazen kasım kasım kasılıyor biraz sikintili bi cozum bulurlar insallah

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

hasagic27

Üye
Bana biri nasil yukleyebilecegimi ayrintili anlatabilir mi
Tel note 2 orjinal
4.1.2 yuklu
Daha once hic rom root yapmadim

mks740

mks740

Üye
Bu kamera çekim sesini nasıl kapatabiliriz? Su çıkırt sesi..

selahattinozdal

Üye
Arkadaşlar v5 + light olanı yükleyin sorun yok görüntülü arama çalışıyor yazı tipini ayarlardan hızlı ayarları düzenleyip ekleyin sorunuz olursa yardımcı olabilirim:)Stabil rom budur ilk gün kurdum tek kelime s5 oldu telefonum hatta s5ten bile daha iyi:)

• Beğen
Tepkiler: frterk
frterk

frterk

Üye
Arkadaşlar v5 + light olanı yükleyin sorun yok görüntülü arama çalışıyor yazı tipini ayarlardan hızlı ayarları düzenleyip ekleyin sorunuz olursa yardımcı olabilirim:)Stabil rom budur ilk gün kurdum tek kelime s5 oldu telefonum hatta s5ten bile daha iyi:)
eyw v5.2 geliyor onu denicem şahsen ;)

selahattinozdal

Üye
Ne zaman:))

Üst Alt