frterk
Üye
Aynen kardes arama geldiginde 2 3 sn icinde anca uyaniyorkilit ekranı yavaş baya bitek sorun o![]()
Aynen kardes arama geldiginde 2 3 sn icinde anca uyaniyorkilit ekranı yavaş baya bitek sorun o![]()
4.4.2 ile 4.3 arasında cok farklı bişey yok orjinalinde araştırman lazım telefona uyumlu rom bulman lazım %100 ime gider hat görmez yani telefon ona göre yüklekusura bakmayın ben yeniyim bu konularda bişey sormak istiyorum.telefonum note 2.android 4.3 yüklü.ben 4.4.2 ye güncellemek istiyorum.ama s5 teması falan istemiyorum.sadece 4.4.2 olsun istiyorum.hangi dosyaları indirmem gerekiyor.ve nasıl yükleme yapacağım.odin kullanmayı biliyorum.telefonum klon imeili bu arada.cevap verirseniz çok sevinirim
bide 3gden arama yapılmıyo...Aynen kardes arama geldiginde 2 3 sn icinde anca uyaniyor
4.4.2 ile 4.3 arasında cok farklı bişey yok orjinalinde araştırman lazım telefona uyumlu rom bulman lazım %100 ime gider hat görmez yani telefon ona göre yükle
bide 3gden arama yapılmıyo...
her romla modem uymaz bu hong kong sürümüyle uyumlu modemAMA MODemi yüklesem düzelmez mi imei sorunu
zaten buradaki rom da hong kong sürümü değil miher romla modem uymaz bu hong kong sürümüyle uyumlu modem
burdaki değil ama destekliyozaten buradaki rom da hong kong sürümü değil mi
Aynenkilit ekranında donuyor 3g çalışmıyo en stabili v4 rc3g arama yapmiyor bazen kasım kasım kasılıyor biraz sikintili bi cozum bulurlar insallah
Twrp recovery i kur. Sd karta romu at recoveryden sd karta attığın romu seçBilmiyorum abi ilk defa yapıyom ama adin den olmuyo vd karttan olması gerekiyo ama o yazı olmuyo recovery modda ne yapmam gerekiyo
Galaxy Note 2 N7100 - Note 2[4.3] Kurulumu En kapsamlı Anlatım[HATASIZ ŞEBEKE+ WİFİ+ ROOT!+ KNOX'U KALDIRMA] - MaxiCepBana biri nasil yukleyebilecegimi ayrintili anlatabilir mi
Tel note 2 orjinal
4.1.2 yuklu
Daha once hic rom root yapmadim
tekBu kamera çekim sesini nasıl kapatabiliriz? Su çıkırt sesi..

tek
Còzüm powercam kur ayarlar resim ayarları sesi kapat![]()
Wanam xposed da olmasi lazim kamera sesi kapat kurcala bulursun kardesOrjinal kamerada da ses kapanıyor mu yoksa sadece powercamde mi kapanıyor?
eyw v5.2 geliyor onu denicem şahsenArkadaşlar v5 + light olanı yükleyin sorun yok görüntülü arama çalışıyor yazı tipini ayarlardan hızlı ayarları düzenleyip ekleyin sorunuz olursa yardımcı olabilirimStabil rom budur ilk gün kurdum tek kelime s5 oldu telefonum hatta s5ten bile daha iyi
![]()