Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL
Sponsorlu Bağlantılar
T.serdar
Üye
Dogrumu verdim linki telefondan zor oluyor programdan girdigim icin grup varmi aekadaslar linkte?
- Telefonunuzda gösterişli bir kaydırma efekti isterseniz. Ayarlar bölümünden "Arayüz"a dokunun ardından "ListView Settings"(Liste Görünüm Ayarları) seçin ben bunu demek istemiştim az önce..
- Telefonunuzda gösterişli bir kaydırma efekti isterseniz. Ayarlar bölümünden "Arayüz"a dokunun ardından "ListView Settings"(Liste Görünüm Ayarları) seçin ben bunu demek istemiştim az önce..
- Telefonunuzda gösterişli bir kaydırma efekti isterseniz. Ayarlar bölümünden "Arayüz"a dokunun ardından "ListView Settings"(Liste Görünüm Ayarları) seçin kardeş bu ayarlar bunda varmıdır....
linkinparkmm
Üye
overlock halinde skor.sanırım rekor bu overlock yokken 7612 almıştım bidaha böyle skorlar alamadım dcm-TDT tweak-khan kernel
- Telefonunuzda gösterişli bir kaydırma efekti isterseniz. Ayarlar bölümünden "Arayüz"a dokunun ardından "ListView Settings"(Liste Görünüm Ayarları) seçin kardeş bu ayarlar bunda varmıdır....