[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

rea_kod

Üye
stabilite mükemmel :D (biraz öncekileri bilinçaltım yazmış. şarjı az giden bi telefon almak kafama yer etmiş artık :D )

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: aJHier

Mücteba

Mücteba

Üye
stabilite mükemmel wifi açık fifa 14 oynadım 1 saat %5 gitti
Simdi salladin iste bide wifi acik 1 saate %5 imkansizi soluyorsun oyle bisey olsaydi benim batarya 2000mah 1saat fifa oynamaya %30 gidiyo iyi sallıyosun walla :)

murat_3230

murat_3230

Üye
arakadaşlar gapps paketi içindemi yoksa ayrıyaten mi kurucaz...

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Gapps 4.4.2 ninmi flaslicaz?

Mücteba

Mücteba

Üye
murat_3230

murat_3230

Üye
hangi linki yüklücez üç link var boyutu çok yüksek gibi....

murat_3230

murat_3230

Üye
hangi linki yüklücez üç link var boyutu çok yüksek gibi.... acill yardım

rea_kod

Üye
hangi linki yüklücez üç link var boyutu çok yüksek gibi....
içinden sadece 1ini yükleyeceksin

sen bunu yükle (micro modül)
bu en hafif gapps sayılır
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

minecraft deneyi :D(smartassv2-sio 1401-768mhz -- trim khan kernel bigmem360)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mücteba

T.serdar

Üye
Arkadaslar facede yabanci bir forumu takip ediyorum biraz once 4.4.3 ss paylastim grupta herkez biseyler sormaya basladi bende turkce yazmalarini soyledim hahah :) neyse link istiyorlar veriyimmi yoksa arastirsinlarmi?

rea_kod

Üye
Arkadaslar facede yabanci bir forumu takip ediyorum biraz once 4.4.3 ss paylastim grupta herkez biseyler sormaya basladi bende turkce yazmalarini soyledim hahah :) neyse link istiyorlar veriyimmi yoksa arastirsinlarmi?

bırak uğraşsınlar zaten senin link vermen doğru olmaz yapanın takdirine kalmış bişeybu arada emeği geçen herkese çok teşekkürler

T.serdar

Üye
bırak uğraşsınlar zaten senin link vermen doğru olmaz yapanın takdirine kalmış bişeybu arada emeği geçen herkese çok teşekkürler
O yuzden yazdim zaten yapandan izin almadan paylasmam linki :)

emrah166

Üye
Facedeki o forumun ismini atar misin kardes merak ettim ister burdan ister pmden?

T.serdar

Üye
buyrun arkadaslar surekli birsey paylasiliyor grupta cok iyi tasarimlar var bakin derim isimize yarari olabilecek seyler bulabilirsiniz :)

Üst Alt