İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dawid

dawid

Üye
arkadaşlar youtube hd programını kullanıyorum şebekeden youtube giriyor wi-fi den girmiyor wifi yi sildim tekrar kurdum yok olmuyor acaba program wifi desteklemiyormuilginç olan internet explorer danda girmiyor lütfen yardım

luckysleven

luckysleven

Üye
arkadaşlar youtube hd programını kullanıyorum şebekeden youtube giriyor wi-fi den girmiyor wifi yi sildim tekrar kurdum yok olmuyor acaba program wifi desteklemiyormuilginç olan internet explorer danda girmiyor lütfen yardım

Bende de boyleydi duzeldi az once

beats

beats

Üye
Computex'teki Windows Phone 8.1'li Prototipler:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

smltrl

Üye
Arkadaşlar telefondaki yerleşik bildirim sesleri yeterli gelmiyor bana bir kaç tane uygulama indirdim fakat hepsinde saçma sapan mesaj sesleri var ( Message Message diye bağıran adam gibi ) bu konuda bana yardımcı olabilecek uygulama var mı bildiğiniz

hookword

hookword

Üye
Arkadaşlar telefondaki yerleşik bildirim sesleri yeterli gelmiyor bana bir kaç tane uygulama indirdim fakat hepsinde saçma sapan mesaj sesleri var ( Message Message diye bağıran adam gibi ) bu konuda bana yardımcı olabilecek uygulama var mı bildiğiniz

Dostum en iyisi internetten aratıp bulmak istediğine göre, ben de ne zaman uygulamalara güvensem hep bi eksiklik oluyor.
Edit: Uygulamalar içinde en iyisi bence zedge

smltrl

Üye
Dostum en iyisi internetten aratıp bulmak istediğine göre, ben de ne zaman uygulamalara güvensem hep bi eksiklik oluyor.
Edit: Uygulamalar içinde en iyisi bence zedge
Teşekkürler

Murat Alper

Murat Alper

Üye
avirall time suite uygulaması son güncellemeden sonra çalışmıyor sizdede oluyormu

beats

beats

Üye
Threema adlı güvenli mobil mesajlaşma uygulaması Windows Phone uygulaması için çalışıyormuş.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Royal Revolt 2 oyununda format sonrası eski datalarıma nasıl geri dönebilirim. Bilgisi olan var mı?

barannn79

barannn79

Üye
Messenger hdtv gibi mağazadaki güncellemeleri yapamıyorum. Sd karta kurulmaz diyor bende akıllı depolamadan tüm seçenekleri telefon yapıyorum, bu defada meraklı beyinler bu kodu yararlı bulabilir diye hata çıkıyor?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

smltrl

Üye
Titreşimi kapatınca titremiyor sorun yok whatsappda

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Ya arkadaşlar bu uygulamayı yapan vardır eminim. Bi zahmen anlatabilir mi acaba. PC 8.1, TEL L820. pc nin ip adresini giriyorum ipv4 adresini yani ama hata verip duruyor anlamadım gitti.

luckysleven

luckysleven

Üye
(L520) (L925)

Kazanan 925 oldu haha :halay1:Bunlarda anlık değerlerimiz . İkisinede aynı anda güncelle dedim artık hangisi tutarsa: )

(L520) (L925)

PureFood

PureFood

Üye
(L520) (L925)

Kazanan 925 oldu haha :halay1:Bunlarda anlık değerlerimiz . İkisinede aynı anda güncelle dedim artık hangisi tutarsa: )

(L520) (L925)
Haydaaaaaa, eee kime güveneceğiz şimdi ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yenileme vakitleri aynı değildir muhtemelen.
O yüzden farklılık olabilir.

Bu arada Prognoza'ya gelecek hafta yeni özellikler geliyor.

-Kilit ekranı resmini özelleştirebilme ekleniyor.
-İstediğiniz şehirleri favorilere ekleyip aralarında geçiş yapabilme geliyor.
-Kilit ekranı ve live tile'da yarından başlayan gün dizilimi artık bugünden başlıyor.
Ör: Bugün Cumartesi.
Ancak kilit ekranı ve Live tile'da anlık hava durumu ile Pazar günü ve sonraki günleri gösteriyor.
Yani Pazar-Pazartesi-Salı-Çarşamba'yı gösteriyor.
Güncellemeden sonra ise kilit ekranı ve live tile'da bugünkü en düşük ve en yüksek değerleri de gösterecek.
Yani Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı olacak.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher, beats ve PureFood
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
WP ile alakası yok ama paylaşim dedim haberi olanlar vardır belki Nokia Here haritaları androin ve ios da paylaşıyormuş
Turkcell bültende şimdi okudum

luckysleven

luckysleven

Üye
Yukarida yazdigim gibi ayni anda guncelle dedim zaten saatler ayni goruldugu uzere hani olduda araya 15 saniye soksam yinede bu kadar farklilik olamaz : ) amac kotulemek degil yanlis anlasilmasin bir bug yakaladim paylastim bu kadar : )

Üst Alt