arkadaşlar youtube hd programını kullanıyorum şebekeden youtube giriyor wi-fi den girmiyor wifi yi sildim tekrar kurdum yok olmuyor acaba program wifi desteklemiyormuilginç olan internet explorer danda girmiyor lütfen yardım
eywallah kardeşim bende çozdum sağolasınBende de boyleydi duzeldi az once
Arkadaşlar telefondaki yerleşik bildirim sesleri yeterli gelmiyor bana bir kaç tane uygulama indirdim fakat hepsinde saçma sapan mesaj sesleri var ( Message Message diye bağıran adam gibi ) bu konuda bana yardımcı olabilecek uygulama var mı bildiğiniz
TeşekkürlerDostum en iyisi internetten aratıp bulmak istediğine göre, ben de ne zaman uygulamalara güvensem hep bi eksiklik oluyor.
Edit: Uygulamalar içinde en iyisi bence zedge
Teşekkürler
Bunlarda anlık değerlerimiz . İkisinede aynı anda güncelle dedim artık hangisi tutarsa: )Haydaaaaaa, eee kime güveneceğiz şimdi ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(L520)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(L925)
Kazanan 925 oldu hahaBunlarda anlık değerlerimiz . İkisinede aynı anda güncelle dedim artık hangisi tutarsa: )
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(L520)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(L925)