İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Fm transmitter ın olmaması üzücü.
İlginç bir teknoloji o, şehir içinde cazırtıdan falan sıkıcı oluyor, X2 var müzik dinlemek için kullandığım, acayip telefon. Radyodaki yayını kaydetme, kulaklıksız radyo dinleme, FM Transmitter bu üçü var. Acayip bu Nokia valla. :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İlginç bir teknoloji o, şehir içinde cazırtıdan falan sıkıcı oluyor, X2 var müzik dinlemek için kullandığım, acayip telefon. Radyodaki yayını kaydetme, kulaklıksız radyo dinleme, FM Transmitter bu üçü var. Acayip bu Nokia valla. :D
şehir içi seninde dediğin gibi sorunlu frekanslar çakışıyor cızırtı dinliyoruz ama uzun yolda oldukça pratik ve güzel

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam benim n97 de fm transmitter çok işime yaramıştı. Manyak zevkli oluyo :P hatta o kadar ki yan şeritte giden abime frekansı verdim abartmıyorum birkaç metre arkamdan gelirken bile benim çaldığım müziği dinleyebildiğini söyledi. :D
Tabi şimdi elimde L920 var ve mikrofonlu bir aux kablom var. Araba teybime giren kısmı 2, telefona giren kısmı 3 jaklı uca sahip, ortasında mikrofonu olan bir kablo. Telefonu da araç şarj kiti ve tutacağı ile araca bağlıyorum. Şarj derdi olmadan yola devam :D
Hızlı arama, yol bilgisayarı, mp3ler, arada telefona yüklenmiş bir sürü Calliou (kızım için çizgifilm). Hahaha.
Nokia = Keyif (Benim için).

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
WhatsApp'da bu ne anlama geliyor???? Adamlar bi 10 mb WhatsApp yapamamış...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hocam benim n97 de fm transmitter çok işime yaramıştı. Manyak zevkli oluyo :P hatta o kadar ki yan şeritte giden abime frekansı verdim abartmıyorum birkaç metre arkamdan gelirken bile benim çaldığım müziği dinleyebildiğini söyledi. :D
Tabi şimdi elimde L920 var ve mikrofonlu bir aux kablom var. Araba teybime giren kısmı 2, telefona giren kısmı 3 jaklı uca sahip, ortasında mikrofonu olan bir kablo. Telefonu da araç şarj kiti ve tutacağı ile araca bağlıyorum. Şarj derdi olmadan yola devam :D
Hızlı arama, yol bilgisayarı, mp3ler, arada telefona yüklenmiş bir sürü Calliou (kızım için çizgifilm). Hahaha.
Nokia = Keyif (Benim için).
bu dediklerin güzelmiş beğedim

dayannight

dayannight

Üye
Windows işletimli telefonlar hakkında sorularım olacak bu telefonlardan en çok nokia markasını gördüm.Htc ve Samsung da var sizce windows telefon nasıl uygulama ve oyun olarak eksiklik var mı ? birde bazılarında sd kart takılamıyor ama hafızası 16gb dan başlıyor bu hafıza yeterlimidir uygulamalar çok fazla yer kaplıyor mu? windowsta birde markaya göre uygulama sayısı ve marketi değişiyor mu? yardımlarınızı bekliyorum.Konuyu windows phone kullananlar daha iyi bilir düşüncesiyle buraya açtım.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
markette eksik yok. 32 gb almanız önerilir. market çoşuyor

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
32 gb al market Redbull içmiş :sirit:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Telefonu sıfırla :sirit:

caps6

caps6

Üye
peki market ve uygulamalar nasıl oluyor telefonun markasına göre değişiklik gösteriyormu?

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
peki market ve uygulamalar nasıl oluyor telefonun markasına göre değişiklik gösteriyormu?

Telefon markasına göre bir değişiklik olmaz sonuçta Windows Phone Telefon bi farklılık olmaz.

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Windows işletimli telefonlar hakkında sorularım olacak bu telefonlardan en çok nokia markasını gördüm.Htc ve Samsung da var sizce windows telefon nasıl uygulama ve oyun olarak eksiklik var mı ? birde bazılarında sd kart takılamıyor ama hafızası 16gb dan başlıyor bu hafıza yeterlimidir uygulamalar çok fazla yer kaplıyor mu? windowsta birde markaya göre uygulama sayısı ve marketi değişiyor mu? yardımlarınızı bekliyorum.Konuyu windows phone kullananlar daha iyi bilir düşüncesiyle buraya açtım.
Artık markalara ayrı önem verilmez. Bütün uygulamalar bütün cihazlara eşit olur

beats

beats

Üye
Mağazada değişimler boy gösteriyor, değerlendirmelerden sonra ilgili uygulamalar başlığı dikkat çekiyor.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Arkadaşlar 8.1 preview yükledikten sonra HOTMAİL uygulaması kayboldu. Nereden bulabilirim ?

beats

beats

Üye
Arkadaşlar 8.1 preview yükledikten sonra HOTMAİL uygulaması kayboldu. Nereden bulabilirim ?
Eğer yükledikten sonra yeniden başlatmadıysan bazı uygulamalar görünmüyor listede, göz atma ya da çift tıkla uyandırmayı aç ya da kapat onlar yeniden başlatmayı öneriyor oradan halledersin. Eğer silinmişse E-posta+Hesaplardan tekrar eklemen gerekir.

Son düzenleme:
EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
slm arkadaşlar cihaza format attım sonrasında cihazı kuruluma geçtim herşeyi eksiksiz yapmama rağmen cihazdan mağazaya girdiğim zaman daha önceden yuklediğim uygulamalar alınmamış gibi gorunuyor ve birde

e posta adresimi girip siteden indirmek istediğim de ise boyle yazıyor onerisi yada başına gelen varmı sıfırladım cihazı kaç kere ama kar etmedi 8,1 yuklu onerisi ?

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
slm maxicep ailesi başlıkta belirtiğim gibi cihazı sıfırladım malumunuz diğer dosyası yüzünden ... sonrasında ise gerekli kurulumu yaptıktan sonra mağaza+Uygulamalarım dediğimde çıkan sonuç ise bu

daha önceden kullanmış olduğum Outlook hesabını girmeme rağmen bu sorunu vermekte ve ayrıca daha önceleri yüklemiş olduğum uygulamalar ise hiç yüklenmemiş olarak görülüyor boyle sorun yaşayan varmı yada yardım edebilecek ... cihaza defalarca format attım ama kar etmedi ....

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bende sıkıntı oluşmadı. Daha önce gitmiş olduğunuz bütün hesapları girdiniz mi?

Üst Alt