[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
Müjde:
Flaşlanabilir baseband(XXLMJ) sorunsuz çalışıyor :)

Yardımları için @kosovali41 kardeşime gerçekten çok teşekkür ederim şuana kadar her konuda bana yardım etti kendisi

Flaşlanabilir XXLMJ baseband'ını birazdan paylaşırım konusunu da daha sonra açarım :)

Hayırlı akşamlar herkese :)
eyw yararı nedir

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
eyw yararı nedir

Baseband değişikliğinin başlıca yararları donanımların daha stabil çalışması,daha iyi şarj tüketimi,özelliklede mobil veri hızında iyileştirmeler,gsm sinyalinin çekim gücünün iyileştirilmesi,arama yapma/alma da stabilitenin artırılması..

• Beğen
Tepkiler: yokartk, Mücteba ve aJHier
aJHier

aJHier

Üye
Usta 4.versiyon noldu ?

ismailnayir

Kapalı Hesap

i9001 için yapmışlar

ONUR5544

ONUR5544

Üye
Baseband şebeke ile ilgili yani ? Peki bu baseband lar ülkelerdeki baz istasyonlarina göre oluşturulmuyor mu ? Bulgaristan mensei li baseband sorun cikarmaz insallah... Xxlb4 var su an. Ben mobil veride yavaslama oldugunu farkettim cyanogenmod a gectikten sonra, eğer tam 7.2 megabit hiza cikacaksa hemen kurarım :D

• Beğen
Tepkiler: fecral
fecral

fecral

Üye
aynen bende de XXLB4 var. ama benim şahsi düşüncem bir ülke için en iyi stabiliteyi sağlayan o ülkenin kendi basebandi olduğudur. sonuçta bu basebandler ülkelerin ağ/bant genişliği vs. vs. gibi etmenler göz önünde bulundurularak hazırlanıyor. ben bir Türkiye kullanıcısı olarak Bulgaristan basebandini kullandığımda iyileştirme/performans artımı göreceğimi zannetmiyorum. Yanlış düşünüyorsam lütfen beni aydınlatın. (:
iyi forumlar herkese.

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Baseband şebeke ile ilgili yani ? Peki bu baseband lar ülkelerdeki baz istasyonlarina göre oluşturulmuyor mu ? Bulgaristan mensei li baseband sorun cikarmaz insallah... Xxlb4 var su an. Ben mobil veride yavaslama oldugunu farkettim cyanogenmod a gectikten sonra, eğer tam 7.2 megabit hiza cikacaksa hemen kurarım :D

Bildiğiniz gibi samsung ülkelere göre romlar çıkarıyor(farklı tarihlerde) bu sebepten en son çıkan romlar az yada çok samsungun o cihaz üzerinde yaptığı en son güncellemeleri içeriyor.bu baseband da bu güncellemelerden nasibini alıyor ve ülkelere göre farklı şekilde isimlendiriliyor baseband en çok şebeke ile ilgili güncellemeleri alıyor ama şebeke ile ilgili olması onu baz istasyonları ile ilgili yapmıyor
7.2 megabit hızın sözünü veremem kardeşim :)
Ama tüm basebandları deneyip hangisinin iyi olduğunu bulmak bizlere düşüyor
Muhtemelen 20 tane farklı baseband var :)
aynen bende de XXLB4 var. ama benim şahsi düşüncem bir ülke için en iyi stabiliteyi sağlayan o ülkenin kendi basebandi olduğudur. sonuçta bu basebandler ülkelerin ağ/bant genişliği vs. vs. gibi etmenler göz önünde bulundurularak hazırlanıyor. ben bir Türkiye kullanıcısı olarak Bulgaristan basebandini kullandığımda iyileştirme/performans artımı göreceğimi zannetmiyorum. Yanlış düşünüyorsam lütfen beni aydınlatın. (:
iyi forumlar herkese.

O zaman yaptığım çalışma boşuna olmalı
Yayınlamamalıyım :(

• Beğen
Tepkiler: ONUR5544
stackbyte

stackbyte

Üye
doğru söylüyorsun ama şarj açısından bulgaristan ın ki türkiye ninkinden iyi ben kullandım uzun süre hiç sıkıntı olmadı

fecral

fecral

Üye
Bildiğiniz gibi samsung ülkelere göre romlar çıkarıyor(farklı tarihlerde) bu sebepten en son çıkan romlar az yada çok samsungun o cihaz üzerinde yaptığı en son güncellemeleri içeriyor.bu baseband da bu güncellemelerden nasibini alıyor ve ülkelere göre farklı şekilde isimlendiriliyor baseband en çok şebeke ile ilgili güncellemeleri alıyor ama şebeke ile ilgili olması onu baz istasyonları ile ilgili yapmıyor

hocam bu benim şahsi düşüncem; araştırmak lazım. yanlış düşünüyor/biliyor olabilirim. diğer arkadaşlarda bir yorumda bulunsun bari. benim düşüncem bu yönde ama. amacım şevkini kırmak değildi. sen çalışmalarına devam et pek tabi (:

daha çok xda'da takılıyodum, bu aileyi yeni tanısam da hepinize minnettarım. çalışmalarını da seviyorum. boşa kürek çektirecek çalışmalar yapmıyorsun @sir mordred sörüm. size de minnettarım. (: Allah razı olsun.

şevk kırılması yok çalışmalara devam! (:

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve ONUR5544
ONUR5544

ONUR5544

Üye

Hocam sen neden böyle düşünüyosun ? Senin sevkini kirmak istemeyiz, sen olmasan, lafactorial olmasa halimiz vahim olurdu. Lütfen calismalariniza devam edin :) Tamam 7.2 megabit istemiyorum ama hizlanirsa da hic fena olmaz yaniii :P

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve fecral
hasaneness

hasaneness

Üye
Hocam sen neden böyle düşünüyosun ? Senin sevkini kirmak istemeyiz, sen olmasan, lafactorial olmasa halimiz vahim olurdu. Lütfen calismalariniza devam edin :) Tamam 7.2 megabit istemiyorum ama hizlanirsa da hic fena olmaz yaniii :P
Şebeke sana 7.2 den fazla vermedikten sonra fazla umutlanmaya gerey yok

ONUR5544

ONUR5544

Üye
Şebeke sana 7.2 den fazla vermedikten sonra fazla umutlanmaya gerey yok
Su anki internet paketim zaten 7.2 mbps. Ama rom attiktan sonra o hiza hic yaklasamadim. Galaxy w zaten 14.4 mbps destekliyor. Ben 7.2 mbps den fazlasini istemiyorum sadece o hizi bir daha görmek istiyorum. Saygilar.

hasaneness

hasaneness

Üye
Su anki internet paketim zaten 7.2 mbps. Ama rom attiktan sonra o hiza hic yaklasamadim. Galaxy w zaten 14.4 mbps destekliyor. Ben 7.2 mbps den fazlasini istemiyorum sadece o hizi bir daha görmek istiyorum. Saygilar.
Haklisin bende istiyor ve elde edemiyorum ama full ceken yer var cekmeyen yer var Turkcelk kullanmama ragmen 6 mbps üzerine çıkamadım. Belki de Baz istasyonunun yanında gece vakti denemelisin? :)

• Beğen
Tepkiler: ONUR5544
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Baseband in yarari kesinlikle var arkadaslar kisaca telefondaki islevlerin ana band uzerinden islemci ve ram a yayilmasi gibi dusunulebilir @sir mordred eline saglij mukenmel is basarmissin ben xxlmj kullaniyorum ve memnunum her band surumu her ulkede kullanilabilir problem cikarmaz sadece kies guncellemesi alamazsiniz tek problemi bu iyi aksamlar bu arada herkese

• Beğen
Tepkiler: sir mordred, ONUR5544, fecral ve 1 kişi daha
ONUR5544

ONUR5544

Üye
O zaman @sir mordred hocam link bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi

Sadece cwm'den flaşlayın wipe işlemlerine gerek yok

Hayırlı geceler

• Beğen
Tepkiler: yokartk, alieroglu04, Bysalih41 ve 3 diğerleri
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Emin olmak için baseband'ı flaşladıktan sonra telefon hakkında bölümünden anabant sürümünün XXLMJ olduğundan emin olun arkadaşlar
Ayrıca feedback(geri bildirim) vermeyide unutmayın arkadaşlar ;)

ONUR5544

ONUR5544

Üye
Emin olmak için baseband'ı flaşladıktan sonra telefon hakkında bölümünden anabant sürümünün XXLMJ olduğundan emin olun arkadaşlar
Ayrıca feedback(geri bildirim) vermeyide unutmayın arkadaşlar ;)
Önce yedek almak lazım dimi hocam :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Gerek yok yedek almaya bence

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

Üst Alt