Telefon Tavsiyesi Nokia Lumia 1020 & LG G2 Hangisini Tavsiye edersiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Marka Telefonu Almamı Tavsiye edersiniz

• Kullanılan toplam oy
    18
turgutilbars

turgutilbars

Üye
317 tane ne kurulu merak ettim valla? :D
Ben 46 uygulama yüklemişim mesela. Yoksa ayarlar,uygulamalar, tümü sekmesine mi bakıyorsunuz bu iş için?
Hocam telefon hakkında tüm bilgileri gördüğümüz uygulama varsa bildiğiniz çekip göndereyim.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Hocam kendi yüklediğim 297 tane saydım. Ama çok daha fazlası da vardı.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
fk555897

fk555897

Üye
Bence G2 ama sağlamlığını bilmiyorum.

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
Hocam kendi yüklediğim 297 tane saydım. Ama çok daha fazlası da vardı.

ben o kadar fazla program yüklemem kesinlikle tabi işime yarayacak oyun program dahil toplam en fazla 100 tane yüklerim ama htc almıyacağım

LG G2 ile Lumua 1020 arasında kaldım ama G3 Türkiye ye erken gelir uygun fiyatada olursa onu alırım

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
297 uygulamayi nerden bulduysaniz artik onu gectim htc ne yapmis olabilir de bu bildigimiz android htc de farkli olsun üstelik lg nin optimus arayuzunden daha agir bi arayuzu var htc nin 297 uygulamaya bikere hafiza yetmez 1 mb lik uyduruk seyler degilse eger forumda 10 larca g2 kullanicisi var kimin cihazi kasmis sismis kokmus pismis 2 günde?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
oyun felan oynamıyorum diyosan g2 alma, 1020 her türlü işine yarayacak. bende bu iki cihaz arasında kaldım. tablet olduğundan telefonu alo ve kamera dışında elime aldığım yok. artık sms olayı da yalan oldu sayılır bu whatsapp gibi programlardan sebep. bence telefon amaçlı kullanacaksan oyun vs. dışında 1020 al.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
oyun felan oynamıyorum diyosan g2 alma, 1020 her türlü işine yarayacak. bende bu iki cihaz arasında kaldım. tablet olduğundan telefonu alo ve kamera dışında elime aldığım yok. artık sms olayı da yalan oldu sayılır bu whatsapp gibi programlardan sebep. bence telefon amaçlı kullanacaksan oyun vs. dışında 1020 al.
Kamera Kullanmayı Bilmiyorsanız Almaya Gerek Yok. Eğer Birisi 1020 Almiş İşe Onun İşi Oyun Değil Devamli Kamera Olmali

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Ben uygulamaların hepsi yüksek boyutlu diye bir cümle yazdım mı? Yahu mübarekler benim babamın şirketi mi htc? Veya LG benim can düşmanım mı? LG yi kötülemek bana ne kazandırır. ALLAH aşkına. :)

• Beğen
Tepkiler: efsane_6868 ve DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ben uygulamaların hepsi yüksek boyutlu diye bir cümle yazdım mı? Yahu mübarekler benim babamın şirketi mi htc? Veya LG benim can düşmanım mı? LG yi kötülemek bana ne kazandırır. ALLAH aşkına. :)
Belki İçimizden Birisinin Babası :hmmm

Invoke

Invoke

Üye
@turgutilbars , birkaç ss atsana. İnanmamak gibi düşünme de cidden merak ettim. 300'e yakın ne var yani? Küçük boyutlu da olur. Yani, benim kuracağım max uygulama sayısı 70-80'i geçemez. :D Ne yüklüyorsunuz bu kadar, merak etitm. :D Biz de yükleyelim. :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yuklemeden ziyade kucuk boyutlu uygulama ne diye sisirsin cihazi bunu anlamak guc.Donanim canavari cihazlardan bahsediyoruz galaxy mini ace vs.lerden degil.Bi cihaz hakkinda surusuyle olumsuz yorum yapilabilir ama aldigim gibi kasti sisti bu gibi yorumlar bu cihazlarin harci degil benim cihazim da bos degil kendimce 20 kadar uygulamam ve 4 oyunum var uyduruk seyler degiller ve cihazim yag gibi cok cok memnunum kullandigim icin soylemiyorum bunlari,boyle oldugu icin g2 kullanicisiyim

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Yuklemeden ziyade kucuk boyutlu uygulama ne diye sisirsin cihazi bunu anlamak guc.Donanim canavari cihazlardan bahsediyoruz galaxy mini ace vs.lerden degil.Bi cihaz hakkinda surusuyle olumsuz yorum yapilabilir ama aldigim gibi kasti sisti bu gibi yorumlar bu cihazlarin harci degil benim cihazim da bos degil kendimce 20 kadar uygulamam ve 4 oyunum var uyduruk seyler degiller ve cihazim yag gibi cok cok memnunum kullandigim icin soylemiyorum bunlari,boyle oldugu icin g2 kullanicisiyim
Bende 60 dan itibaren yavaşlamaya başlamıştı.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Hocam konunun birine açmıştım. Tapatalk'dan toplu resim nasıl yükleniyor bilmiyorum. tekrardan yüklemek zor geliyor. Tek tek değilde toplu nasıl ekleniyor? Söyleyin ekleyeyim :)

Invoke

Invoke

Üye
Öyle bir özellik var mı bilmiyorum. :D
Kaç resim atacaksın ki? Her sayfada 20 uygulama olsa. 7-8 sayfa atsan yeter bize. :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Diyecek laf bulamiyorum zira o dedigin rakamlarda uygulama kurmaya kalksam ne kuracagimi da bilmiyorum kaldi ki onume gelen gereksiz sacma seyleri kursam kucuk boyutlu olarak dedigin gibi hic bir degisiklik olacagini da sanmiyorum performansta.Sen kurdum kasti diyosan oyledir deneyimli olan sensin biz yorumcuyuz.

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi

sonuna kadar katılıyorum bencede 300 tane uygulama oyun gereksiz birşey ama ki madem iş ciddi htc nin son modeli kaldırıyorsa Lg nin yada Samsungun yada Sony nin neden kaldırmasın ki hiç bi firma bizim babamızın oğlu değil ne kadar iyi desekde aslında teknoloji birde nasip işi süper leptop yada telefon alıyor adam ama içinde küçük bi arıza yüzünden sürekli sıkıntı yaşıyor halbuki normalde taş gibi telefon ama bence diğer firmalarıda kötülemek ayıp olur

Invoke

Invoke

Üye
Kötülemek ayıp olur, kötüyse "kötü" demek ayıp olmaz.

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
açık konuşmak gerekirse 120 tane oyun- uygulamanın % 50 si gereksiz uygulama ben luzumsuz uygulamaları kesinlikle yüklemem telefonuma mesela 4 tane farklı tarayıcı yüklemem mesela aşk mesajları mp3 indirme ve tv programları yüklemem gerekli işime yarayacak programları yüklerim

tabi zevk meselesi böyle şeyler

• Beğen
Tepkiler: turgutilbars