Aynen bir kere de ben sormuştum bu telefonu ses çıkmıyor, herşey tamam ama ekran full hd olacaksa batarya 3000-3200 Mah olsun bario değilde 1820 ye ne oldu ses seda yok bilgisi olan varmı arkadaşlar
bana 16 yada 32 gb dahili 128gb sd destekli hafıza, 5inç ve fuII HD ekran, 2gb ram, 2500 Mah batarya ya sahip lumia lazım umarım sesimizi duyarlar...

gönül 300 3500 mah ister ama şimdi biri çıkar 5 inç bir cihaza 3000 mah imkansız sığmaz derAynen bir kere de ben sormuştum bu telefonu ses çıkmıyor, herşey tamam ama ekran fu ll hd olacaksa batarya 3000-3200 Mah olsun bari![]()
5.5-6' full hd ekran , 4 çekirdekli , 64 gb dahili , 128 gb hafıza kartı destekli ,2 gb ram , 20 mp Purewiev arka kamera . 8 mp ön kamera, 4-5 bin mah batarya , çelik gövde ve yumuşak hatlara sahip bir Lumiaya hayatta HAYIR dememo değilde 1820 ye ne oldu ses seda yok bilgisi olan varmı arkadaşlar
bana 16 yada 32 gb dahili 128gb sd destekli hafıza, 5inç ve fuII HD ekran, 2gb ram, 2500 Mah batarya ya sahip lumia lazım umarım sesimizi duyarlar...

İyide bizim Lumialar öyle incecik değil ki(bkz.L920)madem kalın ve ağır bir telefon kullanıyoruz bir ayrıcalığımız olsun dimigönül 300 3500 mah ister ama şimdi biri çıkar 5 inç bir cihaza 3000 mah imkansız sığmaz der

bir çok isteğimiz aynı sadece ekran farkımız var 5 inç ten fazlası cebe zor sığıyor benim gözümde onlar mini tablet oluyor..5.5-6' fu ll hd ekran , 4 çekirdekli , 64 gb dahili , 128 gb hafıza kartı destekli ,2 gb ram , 20 mp Purewiev arka kamera . 8 mp ön kamera, 4-5 bin mah batarya , çelik gövde ve yumuşak hatlara sahip bir Lumiaya hayatta HAYIR demem![]()
![]()
![]()
bu konuyu daha önce yanılmıyorsam papakudioflu yada bulutsuz gece ile tartışmıştık onlar mimkinatı yok sığmaz dediler bende susuverdim..İyide bizim Lumialar öyle incecik değil ki(bkz.L920)madem kalın ve ağır bir telefon kullanıyoruz bir ayrıcalığımız olsun dimi![]()
Sığar sığar da başka şeylerden feragat etmemiz gerekir. Mesela Lumia 930'a kablosuz şarj yerine 2700-2800mah batarya ile SDKart desteği konulabilirbu konuyu daha önce yanılmıyorsam papakudioflu yada bulutsuz gece ile tartışmıştık onlar mimkinatı yok sığmaz dediler bende susuverdim..

ali kemal yanlış anlama bu konuşmalarımızdan kalmış aklımaSığar sığar da başka şeylerden feragat etmemiz gerekir. Mesela Lumia 930'a kablosuz şarj yerine 2700-2800mah batarya ile SDKart desteği konulabilir![]()

samsung bunu galaxy mega ile yapti nokia'da 1320 ile...
samsung bunu galaxy mega ile yapti nokia'da 1320 ile...Zaten kablosuz şarj olayını anlamıyorum bana göre gereksiz zira nfc nin diğer özelliklerini etkilemiyorsa kaldırsınlar ha fişe takmışım ha fişi takılı birşeyin üzerine koymuşumSığar sığar da başka şeylerden feragat etmemiz gerekir. Mesela Lumia 930'a kablosuz şarj yerine 2700-2800mah batarya ile SDKart desteği konulabilir![]()
Kullanmaya başlayınca hele bir de DC-50 ile kullanmaya başlayınca kıymetini anlarsın.Zaten kablosuz şarj olayını anlamıyorum bana göre gereksiz zira nfc nin diğer özelliklerini etkilemiyorsa kaldırsınlar ha fişe takmışım ha fişi takılı birşeyin üzerine koymuşum

Zaten kablosuz şarj olayını anlamıyorum bana göre gereksiz zira nfc nin diğer özelliklerini etkilemiyorsa kaldırsınlar ha fişe takmışım ha fişi takılı birşeyin üzerine koymuşum
Kullanmaya başlayınca hele bir de DC-50 ile kullanmaya başlayınca kıymetini anlarsın.![]()
Siz öyle diyorsanız doğrudur kullanmadığım için bilemem ama pek aramıyorum olsaydı falan eğer alma fırsatım olursa denerim artıkKablosuz sarj özelligininden bundan sonra vazgecmek istemem acikcasi

Hocam bu Glance Screen bir türlü getirilme ihtimali gündemdeydi, ne oldu o iş?zor bir karşılaştırma. Öncelikle boyutun sorun olmayacağını belirtirsen diğer konularda gerekli açıklamaları yaparız.
bir kere Lumia 930 Lumia 1520 gibi bir şarj suresi vermeyecektir. Tabi Lumia 930 da son gelen bilgilere göre Lumia 1520'ddn baya bir ucuz olacak. Aradaki vazgeçeceğin özelliklere değer mi bence değer. Lumia 930'da batarya daha küçük,Glance screen ve sd kart desteği yok.
Cyan ile 930 a glance getirileceği söyleniyor ?