Lumia 1520 mi yoksa 930 mu

Sponsorlu Bağlantılar

mu86

mu86

Üye
Merhabalar arkadaslar lumialar nfts dedtegi de sunuyormu fat32 disinda malum androidde olmuyor windows oldugu icin mantikli geliyor.birde donanimsal olarak snapdragon 800 usb otg destekliyor 1520de yada 930 da otg dedtegi varmidir?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ntfs var diye biliyorum Otg desteği ise sıkıntılı. İlerde gelecek güncellemeler ile birlikte bu sorunu da aşacaklardır. (otg ile mouse harici bellek gibi cihazlar şimdilik bağlanmıyor yani) Donanım olarak 930 ve 1520 otg için uygun diye hatırlıyorum.

mu86

mu86

Üye
Ntfs var diye biliyorum Otg desteği ise sıkıntılı. İlerde gelecek güncellemeler ile birlikte bu sorunu da aşacaklardır. (otg ile mouse harici bellek gibi cihazlar şimdilik bağlanmıyor yani) Donanım olarak 930 ve 1520 otg için uygun diye hatırlıyorum.
Tesekkur ederim bir hafiza kartini nfts yapip denemek lazim yinede heralde otg de olsa hard disk baglamak iyi olurdu nfts formatinda lumia 1520 takas etmeyi dusunen olursa elimde sorunsuz lg g2 32 gb lg tr garantili bir cihaz var tekliflere açığım.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Laptopum win xp ntfs yapamıyorum.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Bu uygulama ile format degistirme yapabilirsin.denemek istersen.

Telefonu sıfırlamam lazım. O kadar oyun program ve dizilerimi yeniden geri yüklemek istemiyorum açıkçası. Evde internetim yok ;)

(32 GB hafıza kartım var ve 3.5 gb boş alanım kaldı)
İşin komik kısmına gelirsek laptopumda da o kadar boş yer bile yok (26 gb lazım bana yedekleme için)

mu86

mu86

Üye
Telefonu sıfırlamam lazım. O kadar oyun program ve dizilerimi yeniden geri yüklemek istemiyorum açıkçası. Evde internetim yok ;)

(32 GB hafıza kartım var ve 3.5 gb boş alanım kaldı)
İşin komik kısmına gelirsek laptopumda da o kadar boş yer bile yok (26 gb lazım bana yedekleme için)
Tamam kardesim sorun degil lazim olursa aklinda bulunsun eskiden hafizasi az olan androidli telefonum icin sd karta bu uygulama ile hafiza aciyordum .tesekkur ederim alakan ilgin için. .

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Tesekkur ederim bir hafiza kartini nfts yapip denemek lazim yinede heralde otg de olsa hard disk baglamak iyi olurdu nfts formatinda lumia 1520 takas etmeyi dusunen olursa elimde sorunsuz lg g2 32 gb lg tr garantili bir cihaz var tekliflere açığım.
wp cihazların zaten nfts formatında olduğu hatırlıyorum ben yanlış mı hatırlıyorum acaba, eğer böyle olmasa zaten benim L920 telefonun hafızamda L920 32gb ve 29gb kullanım hakkı veriyor

gemba

Üye
lumia alma pişman olursun.

mu86

mu86

Üye
lumia alma pişman olursun.
Ben şu anda lg g2 kullaniyorum rom islerini seviyorum sık telefon degistirmeyi de seviyorum.eski symbian cilardanim nokianin en son n8 modelini kullandim nokianin sevdigim özelliği kasa kalitesi lg de bu guvenilirlik yok hanimda da g3 var bundan once samsung galaxy s3 vardi onda da keza kasa kalitesi malum.lumia windows ile.kapali bir kutu ne bileyim acaba boyle bir atraksiyon yapsam mi dedim.android den gecip de memnun olan yada pişman olan var mi?

• Beğen
Tepkiler: erdal8142

gemba

Üye
Ben şu anda lg g2 kullaniyorum rom islerini seviyorum sık telefon degistirmeyi de seviyorum.eski symbian cilardanim nokianin en son n8 modelini kullandim nokianin sevdigim özelliği kasa kalitesi lg de bu guvenilirlik yok hanimda da g3 var bundan once samsung galaxy s3 vardi onda da keza kasa kalitesi malum.lumia windows ile.kapali bir kutu ne bileyim acaba boyle bir atraksiyon yapsam mi dedim.android den gecip de memnun olan yada pişman olan var mi?

bak arkadaş lumia da macera yoktur. andtoid gibi internetten bir şeyler bulup uygulamak için kurcalayamazsın.

lumia 3310 gibidir. taş gibi sağlam ve hızlıdır.
ama içinde bir şey yok. (e tabi hızlı olur)

zaten nokia tamamen bitti. artık nokia ismiyle telefon çıkmayacak.

alırsan symbian gibi bir şey olur.
satamazsın.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Lumia al pişman olmazsın

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kaliteli ve şık vede stabil bir sistem istiyorsan lumia yı tercih edebilirsin.ama burda en önemli unsur senin telefondan neler beklediğindir,onu belirle gerisi kolay zaten.wp,özellikle lumialar gerçekten özel cihazlar.

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bak arkadaş lumia da macera yoktur. andtoid gibi internetten bir şeyler bulup uygulamak için kurcalayamazsın.

lumia 3310 gibidir. taş gibi sağlam ve hızlıdır.
ama içinde bir şey yok. (e tabi hızlı olur)

zaten nokia tamamen bitti. artık nokia ismiyle telefon çıkmayacak.

alırsan symbian gibi bir şey olur.
satamazsın.

Karşılaştırma - Lumia 1520 ve Lumia 930 Karşılaştırma | Sayfa 3 - MaxiCep

Benim mesajıma iyi bakınız en alttaki resimli olan . Hiç bir şey yok dediğiniz işletim sistemi. Ha bir de benim cihaz 512 mb ramlı bir model. Bana aynı performansı verecek alt segment 512 mb ramlı bir android cihaz gösterin. O zaman konuşalım;)

• Beğen
Tepkiler: erdal8142 ve Esendağlı

gemba

Üye
Karşılaştırma - Lumia 1520 ve Lumia 930 Karşılaştırma | Sayfa 3 - MaxiCep

Benim mesajıma iyi bakınız en alttaki resimli olan . Hiç bir şey yok dediğiniz işletim sistemi. Ha bir de benim cihaz 512 mb ramlı bir model. Bana aynı performansı verecek alt segment 512 mb ramlı bir android cihaz gösterin. O zaman konuşalım;)
önemli olan çokluğu değil işlevi. adam 2000 lira verip lumia slacak görüntülü konuşamayscak?
faceboktan ücretsi z arama yapamıycak.
ie den başka browser kullanamayacak.
tango gibi bir uygulaması olmayacak.ardahanın edirnenin bilmem hangi köyünün android ios uygulaması var.
windows phone da ne var?

instagram beta opera beta? skype turkçe değil.

retrica yok.
face eksik.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
önemli olan çokluğu değil işlevi. adam 2000 lira verip lumia slacak görüntülü konuşamayscak?
tango gibi bir uygulaması olmayacak.
3600 tl verilen iphone 6
+ da görüntülü konuşma yok!!!
Kaldı ki skype ne güne duruyor. İnternet üzerinden görüntülü konuşma var. İnternetten kontör alıp uluslararası telefon görüşmesi bile yapabilir (cep telefonu tarifelerinden daha ucuza geliyor)
Tango wp 7.5 wp sürümünde mevcut. Wp8 için uygulama geliştirici firmanın yazılımı yazması lazım uğraşmıyorsa sistemin değil firmanın ayıbıdır.
Tarayıcı konusunda yanlış bilgin var!.
Opera mini , kaspersky browser gibi bir sürü alternatif mevcut. (i.e alt yapısını kullanıyorlar)
Facebook uygulaması beta sürümü halen. Final sürümü için Microsoft uğraşamaya devam ediyor. Kaldı ki Facebook wp8 için resmi uygulama bile yayınlamadı!
Buraya kadar anlaştı isek sorun yok.
(Bir üst mesajıma halen cevap alamadım daha).
tango gibi bir uygulaması olmayacak.ardahanın edirnenin bilmem hangi köyünün android ios uygulaması var.
windows phone da ne var?

retrica yok.
face eksik.

Bana ne köylerin uygulamalarından. Başıma bir iş gelse o uygulamalar hayatımı kurtarmaz. Navigasyon hayat kurtarır. Aaa doğru ya internet olmadan Google maps çalışmıyordu demi?
Retrica eksik olsun. Alternatif bir sürü lens ve kamera uygulamaları mevcut sistemde. Fotoğrafta kocaman retrica yazısını görmek istemiyorum ben şahsen:)

Betalar konusunda firmalar çalışsın. .
(instagram kullanmıyorum, faceye en son ne zaman cepten girdim hatırlamıyorum. İşim yok onlarla)

• Beğen
Tepkiler: csll, skynet, erdal8142 ve 1 kişi daha

gemba

Üye
3600 tl verilen iphone 6
Kaldı ki skype ne güne duruyor. İnternet üzerinden görüntülü konuşma var. İnternetten kontör alıp uluslararası telefon görüşmesi bile yapabilir (cep telefonu tarifelerinden daha ucuza geliyor)

ne gereği var arkadaşım adam zaten para ödüyor gidip bir de skype için kontor mu alsın. adamın işi gücü yok da gidip paypal hesabı açacak havals yapacak.

Tango wp 7.5 wp sürümünde mevcut.
l1020de wp 7.5 mi kullansın allah aşkına ya?

Wp8 için uygulama geliştirici firmanın yazılımı yazması lazım uğraşmıyorsa sistemin değil firmanın ayıbıdır.

hiç komik değil

Opera mini , kaspersky browser gibi bir sürü alternatif mevcut. (i.e alt yapısını kullanıyorlar)

opera beta ve bir işe yaramıyor.

Facebook uygulaması beta sürümü halen. Final sürümü için Microsoft uğraşamaya devam ediyor.
microsoft skype quick uygulamasını ioa and ve wp daki özelliklerine bak gel konuş. uğraşıyormuş pehh.

Kaldı ki Facebook wp8 için resmi uygulama bile yayınlamadı!

adam akıllı telefonda facebook uygulamasını kullanmayacak .

[
3600 tl verilen iphone 6

ne gereği var arkadaşım adam zaten para ödüyor gidip bir de skype için kontor mu alsın. adamın işi gücü yok da gidip paypal hesabı açacak havals yapacak.

Tango wp 7.5 wp sürümünde mevcut.
l1020de wp 7.5 mi kullansın allah aşkına ya?

Wp8 için uygulama geliştirici firmanın yazılımı yazması lazım uğraşmıyorsa sistemin değil firmanın ayıbıdır.

hiç komik değil

opera beta ve bir işe yaramıyor.

Facebook uygulaması beta sürümü halen. Final sürümü için Microsoft uğraşamaya devam ediyor.
microsoft skype quick uygulamasını ioa and ve wp daki özelliklerine bak gel konuş. uğraşıyormuş pehh.

Kaldı ki Facebook wp8 için resmi uygulama bile yayınlamadı!

adam akıllı telefonda facebook uygulamasını kullanmayacak .

Bana ne köylerin uygulamalarından. Başıma bir iş gelse o uygulamalar hayatımı kurtarmaz. Navigasyon hayat kurtarır. Aaa doğru ya internet olmadan Google maps çalışmıyordu demi?
Retrica eksik olsun. Alternatif bir sürü lens ve kamera uygulamaları mevcut sistemde. Fotoğrafta kocaman retrica yazısını görmek istemiyorum ben şahsen:)

Betalar konusunda firmalar çalışsın. .
(instagram kullanmıyorum, faceye en son ne zaman cepten girdim hatırlamıyorum. İşim yok onlarla)

köy örnekti ama ynlış anlamışsın.

navigasyon konusu: here mapsın androide geldiğinden haberin yok gsliba.

sen kocaman yazıyı gormek istemiuordun diye herkrs görmek istemiycek diye bir şey yok.
face uygulaması yine öyle.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
[
köy örnekti ama yanlış anlamışsın.

navigasyon konusu: here mapsın androide geldiğinden haberin yok galiba.

sen kocaman yazıyı görmek istemiyorsun diye herkes görmek istemeyecek diye bir şey yok.
face uygulaması yine öyle.

2 üst mesajıma halen cevap alamadım. ;)
(Klavyenizin kelime tahmini berbat. Alıntıda Türkçemize uygun olarak düzeltme yapayım bari.)

Köy uygulamaları gereksiz çöp benim gözümde. İnternete giriyorsam web browser ne işe yarıyor? Bing , yandex , Google arama motorları süs mü?
(Bilmem ne köyünde vatandaşı arı sokmuş , bilmem ne köyünde birinin parmağı uf olmuş. Bu mudur uygulama dediğiniz . Eksik olsun hiç gelmesin)

Here Mapsın Nokia X serisiyle androide geldiğini gayet iyi biliyorum. (Lisans bedelini ödeyen her teknolojik alet başka firmalara ait patentleri kullanır!)
Beta programların muhatabı wp8 değil uygulama geliştiricileri. Ve ısrarla retrica gerekli bir kamera uygulaması değil diyorum. (Uygulama geliştirici firma, neden wp8 işletim sistemi için yazmıyor yada portlamıyor düşünmek lazım!)

Buraya kadar yazdıklarımı iyi oku. Yukardaki soruma cevap alayım sonra güzel güzel devam ederiz arkadaşım.

Edit : Alttaki arkadaşıma teşekkür ediyorum.
Skype İngilizce değil , Türkçedir.
Buyurun resmimiz.

Son düzenleme:
afwerker

afwerker

Üye
windows phone da ne var?

retrica yok.
face eksik.
Skype Türkçe farkında mısınız?

• Beğen

hitafnalsa

Üye
1000 lira altı telefon almak istiyorsan lumia uygun olur fiyat performans bakımından. Onun dışında 1000 liranın üzerinde lumialara para verilmez, sana 1000 lira altı cihazlara göre belki biraz daha iyi kamera ve biraz daha kısa bekleyeceğin sürdürülüyor yazısı verebilir. (bu arada 1000 lira da lumialara fazla max 700-800 lira verilir.) Maceralık da bir durumu yoktur lumiaların, güncellemelerin yolunu gözleye gözleye sabır taşına dönersin.

Üst Alt